לא מומחה ל ebay
יש לי מעל 100 קניות ו 2-3 מכירות באיביי ב3 השנים האחרונות.
אם זה בטוח או לא בטוח זה סיפור די ארוך, ואני חושב שיש גם פורום בתפוז לנושא, מה שבטוח שאם את לא בעניין, את צריכה לפתוח שם משתמש ולפתוח חשבון פייפל, ולתת כרטיס אשראי לפייפל, זה תהליך די ארוך.
ebay זו לא חנות, זה שוק כלומר יש שם מאות אלפי מוכרים ויש בינהם מעולים ויש גם נוכלים וכאלה שמוכרים זבל, פשוט צריך לדעת לעבוד נכון, לא לקנות ממי שיש לו המלצות גרועות, אם לא מקבלים תוך זמן סביר, מייד לפנות למוכר, אם לא פותר את הבעיה (מחזיר כסף) מייד לפתוח מחלוקת, ולדרוש החזר מלא דרך הבוררות של איביי, עוד לא קרה שלא החזירו לי אם פניתי בתוך הזמן הקצוב ועניתי לכל השאלות של איביי.
מבחינת איכות ואמינות, זה עניין של סטטיסטיקה, תלוי מה קונים וממי. כמובן שמוצר סיני שבא ממוכר סיני יהיה ברוב המקרים זבל, אבל יש גם הפתעות לטובה. אם מדובר על סכומים קטנים, זה מסוג הדברים שאני מוכן לקחת את הסיכון. כלומר, אם אני קונה שתי סוללות וכל סוללה כזאת מחזיקה לי כמה חודשים, גם אם לא נותנת לי את הזמן המובטח, לי אישית נראה משתלם. אם הסוללה מגיעה דפוקה, פשוט מגיש מייד תלונה ודורש החזר כספי מלא וברוב המקרים לא דורשים ממני אפילו לשלוח בחזרה כי המשלוח יקר מידי.
את רוצה לראות סוללות בebay את יכולה לראות כאן. צריך לשים לב שבעולם יש כמה סוגים של SGS2 מה שאת קונה חייב להיות מתאים ל SAMSUNG i9100 Galaxy SII לא לגרסה אחרת, אלה שאני קניתי, המפרט שלהן הוא 3.7VDC 1800mAh LI-ion אם את לא בטוחה, תעלי לכאן קישור למה שבחרת.
לגבי האפליקציה, יתכן שיש כמה אפליקציות בשם battery. אני מדבר על אפ שפורסם על ידי MACROPINCH. זה שם המפתח.