סוני - לא מצליח להדפיס המאמר

tshgn

New member
סוני - לא מצליח להדפיס המאמר

שבקישור ולכן לא יכול לראות עד כמה טוב והאם כדאי לתרגמו. על פניו נראה מעודכן למדי (אוגוסט 2002), מדעי (אולי אפילו יותר מידי, אך עדיף שכך מסתם עוד פירסום), ומקיף. האם תוכל לסייע בכך? תומר

tshgn

New member
חשוב לכולנו - האם מישהו הצליח להדפי

האם מישהו הצליח להדפיס הקישור? חיוני לי אם תרצו שאתרגם. לי זה נראה ממש מה שאנו צריכים. מדעי, מעודכן, נקי מפירסומים מסחריים, מקיף. תומר

tshgn

New member
לא - מיאה - אולי צריך אדובואקרובט??

אולי דאוד/סוני יודע

daud

New member
היי תומר ../images/Emo13.gif

מצטער על העיכובים אבל הייתי ממש ממש על הפנים, אני מקווה שאני יוצא מזה עכשיו
מה ההודעה שאתה מקבל כאשר אתה לא מצליח להדפיס ? אם אתה מקבל באמת הודעה שאומרת שאתה צריך להשתמש באקרובט של אדובי אז אפשר להוריד אותו מהמון אתרים בנט בחינם. אם לא אז אמור לי איזה הודעת שגיאה אתה מקבל ואני מניח שאוכל לעזור לך בכל מקרה אני מצרף לך אתר להורדות תוכנה. חוץ מזה קבלת את האי מייל שלי ?

tshgn

New member
דאוד - מדפיס לי ללא הטקסט.

האם הצלחת להדפיס את המאמר?. נסה בבקשה להדפיס דף אחד ממנו ודווח לי. תודה, תומר

daud

New member
מצטער תומר אני לא משתמש במדפסת

אני מסתמש בכמה מחשבים במקביל אז כבר שכחתי מה זה להדפיס, אין לי דיו במדפסת כבר יותר משנה וחצי (נחש למה
)
פעם בהמון זמן אני מדפיס משהוא אצל שכנים או ששולח למישהוא באי-מייל ומקבל מודפס. חוץ מזה אם הייתי יכול הייתי מדפיס תמונתות קטנות שמצידן האחד תמונות של מדען שהיה גם נשיא
שמעתי שאפשר לקבל 100$ על כל אחת מהן
)

tshgn

New member
האם ראית את הקישור דאוד/אחרים?

האם אכן כדאי לתרגמו?

מיקה51

New member
תשמע רעיון../images/Emo59.gif

תשלח פקס - אפשר דרך האינטרנט לשירות של המדפסת ותודיע להם שעשית ניקוי וכוון ראשים במדפסת וזה בלע לך שני מיכלי דיו ותבקש שישלחו לך פיצוי על הטרחה 10 מיכלי דיו חדשים או שתתלונן אצל אמנון לוי. תוך שעתיים יגיעו לך המיכלים עם שליח ישר הביתה.

מיקה51

New member
עוד רעיון../images/Emo117.gif

תיגש לחנות בזקסטור ברחוב אבן גבירול 108 ותקח לך מדפסת דיו חדשה עם מיכלים חדשים. תתן להם את מספר הטלפון שלך ממנו אתה מתקשר לאינטרנט לחיוב הסכום ב 6 תשלומים. תשתמש שבועיים ותחזיר להם את המדפסת (אפשר עד 14 יום) והם יבטלו את החיוב תוך דקה. אפשר לחזור על התרגיל כל שבועיים שלושה בחנות אחרת של בזקסטור כדי שלא יכירו אותך. ככה יש לך מדפסת חדש + מיכלים במשך שנים בלי לשלם גרוש.

tshgn

New member
זוהרה, סוני, דודו, שריק...כולם!!|רמ

האם הצלחתם להדפיס המאמר. אני ממש רוצה להדפיסו ולא מצליח. מצאתי אותו לפני יומיים ועדיין לא הצלחתי להדפיס. זה חיוני לי אם נרצה לתרגמו!!!! ממש כעת התקשרה הגננת של ביתי ואמרה שעלה לה החום שוב (בשבוע שעבר הייתה שלושה ימים בבית (וגם אשתי כי אני לא יכול לבד לטפל בה בדרך-כלל. אסע להביאה מיד הביתה, אז מקווה שתהיה תשובה עד שאחזור... תומר

daud

New member
היי תומר מקווה שהילדה בסדר ../images/Emo13.gif

חוץ מזה יש תשובה למטה אם זה לא עוזר ויש בעיות נוספות אתה מוזמן להתקשר אבל לאחרונה הפלאפון שלי עובד לסירוגין ומתנתק אז אם אין תשובה לא להשאיר הודעה במשיבון כי אני לא יכול למשוך ממנו, עדיף לנסות שוב אחרי חצי שעה

dodo281

New member
תומר - בעקבות קריאתך בנושא - ניסיתי

עוד אתמול. לא הצלחתי כלל להעלות המאמר.

שריק 7

New member
תומר-לא הצלחתי. בריאות טובה לבתך

ונקווה שתחלים במהרה. בגנים יש הרבה מחלות וויראליות וכך המתוקים האלה נדבקים... שולחת לילדתך
מקווה שאלה יזרזו החלמתה
שרי

לתומר - מזוהרה*

דבר ראשון רפואה שלמה לבת שלך. הקטנים האלו נדבקים כל הזמן מכל הילדים האחרים ולא פעם אכן שבוע אחרי שבוע. מקווה שהיא תבריא ממש מהר והמשך החורף יהיה קל. יום טוב. זוהרה*

מיאה49

New member
תומר, הילדים בגן נדבקים כל הזמן

אחד מהשני. אני יודעת שאני מבקשת מבני שלא יביא את נכדי כשהם חולים, כי הם מדביקים אותי. איך אפשר לא לחבק נכדים? האם בתך לא מדביקה אותך במחלות מהגן? האם אתה חולה יותר מאז שהיא הולכת לגן? בריאות לבתך ולך מירה

tshgn

New member
אתם נהדרים. ותשובות...

בכל יום א´ בבוקר אני מלמד (בהתנדבות, כמובן) בגן של ביתי מדעים. הילדים מתים עלי ואני עושה כל שיעור 3 פעמים (3 קבוצות של כ8 ילדים בכל אחת). יוצא לי להשאר בגן עד 11 בבוקר. סך-הכל כ3 שעות, כי בסוף כל פעילות אני משאיר דף סיכום לפעילות כדי שהגננת הנהדרת תדפיס ותתלה להורים, כדי שיוכלו לחזור על השיעור החווייתי בביתם. ולמה כל זאת? כי לא צריך שביתי תביא לי את כל החולרות הביתה. אני חוטף אותן ללא תיווך. החברה מטפסים עלי, מנשקים אותי, משתעלים עלי ומדברים קרוב למוח שלי. וזה לא רק מפחיד, זה ממש מדביק. אני וביתי חולים תמיד יחדיו. זוכרים שלפני 10 ימים נעלמתי לכשבוע? אני וביתי היינו חולים יחדיו. ואשתי נעדרה מעבודתה לטיפול בנו. ולגבי ביתי כעת - היא עם חום - כ39 מעלות. אקמולי מסייע והיא בhigh ממנו. מחר תישאר בבית. כאבי בטן. כנראה הוירוס משבוע שעבר לא ממש עבר, רק נחלש. אז ביי לבינתיים ושוב, תודה על ההתעניינות, תומר

מיאה49

New member
תומר, שרק תהיה לנו בריא../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

וגם בתך כמובן..

dodo281

New member
תומר - החלמה מהירה לכם ../images/Emo140.gif

ונפלא מה שאתה עושה בגן - בכלל ובפרט - כיוון שכת´ כר´ - ברור לי על מה אתה מדבר כשאתה אומר "מדברים קרוב למוח שלי", יישר כח !!! מכל ה-

למעלה