סוללה חלופית למברגה

urilei

New member
סוללה חלופית למברגה

היי לכם
קניתי לפני כשנתיים מברגה של בוש דגם PSR 14.4 או משהו כזה.
הסוללה גמורה. אחרי טעינה מלאה המברגה עובדת חלש כמה דקות ומתה לגמרי.
ביררתי לגבי סוללה חלופית פחות או יותר, והבנתי שזה עולה בערך כמו מברגה חדשה, או משהו כמו 75% ממנה במקרה הטוב.
היה פעם אתר שנקרא solelot שמכר סוללות חלופיות, נראה לי שהוא לא קיים יותר. לא הצלחתי למצוא אתר דומה.
נראה לי שלא אצליח למצוא סוללה מקורית במחיר שיצדיק את עצמו (ביחס מברגה חדשה).
האם מישהו מכיר דרך להשיג סוללה במחיר שפוי (גם חלופית זה סבבה, אם זה באמת עושה את העבודה).
עדיפות לחנות שנכנסים וקונים, אבל גם הזמנה מחו"ל הולך.

אם זה לא יסתדר, אני כבר אקנה כנראה מברגה חדשה, אולי משולבת מקדחה, אבל זה בפעם אחרת...

התיחסתי לנושא לא פעם בפורום עשה זאת בעצמך בשורה התחתונה, הנושא לא משתלם, גם קח בחשבון שהכל עובר לליתיום.

בכל מקרה , אם תרצה עוד מידע , חפש שם.

einat162

New member
שווה לך להרים טלפון ללדיקו -

אם הם מוכרים (ובכמה) סוללות נטענות למברגה (חובב, אם אני לא טועה זה כן ליתיום). מברגה כזאת עולה כ-450 ש"ח? באיביי מצאתי כולל משלוח בסכום של 50% (כ 200 ש"ח).

http://www.ledico.com/?CategoryID=328

המברגה הזאת לא ליתיום ולא פלא שהמחיר שלה צונח כל הזמן עם כניסת הליתיום בכלים דומים.

בעבר חשבתי להסב מברגה עם סוללות נטענות רגילות לסוללות ליתיום, זה יצא בסופו של דבר לא משתלם, במיוחד בגלל המטען המיוחד שנדרש.

urilei

New member
שאלה קטנה

אם אשקיע כ-800 עד 1000 ש"ח במברגה רצינית יותר עם ליתיום (ואולי כבר משולבת מקדחה), זה מבטיח לי תוצאה אחרת?
זה מבטיח לי שהסוללה תחזיק את ה-5 שנים לפחות?
אם אני קונה משולבת מקדחה, אוכל להשתמש בה מחוברת לחשמל גם אחרי שהסוללה תתבלה?

ליתיום תחזיק אפילו יותר מחמש שנים..... סוללות הליתיום, לפחות של יצרני סוללות מוכרים ( ולא כמו הזבל שמוכרים באתרים הסיניים), ומותגים כמו מקיטה או בוש שמרכיבים רק חלקים מספקים מוכרים (כמו סמסונג למשל), יחזיקו הרבה שנים.

אחרי שהסוללה מתבלה, לא ניתן לחברה כך סתם לחשמל. כי החיבור לטעינת הסוללה הוא חיצוני. את הסוללה תוקעים למטען חיצוני.

יש לי מברגה שהלכו לה הסוללות והסבתי אותה לעבודה על חשמל, כי כבר אז נתקלתי בבעיה שהעלו כאן, סט סוללות חדש עלה יותר ממברגה חדשה.
מה שעשיתי, הוצאתי את הסוללה, והלחמתי לחיבורים כבל שמתחבר לספק כח שמוציא מתח נמוך, אבל הרבה זרם, ומדובר ב3-4 אמפ'.

red desert

New member
האמת שאותי מעניין,

בתור משתמש "דיאטטי" דווקא הייתה יכולה לעניין
מברגה לא נטענת. (רק חשמל) אשמח להמלצה.

רוני1955

Active member
יש של "סקיל".

אני לא מכיר ולא השתמשתי.
ראיתי לא מזמן מבצע של זה בהום סנטר. היה באחד הפורומים לאחרונה שרשור שנפתח על ידי מישהו שקנה והשתמש. הוא חילק לכלי הזה מחמאות רציניות.

סקיל זה מותג בינוני מאוד

מבחינת עלות תועלת אני לא ממליץ עליו.
אם מחפשים משהו זול לשימוש ביתי של פעם ב... אז אפשר להסתפק במותגים זולים יותר כמו wolf או טורנדו.

עומר TT

New member
הם לא מוכרים חשמלית

סקיל זה אחד היצרנית היחידים שמוכרים את זה בארץ כרגע.

urilei

New member
יכול להיות

קורה פעם בשנה שצריך לרדת עם זה לאוטו. אבל בעיקרון, זה תמיד בבית. עדיף שיהיה עם חיבור לחשמל וסוללה קלה לעבודה של כמה דקות.

billy milligan

New member
מוזר שאחרי שנתיים הלכה הסוללה

יש לי את אותה מברגה כבר מעל 4 שנים ואין שום בעיה עם הסוללה

בסוללות מסוג ניקל לסוגיו משטר הטעינה חשוב. או יותר נכון שמירה על משטר פריקה, וטעינה רק לאחר שהסוללה פרוקה , מבטיח את חייה לשנים רבות.

billy milligan

New member
לא יודע שהקפדתי על איזשהו משטר כזה או אחר

כשצריך להבריג משהו פותח תמזוודה בודק אם יש כוח במברגה ומטעין או ישר משתמש בהתאם למצב

dani666

New member
מען חכם צריך לפתור את הנושא הזה. הוא ...

... פורק לפני הטעינה.

למעלה