סוני פליישטישן 2 חדש מהנליונים

zoomzom

New member
סוני פליישטישן 2 חדש מהנליונים

כן כן סוני פיישטיישן חדש בקופסא לא נפתח מזכייה המכשיר מגיע עם שלט רוטט של סוני ומכשיר עצמו המכשיר עצמו הוא גם די וי די לכל דבר מקבלים אם הכשיר משחק בשווי 270 שקל חדש ועוד שלט מתנה וכל זה ב1990 שקל המחיר הכי זול בארץ מי שמצא יותר זול שיבוא אלי יש לי רק יחידה אחת אז תזדרזו כתבו ל [email protected] סוני פליישטישן- זה חזק ממך ועכשיו מי שיקנה בשבוע הקרוב יקבל גם משחק לא מלא ששמו tihs is potball 2002

הנשוי

New member
אז ככה

מכיוון שאני לא רוצה לעשות פרסומת רק אספר שהשבוע קניתי לבני מכשיר כזה חדש באריזה(כן כן עם נילון)וכל מה שאתה קיבלת אם המכשיר אני קיבלתי עם המכשיר ובנוסף גם אחריות מלאה והבטחון שקניתי מרשת גדולה ולא מאדם פרטי >>> וכל זה ב1800 ש"ח אז למה לתת לך 190 שקלים מיותרים?????

הנשוי

New member
אז ככה

מכיוון שאני לא רוצה לעשות פרסומת רק אספר שהשבוע קניתי לבני מכשיר כזה חדש באריזה(כן כן עם נילון)וכל מה שאתה קיבלת אם המכשיר אני קיבלתי עם המכשיר ובנוסף גם אחריות מלאה והבטחון שקניתי מרשת גדולה ולא מאדם פרטי >>> וכל זה ב1800 ש"ח אז למה לתת לך 190 שקלים מיותרים?????

Deadpool

New member
תגיד אופיס דיפו

ואל תשאיר כאן את האנשים במתח המחיר אצלם הוא 1800 ש"ח 1537 לא כולל מע"מ

*amir

New member
ו...באילת...מחירו 1450 ש"ח... ../images/Emo8.gif

האם חשבתם על זה חברים???? מחיר רגיל מינוס המע"מ. אמיר

הנשוי

New member
ממתי באילת אין מע"מ על אלקטרוניקה

ומוצרי חשמל??? חבל לנסוע עד לשם גם רחוק גם חם וגם יש מע"מ על הפלייסטיישן

levyaron

New member
המחיר הכי זול!!!

1700 שקל!! שקם אלקטרי..! כל מה שאתה אמרת..עם שלט ודי וי די וכו...פלוס משחק מתנה..

למעלה