סולם ההתפתחות של גרינשפן בעיברית

לאוולין

התגובה שלך מאוד הפתיעה אותי בהתנשאות שבה. נתתי את השאלון כשירות להורים ואף אחד לא מכריח אותך להשתמש בו... ובכל זאת, לי אישית השאלון עזר כדי לדעת באיזה מצב הילדה שלי ביחס להתפתחות התקינה, ולילדה זה עזר כי כשנתקלתי בהיבט התפתחותי שבו יש לה קושי ידעתי להתמקד עליו ולנסות לשפר אותו, ואכן, כאשר חזרתי לשאלון בשלב מאוחר יותר ראיתי שיש שיפור עצום!

נונינה1

New member
הנה שימוש לדוגמא..........

אני בהריון, אין דבר שירגיע אותי יותר מאשר לעבוד עם סולם זה כדי לזהות בהקדם האפשרי אם יש בעיה עם התינוקת. תודה.

../images/Emo49.gif ושיהיה בהצלחה!!!

מקוה שתגדלי אותו/אותה בנחת עם המון המון בריאות!

זה עוד איניקציה וזה יעיל../images/Emo127.gif

בטיפת חלביש להם לוח עם ציורים והסברים על שלבי היתפתחות של הילד יש איזה אמא שלא הציצה עליו כאשר היתה שם עם ילדה? הרעיון יפה ויעיל כאשר יש ילדים בבית אפשר לעקוב אחר הצעדים של ההתפתחות עם יש משהוא שלא ניראה תמיד הפשרי לעזור לתקן ולקדם את הילד שמעתי פעם מרופא בטלויזיה שניתן לדעת עם הילד היה לו קושי בלמידה וגם הפשר לתקן כדי לימנוע את זה מראש לפי דבריו עם הילד מדלג על שליו בהתפתחות כמו זחילה או הליכה על ארבע יש סיקוי רב שהיה לו ליקוי למידה אבל עם לא מאפשרים ליד את הדילוג יושבים ועושים איתו אימונים עד שהוא יצליח ליזחול על הבתן או ללכת על ארבע אנו נימנע את הליקוי חבל שאת זה שמעתי רק בילדי הרביעי מפני שביתי הבכורה לילגה על שלבים לא הלכה על ארבע ויש לה דיסגרפיה דור לא זחל ולא הלך על ארבע [הוא היה מתגלגל בתן גב ] גם הוא עם החבילה שלו תסמונת אספרגר וכל מה שנילוה לזה בני השלישי אינני זוכרת על מה הוא דילג אבל יש לו בעיות מוטורית בידים רק לבני הרביעי דאגתי לעבור איתו את כל השלבים לפי הספר וטפוטפו הכל בסדר עוקבת אחר כל ההתפתחות שלו תחת מקרוסקופ ואני גם לא הרפה מהמעקב אחריו ושאר הילדים שלכם אדית

למעלה