סולר ריטורן

flame12

New member
סולר ריטורן

בוקר טוב ליאיר ולשאר חברי הפורום,

אני מצרפת את מפת הסולר ריטורן שלי, שהתחילה במרץ ולמרות שעברו 3 חודשים כמעט מיום ההולדת שלי,
הסקרנות קצת אוכלת אותי.
למפה הזו יש מבנה מיוחד וכנראה שהיא גם מסמלת משהו.
פלוטו יושב בצמידות על האופק ונמצא במולות ליופיטר, גם מארס מככב שם ברום השמיים עם ראש דרקון.
הירח באריה בבית 7, זוגיות משהו?
אוראנוס ב-3 נראה חיובי בכל הנוגע אולי ללימודים?
ובית 2 מפוצץ מרמז על משהו כלכלי?

אני באמת אשמח לקבל טעימה קטנה והכי חשוב לי לדעת מה העניין עם הפלוטו הזה.

תודה.

ובכן..

פלוטו אכן צמוד אל האופק, אבל..מצידו השני, האפל, הקשור לבית ה 12. פלוטו מראה על מצבור של רגשות עוצמתיים מכל הסוגים, החל מכעסים וכלה בצורך בהתחדשות, שנמצאים מגאחורי הקלעים ומחכים להארה, למתן לגיטמציה לצאת, ולהכרה אמיתית. זו אולי שנה שבה נושא הביטוי הרגשי האותנטי העוצמתי שלך משמעותי במיוחד, וכדאי לאפשר לו לצאת כולל חלומות או רצונות שלא באו לידי ביטוי עד כה אוי בשטח. זה בעצם סוג של כניסה להריון, בין אם הריון אמיתי, פיזי, ובין אם הריון מנטלי שבסופו של דבר יוליד אכן התחפתחות אישית חדשה ולידה רגשית מעניינת, אולי של משהו אישי שלך כמו עסק, משהו עצמאי אישי, וכו.

מרס אמנם צמוד לאם סי אבל..בהילוך אחורי, מה שאומר צורך בשיפוץ קרייריסטי של תכניות ויזמות, אולי טאץ הקשור לתכניות כאלה שנעשו בעבר ועכשיו הן חוזרות אל פני השטח. כדאי להזהר מגישה שבה פצעי העבר עלולים למנוע עכשיו יזמות חדשות בהווה בגלל החוויה השלילית, וגם אתז ה עשוי מרס בהילוך אחורי במיקום הזה לסמל, אפילו סוג של מעין דווקא רגשית לעצמך עד שתפתרי בעייה הקשורה ביזמה בשנה שנתיים האחרונות.

מעבר לזה - אורנוס בבית השלישי מסמל על חוסר שקט וצורך בהרבה תנועה כולל תקשורת אינטנסיבית ולא אישית ולאו דווקא לימודים, אולי לימודי תקשורת אלקטרונית מסוג כלשהו שגם מקנה לך כלי למידה או עשייה טובים, מחשבים וכו.

על בית 2 אין עומס מיוחד. השמש ומרקורי שנמצאים בו לא קרובים אפילו, וכירון לא אומר הרבה. יתכן והצורך שלך עכשיו הוא יותר לבנות לך קן משל עצמך, קרקע בטוחה שאפשר ל שים עליה רגלים - וראש. שווה לחשוב על זה.

הירח בבית 7 שולח 3 זויות ומראה שהצורך שלך יותר מכל הוא בדיאלוג אמיתי. זוית המתח שלו עם פלוטו מראה על צורך בדיאלוג כן וישיר עם הרגשות שלך שלא בא באמת לידי ביטוי, ומשום כך גם יגיעו רגעים רבים של תסכול בגלל הקונפליקט בין הצורך לביטוי פלוטו של הרצונות האמיתיים שלך מתחת לפני השטח, לבין הרצון של אנשים בחייך או אפילו שלך בדיאלוג בגובה העינים של אחד על אחד: בלי כנות רגשית אמיתית דברים לא ילכו, אבל בשילוב של העומק הפלוטוני והצורך בדיאלוג בגובה העינים עשוי להיות שילוב מנצח ועוצמתי במיוחד. כל זאת - לדעתי כמובן.

יהיה מעניין...

למעלה