סוני קורעת את e3 כבר במשחק הראשון שהיא מציגה

מישהו 2

New member
סוני קורעת את e3 כבר במשחק הראשון שהיא מציגה

לא אחר מ the last guardians!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו גורילה גיימס מציגה את המשחק החדש שלה שנראה מדהים! המצגת רק התחילה ואני כבר מרגיש שסוני לקחה את כל האירוע...

evilplate

New member
אני בהלם

אחת המסיבות הכי טובות שראיתי אי פעם ב E3.
&nbsp
המשחק של גרילה נראה מדהים, בחיים לא חשבתי שאומר זאת.
ואנצ'רטד 4 זו ההדגמה הכי מדהימה שראיתי של משחק אי פעם, ברצינות, הדגמה שמחצה את הדמו ההוא של אנצ'רטד 2, זה פאקינג נראה כמו משהו שנלקח מסרט פעולה, פשוט וואו.
&nbsp
וכמובן TLG שממש רעדתי שראיתי אותו, כן המשחק נראה כמו גרסת ה PS3, אבל הוא חי וקיים ויוצא בתקווה בשנה הבאה! וזה משחק של טים איקו, הוא יהיה יותר טוב מכמעט כל המשחקים של אותה השנה גם אם יראה כמו משחק PS3 ברזולוציה גבוהה, גם ככה הוא יפהיפה.
&nbsp
הרימייק של FF7 ושנמו לא קשורים רק לסוני, הם יוצאים לכולם מן הסתם, אבל לסוני יש בלעדיות זמנית ל FF7 ואלו רגעים קלאסיים שיכנסו לקלאסיקות של E3.
גם SW אשכרה נראה מדהים, כמעט כמו הטריילר IN ENGINE שלהם, זה לא ייאמן.
&nbsp
מסיבה מדהימה.

והמודים של פולאוט... צדקתי גם לגביהם...הם יגיעו אלינו

בתאריך מאוחר יותר :)

evilplate

New member
אה לא יודע מה אמרו אחרי זה

אבל במסיבה אמרו בלעדי ולא ציינו זמן.
מגניב שיגיעו גם למרות שאישית לא אכפת לי, זה משחק מאסיבי ויש מספיק דברים טובים לשחק, אין לי רצון להתקע עליו עם מודים, זה יותר מתאים למנטליות של שחקני PC שיש להם קהילה ענקית לדברים האלו, במיוחד במשחקים של בת'סדה, אין להם בעיה לשחק באותו משחק עד שיצא המשחק הבא שלהם.
&nbsp
ונו, תשתף מה אתה חשבת על הדברים השונים שהציגו.

חברה שלי ביקשה ממני ללכת לישון אני קמתי עכשיו אני עוד מעכל..

תן לי להכין קפה ואכתוב לך. אני ידעתי שזה בערך מה שהולך לקרות אבל אני צופה בטריילר של הוריזן זה נפלא! אני בהלם.

למעלה