סוללה, SD ואפליקציות, מספר שאלות

סוללה, SD ואפליקציות, מספר שאלות

אהלן... מספר שאלות ממשתמש SGS. נתחיל בעניין SD חיצוני. בעבר קראתי מאמר שניתן אליו קישור כאן בפורום לגבי דרכים לעזור למהירות של מכשיר אנדרואיד. האחת הדרכים הייתה העברת האפליקציות לכרטיס SD חיצוני. עשיתי וזה לא עזר באופן משמעותי. מישהו יכול להסביר לי מה העניין ניותן בדיוק? מה פספסתי? מעבר לכך יש תופעה מעצבנת שקיצורים של אפליקציות מה-SD שנמצאים בתיקייה פשוט נמחקים בכל פעם מחדש. דבר שני - משער שזה נטחן לא מעט - אפליקציות למעקב אחרי שיחות, SMS ו-DATA. ניסיתי את ה-call meter ולא אהבתי. יש לי חבילה כך שכל מה שחשוב לי הוא שאני לא חורג ממנה. כרגע מנסה שתי אפליקציות אחרות phone usage ו- droidstats. יש למישהו המלצה נוספת? ונקנח דווקא עם המלצה -רכשתי ברשת סוללה מוגדלת של 3000MAH. הוצאה של כ-70 שקלים. מדובר במשהו סיני די פשוט, אבל לפחות כרגע, אחרי שימוש של כשבוע, מדובר בשיפור משמעותי לעומת המקורית. כמובן שיש חיסרון של גודל פיזי, אבל זה משהו שאני מוכן לספוג כדי להיות בראש שקט בכל פעם שאני יוצא מהבית.

white star

New member
../images/Emo54.gif ת:

העברת אפליקציות לכרטיס זיכרון לא תאיץ לך אותו. גם בסמסונג אין בעיה של זיכרון פנימי (לא בגלל אפליקציות בכל אופן). מה שכן, אני יודע שהרום המקורי שלו איטי ולא יעיל בהשוואה לרומים שניתן לשים עליו. ניסית להחליף את הרום המקורי עם רום אחר?. לגבי מעקב, לא בדקתי על שיחות אבל לגבי חבילה אני משתמש בwatchdog 3g שאתה מגדיר לה מה גודל החבילה והיא מנתרת את התקשורת ואתה יכול לבדוק בה, כולל אייקון למעלה שהופך להיות אדום כשאתה מתקרב לגבול. וההמלצה - תודה :) אני שוקל להזמין מין מטען נייד, משהו חמוד שראיתי אצל אחד החברים. אתה מחבר את זה לחמל לטעון את זה ויכול לקחת איתך, אם נגמרת הסוללה אתה יכול לחבר אותו ולהטעין אותה ממנו ולהמשיך להשתמש בטלפון תוך כדי טעינה. עולה משהו בסביבות ה-100 שקל.

shlox

New member
לגבי הסעיף האחרון

לא מאוד מומלץ. חבר שלי קנה מוצר כזה של פיליפס, שעלה בסביבות 100 שקלים, והוא מאוד לא מרוצה. הטעינה איטית להחריד, וגם הוא מספק טעינה למשך משהו כמו שעה בלבד (במקום 8 לפי הצהרת החברה).

משתמש גם ב-wtachdog

אבל זה לא פותר את סוגיית השיחות וה-SMS. האמת שכרגע ה-droidstats עושה את העבודה. השאלה כמה הוא מדייק. לרוב צריך לחכות לתחילת תקופת החיוב. אז בכל זאת - מה היתרון של להעביר אפליקציות לכרטיס SD חיצוני? או שאין כאלו פרט לפינוי מקום מה-SD הפנימי.... בכל מקרה, התקנת רום אחר פוגמת באחריות של אורנג' ולא ממש בא לי להיכנס לזה, למרות שאני מכיר בעובדה הזאת. לגבי הסוללה, במחיר של פחות מ-100 שקל, קיבלתי מוצר שעושה כרגע את העבודה. כיוון שמדובר במוצר סיני זול (סוללה איכותית עולה כ-100 דולר), אני יוצא מנקודת הנחה שהיא לא תישאר במיטבה לאורך זמן, אבל זה שווה את המחיר מבחינתי.

ק ץ

New member
בעניין הראשון אני ממליץ על App 2 SD

ובעניין השני 3g watchdog מומלצת לדעתי.... האם אתה משתמש ברום של ספקית הסלולר? או ברום אחר ( צד שלישי )?

משער שהיא מעבירה את האפליקציות

את זה אני יודע לעשות גם בלי אפליקציה מיוחדת... וכן - משתמש ברום של אורנג'.

ronengeles

New member
ניסית את

call meter NG או call meter 3g ? הראשונה אמורה להיות יותר טובה (אני משתמש בה)

NG

אבל די הסתבכתי עם ההגדרות והיא הייתה די מסורבלת. כרגע מחפש אופציות אחרות....

ronengeles

New member
סה"כ אין כמעט מה להגדיר שם....

אם אתה רוצה, תכתוב את הפרטים של התוכנית שלך ואני אסביר לך מה להגדיר ואיך. חוץ ממנה אני לא ממש מכיר עוד אפליקציות בסגנון (לי היא נוחה, אז נשארתי איתה)

תוכנית סטודנטים של אורנג'

ואומר.... שיחות חינם באונג' 400 דקות שיחה חופשי לכל היעדים, 0.338 אגורות לדקת שיחה מעבר 800 הודעות חינם, 0.45 אגורות להודעה מעבר לכך 1 GB חבילת גלישה. זאת אמורה להיות החבילה אאל"ט. כמובן, תודה מראש...

ronengeles

New member
יש בעיה קטנה

שיחות חינם באורנג'...... נראה לי שיש דרך להגדיר שלא יספור לאורנג' (כרגע אני לא ממש יודע איך), אבל הבעיה היא מספרים מנויידים. אם יש הגדרה כזאת, אז היא ברמת קידמות, אבל אז כל מספר שנוייד לאורנג' מחברה אחרת, יספר כאילו הוא מספר רגיל. ניתן להגדיר מספרים ספציפיים שלא יספרו. לא נראה לי שיש אפליקציה שתוכל לבצע הפרדה ברמת הרשת..... לגבי כל השאר, אני אוכל להסביר לך מה להגדיר ואיפה, במידה ואתה עדיין מעוניין....

אשמח....

הסטייה של מספרים מנויידים לא ממש מטרידה אותי. כשאני ניסיתי להגדיר הוא משום מה תמיד הראה לי חיוב על שיחות והודעות, גם כשעמדתי במסגרת.

ronengeles

New member
אוקיי

תכנס ל PREFENCES - תוודא ש SPLIT PLANS "לא" מסומן תכנס ל CALLS: first day of bill: מתי שמתחיל החודש mode of billing: 1/1 free minutes: 400 cost per minute: 0.338 תחזור אחורה ותכנס ל SMS: תסמן V ב SAME PERIOD AS SMS free SMS: 800 cost for SMS: 0.45 תחזור אחורה ותכנס ל DATA: תסמן V ב SHOW DATA STATS תסמן V ב SAME PERIOD FOR DATA limit: 1000 cost per MB: אם אתה יודע תכניס לשם, אבל אני מניח שאתה מתכנן לא לחרוג תחזור אחורה ותכנס ל EXCLUDE NUMBERS: EXCLUDE NUMBERS: תוסיף את *054 כדי שזה לא יספור שיחות למוקד של אורנג' (בחינם). תסמן V ב ENABLE FOR CALLS תסמן V ב ENABLE FOR SMS (למרות שזה לא כלכך משנה) תוודא שאיפה שלא ציינתי בפירוש שצריך לסמן, לא מסומן כלום. סיימת להגדיר תחזור למסך הראשי ותתחיל להשתמש בטלפון. במידה ואתה צריך עזרה באיך לקרוא את הנתונים במסך הראשי, רק תבקש.

מעולה...תודה רבה!

זה בערך מה שעשיתי. ננסה שוב במקביל שלאר האפליקציות. תודה רבה.

למעלה