סולסוסייטי והתהייה הגדולה על מחלות

Violettecat

New member
סולסוסייטי והתהייה הגדולה על מחלות

משום מה אנשים בסול סוסייטי יכולים לחלות, מה שמביא אותי לתהות- כיצד?! מה החיידקים שמתים בעולם הזה עוברים לעולם הבא ומדביקים שמה אנשים? לחיידקים ולוירוסים יש בכלל נשמה? אם זה עולם מעבר בין העולם הזה והעולם הבא, מקום שבו אנשים לא חשים רעב, איך זה שנשמות יכולות לחלות? ,האם זה משהו מנטאלי ולא בהכרח משהו שנגרם כתוצאה מנגיף? משהו שם בהחלט מוזר..

Envious

New member
נראה לי שפשוט הנשמה שלהם

מתה :X אז זה אומר שהם נעלמו לגמרי, כנראה ם.ם

Sakura Kinomoto

New member
אממ אני זוכרת שבמנגה כתוב היה ש...

אם הולו הורג אז היא נאכלת אבל אם היא נהרגה בקרב עם שיניגמי או סתם אזרח של סול סוסייטי אז זה כמו קליפות בצל XP בעולם החיים אם מתים אז הנשמה עוברת לסוול סוסייטי ואם נהרגים של הנשמה של הנשמה עוברת לאנשו... אוי....מסובךP:

Neon taichou

New member
לא מוכר לי, אבל לא קראתי מ-3 עד 20

...בערך. XD אני ממש בספק שיש מקום אחרי סול סוסייטי, ואני בטוחה שהיו אומרים על זה משהו באנימה כי האנימה והמנגה זהות כמעט לחלוטין. אבל מה אני יודעת. o.o

Neon taichou

New member
גמני תהיתי o_o גם הל דרגון צודק

וחוצמזה - במנגה שירו אמר "אני רעב". WTF?

Violettecat

New member
על זה דווקא יש תשובות

לכל מי שיש כוח ספיריטואלי , יש גם תחושת רעב כשהוא בסול סוסייטי, עובדה כשרנג'י רוקיה ,ראנגיקו, גין וטושירו היו ילדים, הם היו רעבים. כששיניגאמים מתים, הם מתגלגלים הלאה ונולדים מחדש, כי סול סוסייטי זה בסך הכל תחנת מעבר בין הגלגול הזה לגלגול הבא. אבל לקטע עם המחלות, אין תשובה...

Neon taichou

New member
ונזכרתי בעודמשו - משפחות המלוכה

איך קובעים מי שייך למשפחת מלוכה? אי אפשר לאמץ אליהן אנשים, זה מנוגד לחוק, אז איך מתווספים עוד אנשים? אפשר להוליד ילדים בסול סוסייטי? o_o סליחה על הדאבלפוסט ><

Violettecat

New member
את צודקת!

באמת,האם שיניגאמים יכולים להביא ילדים לעולם? איך הם קובעים מי בן אצולה ומי לא? אם יוצאים מההנחה ששיניגאמים אכן יכולים להביא ילדים, אז בני אצולה הם בטח כאלה שנולדו לזוג הורים שיניגאמים מהאצולה, וכל מי שהוא לא מהאצולה, הוא 1. מישהו שמת וגר ברוגונקי |הכנס מספר בין 1 ל80| 2. מישהו שנולד לזוג הורים שהם לא מהאצולה.

Neon taichou

New member
בעצם, כשאני חושבת על זה...

בהתחלה חשבתי שזה לא הגיוני שאנשים מתים ילדו תינוקות מתים, אבל כשאני חושבת על זה - אם סול סוסייטי היא בסך-הכל תחנת עצירה לפני גלגול הנשמות הבא, יכול להיות ששם נוצרות נשמות חדשות לפני שהן עוברות לעולם הפיזי. אבל זה אומר שהתינוקות יגולגלו ישר אחרי שנולדו, ולכן הרעיון הזה נפסל. וגם, אני לא בטוחה מאיפה בא הרעיון שהנשמות בסול סוסייטי מתגלגלות - רוב הדמויות שאנחנו מכירים חיות שם כבר יותר ממאה שנה ולא מראים שום נכונות לעזוב בזמן הקרוב. עע זה מבלבל >< קובו והחורים שלו X_X

Hinamori

New member
אני יודעת :X|מדוזה|../images/Emo187.gif

פשוט משפחת אצולה שהייתה חייה ואז מתה י.י

למעלה