סוללות..

Trranger

New member
סוללות..

בהמשך להמוני שאלות החומרה שיש לנו פה...
אני צריך סוללות נטענות למצלמה הדיגיטלית.. כמה הבדל יש בין 1600 ל1800 ל2000 ל2100? יש הבדלים די גדולים במחירים והשאלה היא אם זה סתם בגלל שאחד יותר חדש או בגלל שהם באמת מספיקים ליותר זמן
נגיד, ב2100 יש באמת פי 1.33 יותר מה1600?

genotip

New member
אצלי יש 1800...

מספיק לי לחלוטין (ואני מצלם ממש המון). מחירם בשוק 100 ש"ח. איזהמ צלמה קנית בסוף?

Trranger

New member
גם לי יש כרגע 1800

היו לי 4 של 1600 ו4 של 1800.. אני גם מצלם הרבה
אבל אני לאט לאט מאבד את הסוללות(שוכח פה.. משאיר שם.. נופל מההר בעע) ונשארו לי רק 4(שניים מכל סוג).. ועכשיו אני צריך חדשות
ולא אני שאלתי איזה מצלמה מומלצת זה היה רוני אם אני לא טועה.. לי יש מצלמה סבירה(2.3 מגה פיקסל, אבל האיכות צילום עצמה ממש טובה), די ישנה למען האמת.. בקרוב גם אותה אני אחליף לאיזה 6-7 מגה פיקסל איכותית..

genotip

New member
בשביל מצלמה של 6-7 מגה פיקסלים,

בהחלט צריך להיות טחון (אבל *ממש* טחון).

yuval k

New member
בדיוק ../images/Emo88.gif

אני עדיין עם המצלמה הישנה והותיקה שאב'שלי קנה לאמא שלי (ועוד יד שניה) כשנולדתי, כשהם עוד היו זוג צעיר עם חסך רציני בכסף... מצלמה נפלאה
Olympus OM10.

havlaz

New member
הי הי, אל תקשקשו בשכל

6 מגה פיקסל זה לא כזה יקר היום.. טחון זה לרכוש משהו כמו D70 + סט עדשות, D100, D2H וכו'.. לעומתן המצלמה של 6 מגה פיקסל הקומפסטית זה עלות של עדשה\פלאש.

genotip

New member
פלאש סביר עולה 1500 ש"ח...

עדשה יכולה בקלות להגיע למחירים של 2000/3000 ש"ח. ועדיין לא מאמין שתמצא מצלמה איכותית של 6 מגה פיקסל (חברה מוכרת) במחיר של 4500 ש"ח.

Trranger

New member
אני יותר תכננתי על ..

2500-3000
... לא צריך פלאש מקצועי, לא צריך עדשה מקצועית
אני מצלם בשביל הכיף...

havlaz

New member
ובהשוואה לעדשה שמתחילה מ3000

ש"ח ופלאש פשוט של 1500 ש"ח נראה לך ש4500 שקל למצלמת 6 מגה פיקסל זה יקר?

genotip

New member
אוי נו באמת...

השוואה לא ריאלית. שום משתמש ביתי לא צריך מצלמת 6 מגה פיקסל... (וגם לא תמצא מצלמה כזאת ב4500).

genotip

New member
אז למה אתה עושה השוואה בין

מצלמות לשימוש ביתי לבין המצלמות שהצעת? שים לב למשל שהD2H עולה לא פחות מאשר 15 אלף שקל, וגם זה רק לגוף המצלמה. הD70 עולה "רק" 4.5 אלף שקל. למען האמת, בראיה רטרו-אקטיבית, במחירים של חו"ל, אפשר להאמין שאולי הייתי בוחר בD70 ולא במינולטה שלי. הבעיה שבארץ המחירים קופצים דיי מהר ומה שגם, שאני לא בטוח שהייתי מרגיש חופשי להסתובב עם מצלמה בשווי 1000 דולר כל דקה ביום (כמו שאני עושה עכשיו עם המינולטה). צריך להתאים את המצלמה לשימוש. לשימוש בייתי לא רואה צורך במצלמה בשווי כזה.

Deviation

New member
אני מניח ששאלת אותי ../images/Emo3.gif

בסוף הלכתי על Sony Cyber Shot DSC P72 מצלמה חביבה

havlaz

New member
בין 1600 ל2100 יש הבדל עצום

עבדתי הרבה עם מינולטה על 1600 והרבה עם פוג'י על 2100 וההבדל מאוד גדול.. בפוג'י עם 1200 עוד לא יצא לי על סוללה טעונה שהיא תסתיים (גם בטיול שנתי, שלא עובר הטענה מהבוקר עד הלילה) או באירועים שאני מצלם בהם מאות תמונות שכולם על פלאש + צפייה בתמונות להערכה\מחיקה.

למעלה