סוללה חדשה ל-sgs2...

sivan120

New member
סוללה חדשה ל-sgs2...

קניתי סוללה לא מקורית ב-120 שקלים בחנות לסלולרי.
הסוללה הגיעה אליי עם 60% מילוי, רוקנתי אותה לגמרי ואז הטענתי
למשך לילה.
אני רואה עכשיו שהיא יחסית מתרוקנת מהר- איך אפשר לבדוק כמה סוללה
היא טובה מבחינת מהירות התרוקנות?

e-magine

New member
לא יודע כמה שווה

יש וויג'ט שקרא BATTERY
בוויג'ט הזה, יש בפנים לחצן ADVANCED
כשאת נכנסת ללחצן הזה, את מקבלת מספר נתונים כגון מידת החום, המטח, הבריאות והטכנולוגיה של הסוללה.
לא יודע מה זה בדיוק "בריאות" אבל אם למשל יוצא לך שהבריאות של הסוללה לא טובה, כדאי לך לחזור למוכר.

עוד משהו לעניין סוללות. הסוללה המקורית היא מאד יקרה. אני אוהב שיש לי סוללה, והסוללה המקורית שלי לא משהו.
אי לכך ובהתאם לזאת, קניתי לי בebay ערכה של מטען קיר ושתי סוללות (יש גם ערכות של מטען קיר עם 3 סוללות) חלופיות כמובן, בעלות של כ 9$ כולל משלוח, שזה כ 37 ש"ח אאל"ט. אני מחזיק את המטען בבית או במשרד ולפעמים לוקח אותו איתי, ואני יכול להטעין בו סוללה ללא מכשיר ומחזיק תמיד סוללה אחת או שתיים בכיס, הן כידוע קטנות ודקות וזה ממש שווה לי כי אני לא נתקה בלי ולא צריך לרוץ להטעין במחשבים או בשקעים. כמובן חוץ מזה שיש לי מטענים או כבלים בכל מקום (בבית, במשרד, באוטו ואצל אימא שלי) הסיכוי שאני אתקע בלי סוללה אפסי וגם לא משלם סכומים דמיוניים על סוללה מקורית שבאה כמובן גם מסין.

sivan120

New member
אהלן...

הצלחתי למצוא את battery, אבל אני לא רואה שם advanced...
בשבילי זו די בעיה כי כבר פעם אחת נתקעת אחרי מסיבה בשישי כשאין לי בטריה להזמין מונית
וזה לא נעים...
אתה יכול לקשר אותי עם המטען שקנית, אין לי מושג ב-ebay וכמה זה בטוח לקנות שם...

AYELET1

New member
זה יכול להיות גם בגלל הטלפון וגם בגלל הסוללה

יש לך גם סוללה מקורית? באיזה קצב היא מתרוקנת (כיום! נסי לבדוק במקביל לסוללה החלופית - כלומר להשתמש פעם בזו ופעם בזו)?

תוך כמה זמן היא מתרוקנת?

e-magine

New member
איילת אני ממתין בדריכות

לראות מה יבוא בחתימה שלך, אחרי ה 4S!

AYELET1

New member
כנראה אנדרואיד. עדיין מחזיקה בשני המערכות

והדברים משתדרגים לסרוגין...

e-magine

New member
לא מומחה ל ebay

יש לי מעל 100 קניות ו 2-3 מכירות באיביי ב3 השנים האחרונות.
אם זה בטוח או לא בטוח זה סיפור די ארוך, ואני חושב שיש גם פורום בתפוז לנושא, מה שבטוח שאם את לא בעניין, את צריכה לפתוח שם משתמש ולפתוח חשבון פייפל, ולתת כרטיס אשראי לפייפל, זה תהליך די ארוך.
ebay זו לא חנות, זה שוק כלומר יש שם מאות אלפי מוכרים ויש בינהם מעולים ויש גם נוכלים וכאלה שמוכרים זבל, פשוט צריך לדעת לעבוד נכון, לא לקנות ממי שיש לו המלצות גרועות, אם לא מקבלים תוך זמן סביר, מייד לפנות למוכר, אם לא פותר את הבעיה (מחזיר כסף) מייד לפתוח מחלוקת, ולדרוש החזר מלא דרך הבוררות של איביי, עוד לא קרה שלא החזירו לי אם פניתי בתוך הזמן הקצוב ועניתי לכל השאלות של איביי.
מבחינת איכות ואמינות, זה עניין של סטטיסטיקה, תלוי מה קונים וממי. כמובן שמוצר סיני שבא ממוכר סיני יהיה ברוב המקרים זבל, אבל יש גם הפתעות לטובה. אם מדובר על סכומים קטנים, זה מסוג הדברים שאני מוכן לקחת את הסיכון. כלומר, אם אני קונה שתי סוללות וכל סוללה כזאת מחזיקה לי כמה חודשים, גם אם לא נותנת לי את הזמן המובטח, לי אישית נראה משתלם. אם הסוללה מגיעה דפוקה, פשוט מגיש מייד תלונה ודורש החזר כספי מלא וברוב המקרים לא דורשים ממני אפילו לשלוח בחזרה כי המשלוח יקר מידי.
את רוצה לראות סוללות בebay את יכולה לראות כאן. צריך לשים לב שבעולם יש כמה סוגים של SGS2 מה שאת קונה חייב להיות מתאים ל SAMSUNG i9100 Galaxy SII לא לגרסה אחרת, אלה שאני קניתי, המפרט שלהן הוא 3.7VDC 1800mAh LI-ion אם את לא בטוחה, תעלי לכאן קישור למה שבחרת.
לגבי האפליקציה, יתכן שיש כמה אפליקציות בשם battery. אני מדבר על אפ שפורסם על ידי MACROPINCH. זה שם המפתח.

e-magine

New member
רגע

חוזר בי חלקית!
זה ששלי הוא i9100 לא אומר שגם שלך! תבדקי בחוברת וגם על הסוללה שלך אם זה הדגם. אם לא, אז במקום זה, צריך לבוא הדגם הנכון. למשל T989.

AYELET1

New member
בנוגע לסוללה מאיביי- לא מתה על האםפשרות

הלא מקוריות לפעמים בעייתיות

e-magine

New member
גם אני לא מת על זה

אבל שמעתאיזה סכום לקחו ממנה על סוללה מקורית... נכון שמי שקנה SGS2 נוציא הרבה כסף, בד"כ יכול להוציא עוד 120 ש"ח על סוללה, אבל במקרה אנו מדברים על מכשיר לא סגור שקל מאד להחליף בו סוללה, ואני חושב שנחמד לנצל את האופציה הזאת ולהצטייד בסוללה רזרבית בעלות נמוכה ביותר.

sivan120

New member
יש לי אותו הדבר...

נראה לי שאני ירוץ עם שתי הבטריות...

למעלה