סולפג'

סולפג'

שלום לכולם, יש לי בעוד חודש בחינת כניסה למחלקה למוזיקה בבר אילן. אני לא יודעת סולפג' בכלל. רציתי לשאול איך אתם ממליצים ללמוד את הנושא (האם יש ספרים, תוכנות, אתרים באינטרנט לפני שאני הולכת למורה) והאם יש סיכוי להספיק ללמוד את הנושא (בצורה יחסית בסיסית) עד למועד? תודה!

אילת441

New member
בכתובת הבאה:

www.earmaster.com שימי לב שהתוכנה שמורידים בחינם היא ל-21 יום בלבד, אז כדאי לנצל אותה בהתאם. חוצמזה, אם את צריכה עוד עזרה את תמיד מוזמנת לפנות אלי, בשביל זה יש לך את המספר...
בהצלחה!

איילת!

הי! זאת את? תודה על הקישור. כבר הורדתי את התוכנה. היא באמת מוצלחת! אני עוד לא ממש יודעת אם אני אגש למבחנים, כי מצבי בחומר די גרוע... בכל מקרה תודה רבה!

בשביל חודש...

הייתי פונה למורה בכל זאת.
שווה להשקיע בחודש הזה - את תפיקי הרבה יותר מאשר כל תוכנה או ספר.

nothingness

New member
בתור אחת שנבחנה שם (במועד א')

אז דבר ראשון תני לי להרגיע אותך- אין שם כמעט דגש על הסולפג'. רק בבחינה לקבוצות ביצוע- את צריכה לדעת סולפג' רק אם את רוצה להשתתף במקהלה. אני לא ידעתי סולפג', וזייפתי בצורה מחרידה (וגם המורה לא הסתירה את הזדעזעותה), ואעפ"כ התקבלתי. שימי דגש על החומר התיאורטי- אקורדים, סולמות, זיהוי משמיעה, וכו'. בהצלחה!

תודה רבה. על איזה חומר

היית מציעה להתמקד אם נשאר לי חודש ואני לא ממש יודעת משהו? אני די בונה על מועד שלישי, אבל אם לא יהיה... אז עדיף שאני אדע כמה שיותר למועד הזה, ויש די הרבה מה ללמוד כך שאין לי מושג מה חשוב יותר ומה פחות...

למעלה