סוללות בנגנים

בוזו

New member
סוללות בנגנים

זה נכון שאם מטעינים את הסוללה כשהיא לא לגמרי גמורה אז לאורך זמן היא תהיה פחות יעילה? כלומר שעדיף לרוקן את הסוללה לגמרי, ולהטעין אותה לגמרי?

weird dust

New member
לא ממש

בעיקרון אם תשים אותה במקפיא זה יעזור. לנגנים כיום יש סוללות ללא "זיכרון" ואין צורך לפרוק אותן. לכל סוללה מחזור חיים (לרוב 400 הטענות) ובסוף היא ניגמרת. אין מה לעשות, הישתדל להטעין בערך ב40 אחוז - ככה גם תוכל לשמוע ולא תיגמר לך הבטריה אם תישכח.

בוזו

New member
עוד שאלה קטנה

ב-e-buy.co.il, פנדה מחשבים ונעה מחשבים מוכרים את הגרסה האירופאית או האמריקאית של H10?

weird dust

New member
לפני קניה תשאל

ואם בסוף זה לא מה שאמרו להם תידאג שתוכל להחזיר. אני ממליץ על באג שם זה בטוח אירופאי ואחריות מן היבואן הרישמי הראשון.

Lopezit

New member
איך בדיוק.??

ועוד שאלה- איך אני יוצרת קובץ של מילים לשיר???

weird dust

New member
אני לא מבין את השאלה

זה די בסיסי לחבר לנגן כבר במקום המתאים. זה כמו המישחקים של הילדים לרוב - מומלץ גם לקרוא את הספר מוסבר שם הכל. וזה כתוב במאמרים.

weird dust

New member
במחשבה שניה

את בטח מדבר על נגן ג'נרי. קיבלת מטען? אם לא זה רק מחליפים בטריה.

weird dust

New member
איזה מכשיר יש לך?

כאן הוא דיבר על בטריה פנימית את מדברת על משהו אחר לגמרי. אין קשר בין השאלות. אז איזה מכשיר יש לך?

Lopezit

New member
לא ראיתי בכלל מה הוא שאל

אני שאלתי איך מטעינים סוללה ויש לי את הרגיל... של prosound

weird dust

New member
הוא לא רגיל

וחשוב לקרוא מה הוא שאל כי לשאול סתם בלי קשר ולשרשר זה ניראה הגיוני שהשארלה קשורה. אם כותבים נצל"ש אז מבינים שמנצלים את השירשור למשהו אחר. ולא, הנגן שלך מטעין את הסוללה, יש צורך להחליף אותה או לקנות מטען סוללות.

Lopezit

New member
אה אוקיי תודה וסליחה...

ועוד משהו.. יש עוד אתרים עם מילים לשירים חוץ מהאתר שבקישורים\מאמרים??

weird dust

New member
אין משהו רציני

יש תוכנה שכתבו עליה שמתחבת לאייטונז ומייצאת קבצים כאלו. צריך לראות למה לא כתוב על זה בשום מקום. אני מאמין שבקרוב יהיה מנהל חדש ואני ישאיר לו הרבה עבודה

weird dust

New member
אני מצרף קישור בנושא

בעבר התפרסמה הודעה על קיבצי LRC ועל תוכנה למציאה שלהם. אני מצרף את הקישור אליה. היא היה טובה יותר מכל אתר אחר והיא היתה גם יחסית בסדר.

למעלה