סוני פלייסטיישן 4 .

BenjiMan

New member
סוני פלייסטיישן 4 .

מעוניין לקנות לבן שלי PS4 . ראיתי מבצע באייבורי של מכשיר PS4 PRO + שלט נוסף ועמדת טעינה ב 2300 שקלים.
האם זו קנייה טובה...?...
ראיתי שיש מכשירים זולים יותר שהם לא PRO ו 4K .
אני מעדיף את הטוב ביותר.

שבוע טוב.

evilplate

New member
אני לא מעודכן לגבי המחירים בארץ

אבל כן יכול להמליץ על חנות שנקראת VGS בתל אביב שהיא אמינה מאוד, שווה לך לברר גם שם.
&nbsp
בעניין הפרו אני מנחש שברור לך שמומלץ מאוד טלוויזיית 4K עם זה. על פניו לדעתי לילד ממוצע פס4 רגיל זה בהחלט מספיק אבל נשמע שיש לך קצת כסף מיותר אז יאללה תהנו :)

BenjiMan

New member
PS4

בדקתי בחנות שהזכרת ואכן הם יחסית זולים ... אבל חבילה כמו שנמכרת באייבורי,
יותר יקרה בחנות הנ"ל.
ידוע לי שמומלץ טלויזיה 4K ... גם זה יגיע בקרוב ...
אין לי כסף מיותר ... אבל כדי לשמח את הבחור , לא עושים חשבון...

תודה.

BenjiMan

New member
שאלת הבהרה...

ה 4 פרו יעבוד עם טלויזיה FHD ... עד שנקנה 4K . נכון...?..

evilplate

New member
כן ברור

יותר מזה, בחלק מהמהשחקים שתומכים בפרו יש אפשרות להנות מטכניקה שנקראת downsampling שזה אומר שהמכשיר מריץ את המשחק עצמו ברזולוציה גבוהה יותר מה 1080P שהטלוויזיה תומכת בה אך מוציא פלט 1080P מותאם מהרזולוציה הזו.
&nbsp
בקיצור התוצאה היא תמונה סופר נקייה וחלקה על טלוויזיית 1080P, הרבה יותר מהתמונה שהפס4 הרגיל מוציא על אותה הטלוויזיה.
&nbsp
העניין זה שלצערנו זה לא קורה בכל משחק שנתמך לפרו, למרות שזה אמור לקרות היות שזו טכניקה בסיסית ונדרשת במצבים כאלו (למשל על ה Xbox-X כל משחק יעשה את זה לא משנה מה) , אבל סוני לא עושה עבודה טובה בלכפות על המפתחות את זה (או בלתמוך בזה ברמת תוכנה כמו שמייקרוסופט עושה עם הקונסולה העתידית שלה), לכן כשאתם קונים משחק חדש שרשום שתומך בפרו אתם צריכים לבדוק ספציפית אם הוא מבצע downsampling.
&nbsp
ככה או ככה, אחרי כל החפירה התשובה הקצרה היא שהפרו כמובן תומך בטלוויזיות full HD, בין אם מציע תמיכה טובה או בסיסית במצב הזה זה סיפור אחר אבל אין חשש מחוסר תמיכה.

BenjiMan

New member
מה לעשות

שהבחור נולד באוגוסט וזה הזמן הכי טוב למתנה...

מישהו 2

New member
למה לא צריך?

הפרו חזק יותר, משחקים מסוימים רצים עליו טוב יותר ואולי יש להם טלוויזיה 4K בבית

amithas190

New member
הילד בן 10 וזו בטח הקונסולה הראשונה שלו , כמה זה כבר משנה?

קח את ההפרש ותקנה לו מלא משחקים

evilplate

New member
אם אתה שואף לטוב ביותר

אז כשאתה קונה בעתיד טלוויזית 4K בשביל הפרו תשים לב שיש לה HDR ברמה גבוהה, זה אחד האפקטים הכי חשובים שיש למשחקי פרו.

BenjiMan

New member

בדקתי מספר דגמים של טלויזיות 4K בגודל 50 אינצ' .
טרם התעמקתי בנושא ולא הבנתי את ההבדלים בין
טלויזיות שעולות 3000 שקלים , לבין כאלה שעולות כפול.
בדקתי רק טלויזיות של סמסונג.
האם יש דגם מומלץ בסביבות 4-5 אלף שקלים ?

haim9798

New member
אני עשיתי בדיקה כזאת בזמן האחרון

ולאחר בדיקה ומראה עיניים התייצבתי על הUE50MU7000.
&nbsp
זה דגם חדש יחסית שסמליין הביאו לא מזמן והוא נמצא בתקציב שלך.
&nbsp
שים לב שאתה לא מתבלבל עם הKU7000 שהוא דגם נחות ממנו ודור אחד אחורה.
&nbsp

evilplate

New member
לא מעודכן בנושא

אבל בדר״כ סמסונג ו LG נחשבות לממש אחלה ונותנות תמורה טובה למחיר, אם אתה רוצה את הטוב ביותר כמו שאתה מעיד אז תקפיד על דגם מעודכן (ויקר יחסית P:) של טלוויזיית OLED מהיצרניות האלה.
&nbsp
אבל תעשה סקר שוק בנושא, אולי דברים השתנו מאז שקניתי טלוויזיה לפני שנים.

עריכה: אוקיי ראיתי עכשיו את התקציב שלך, זה לא ממש מספיק ל OLED, אז אין לי תשובה ממש, תבדוק את הדגם סאמסונג שחיים מציע נשמע שהוא באמת בירר, כאמור סאמסונג אחלה ואני בטוח שגם לא OLED יראה מדהים, האיכות תמונה היום כל כך טובה שקשה לי להאמין שמישהו יתלונן אם תקנה דגם מוכר וטוב.

למעלה