סוללה למכשיר קשר p110

סוללה למכשיר קשר p110

חברים אם למישהו יש סוללה מהסוג הנ"ל ( 110p) ואין הוא זקוק לה ושהיא עדיין ניתנת לטעינה אנא שיצור קשר אתי או עם שותפי לממג, עמי חמצני. בתודה מראש. עמירם שרון

תגובה לתאונת הממג

יצרתי קשר עם הטייס וקבלתי ממנו הסבר מפורט. הטייס מכיר בכל הטעויות שעשה ( והן ממוצות בדברי אשחרי). אמרתי לו כי בעבר ראיתיו עושה את אותן טעויות שביסודן נובעות מעצלנות להעביר את הממג לפני המראה אל מול הרוח ששינתה כיוון. חברים: ראיתי גם מדריך ותיק עושה זאת במנחת הדרים ולא היה חסר הרבה..... אגב, עצלנות זאת מתבטאת גם באי בדיקת הכלי לאחר נחיתה ולפני המראה נוספת. בתקווה שכולנו נלמד את הלקח עמירם שרון

dudu200

New member
מקום התאונה ?

ממליץ בדווח בפורום על תאונה למלא יותר פרטים כמו מקום שעה סוג ותאור עינייני ע"ח הטפות מוסר לפחות עד הסקת מסקנות חקירת הארוע בידוע אנו עם של יועצים לא?

ronga

New member
ביקורת

דודו שלום, כוונתך בתגובה ברורה וקונקרטית, ברשותך "אמליץ לממליץ" לשנות את נוסח המלצותיו, בהמשך לטענתך בעבר שמאמרי הבטיחות גם לא מובאים בשפת אם זאת או אחרת... אני מצטער בזאת בשם אתר הבית לדורותיו אבל גם אני צריך להתפרנס פה ושם וכו.., לכן בוא נגיד תודה על מה שיש, יש לך רעיונות, הצעות אף אחד לא יעצור אותך מלעשותם. כל הפורום הוא בסה"כ "מקום מפגש", אף אחד לא חייב כלום לאחר והכל נעשה על אותו בסיס שאתה נפגש עם חברים לקפה אני מעט "אגרסיבי" מהסיבה שראיתי פורומים בהם זה הפך לזירת איגרוף וכאן כולם גם יכולים לקטר באנונימיות שמייד גורר התקפת נגד ולכן אני מנצל זאת לפנות לכולם ולא אישית יאללה, ברוחות טובות רון

למעלה