סול דה באיה?

mantega

New member
סול דה באיה?

יש פה אנשים מסול דה באיה? אם כן מי היה בסדנה של מאו ברנקה?

ToryMaster

New member
אני חושבת שכן

אם אינני טועה, יעקב הירוק אמר פעם שהוא מתאמן שם.

mantega

New member
היה מצויןן

מאו ברנקה סוס.. אבל הבן שלו פשוט תותח על לא ראיתי כזה קפואריסט בחיים שליי!! מי שלא היה ולא ראה הפסיד המון.. אגב מישהו פה בכלל מכיר את מאו ברנקה?

ביום שישי?

לפני שבוע ויומיים? אני הייתי הגעתי באמצע... זה היה בפתח תקווה במתנ"ס? אז שם הייתי. והיה את מאו ברנקה והבן שלו. אני הייתי עם מכנסיים אדומות ):

mantega

New member
כע

אממ כע ... לא נראה לי שאני זוכר אותך כי היו שם המון אנשים .. הלכתי לפני ההודה.. היה דברים מענינים??

אני הגעתי באמצע והלכתי באמצע.

הגעתי לתרגיל שאחד נותן מיאלוה די פראנצ' והשני עושה מתחת לרגל סיבוב. תרגיל שני סקיווה לשמאל וירידה לנגצ'יבה שאני לא זוכר את השם שלה אבל יושבים על הישבן. הירידה לנגצ'יבה היא לצד השני... ואז עולה רביעי כשבן הזוג מתקיל אותי באמצע על ידי התקדמות עם הרגל וסיבוב סביבי. תרגיל שלישי- מיאלואה די פראנצ' וירידה לנצ'יבה לצד. סיבוב ותרגיל שאני לא זוכר את שמו אבל זה רגל אחת עולהל אוויר והשנייה עולה אחריה בבעיטה. וזהו אז הלכתי.. לא היה לי הרבה זמן ): ואני הייתי ההכי שמן שם ):

mantega

New member
ליעקב

ראיתי שאתה מתאמן גם קראטה... איזה סגנון?? גם אני מתאמן... גוג'ו ריו

mantega

New member
אממ

סתם ראיתי איזה הודעה שלך שכתבת שקוראים לך יעקב הירוק בגלל החגורה הירוקה שלך בקראטה

mantega

New member
אני מתאמן ב

לא נראה לי שאתה מכיר את המקום זה יישוב ליד נתניה

mantega

New member
לא בנתניהה.. ליד

אני מתאמן קראטה וקפוארה בבת חפר זה 20 דקות מנתניה

mantega

New member
חח לא ביחד

לא ביחד.... אני מתאמן גם זה וגם זה בימים אחרים...

מתוך ויקיפדיה

שיטות הקראטה הנפוצות כיום הינן סאידו, שוטוקאן, גוג'וריו, קיוקושינקאי, שיטוריו, וואדוריו ושורין ריו

למעלה