אך בודקים תקינות סוללה בs22 אולטרה? תודה
S SHERME Well-known member 28/11/22 #4 נכתב ע"י Yakir4179: אך בודקים תקינות סוללה בs22 אולטרה? תודה לחץ כדי להרחיב... בבקשה: Battery Widget Reborn Battery Widget Reborn - אפליקציות ב-Google Play ווידג'ט סוללה הניתן להתאמה אישית עם חיזוי חיי סוללה. play.google.com
נכתב ע"י Yakir4179: אך בודקים תקינות סוללה בs22 אולטרה? תודה לחץ כדי להרחיב... בבקשה: Battery Widget Reborn Battery Widget Reborn - אפליקציות ב-Google Play ווידג'ט סוללה הניתן להתאמה אישית עם חיזוי חיי סוללה. play.google.com
Y Yakir4179 Well-known member 28/11/22 #5 נכתב ע"י SHERME: בבקשה: Battery Widget Reborn Battery Widget Reborn - אפליקציות ב-Google Play ווידג'ט סוללה הניתן להתאמה אישית עם חיזוי חיי סוללה. play.google.com לחץ כדי להרחיב... תודה רבה
נכתב ע"י SHERME: בבקשה: Battery Widget Reborn Battery Widget Reborn - אפליקציות ב-Google Play ווידג'ט סוללה הניתן להתאמה אישית עם חיזוי חיי סוללה. play.google.com לחץ כדי להרחיב... תודה רבה
M Max011287 Member 28/11/22 #2 מה הבעיה שאתה רוצה לוודא שהיא לא תקולה? דביר להניח שקיימות אפליקציות שיודעות לקרוא נתונים מהסוללה. עד כמה הן אמינות אין לי מושג.
מה הבעיה שאתה רוצה לוודא שהיא לא תקולה? דביר להניח שקיימות אפליקציות שיודעות לקרוא נתונים מהסוללה. עד כמה הן אמינות אין לי מושג.
Y Yakir4179 Well-known member 28/11/22 #3 נכתב ע"י Max011287: מה הבעיה שאתה רוצה לוודא שהיא לא תקולה? דביר להניח שקיימות אפליקציות שיודעות לקרוא נתונים מהסוללה. עד כמה הן אמינות אין לי מושג. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה חשבתי שכל שנה צריך להחליף
נכתב ע"י Max011287: מה הבעיה שאתה רוצה לוודא שהיא לא תקולה? דביר להניח שקיימות אפליקציות שיודעות לקרוא נתונים מהסוללה. עד כמה הן אמינות אין לי מושג. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה חשבתי שכל שנה צריך להחליף
M Max011287 Member 28/11/22 #6 נכתב ע"י Yakir4179: תודה רבה חשבתי שכל שנה צריך להחליף לחץ כדי להרחיב... כל עוד הסוללה נטעת ומחזיקה מעמד חבל על הכסף. ניחה היה אפשר לפרק את גב הפלאפון כמו פעם ולהחליף סוללה לבד, היום צריך להיות עם מעבדה ביתית כדי להגיע לסוללה.
נכתב ע"י Yakir4179: תודה רבה חשבתי שכל שנה צריך להחליף לחץ כדי להרחיב... כל עוד הסוללה נטעת ומחזיקה מעמד חבל על הכסף. ניחה היה אפשר לפרק את גב הפלאפון כמו פעם ולהחליף סוללה לבד, היום צריך להיות עם מעבדה ביתית כדי להגיע לסוללה.