סונצ' - נסיונך עם B12-

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
סונצ' - נסיונך עם B12-

אתה יכול לספר- לרווחת הכלל, על הזריקות והכדורים (של B12!!!)- וההשפעה וכו'... ?

daud

New member
בסבבה, בהתחלה לא הבנתי מי זה סונץ'

אז בהתחלה היה לי כסף
ו כמו לכולם היו לי שרירים תפוסים ו אז עדיין היו לי שרירים עד כדי כך שכאשר עשו לי זריקת אנטיטטנוס, כאשר שלפו לי את המזרק אז בגלל שלא הצלחתי להרפות את השריר בזמן הזריקה אז המחט נשארה תקועה ביד שלי לא סתם תקועה!!! היא פשוט נשלפה מתוך הפלאסטיק!!! בקיצור טראומה כזו ביחד עם זה שמימיילא אני ממש ממש פוחד מדקירות של מחטים פשוט הביאו אותי בצורה חד משמעית לקחת את הb12 של סולגאר!!! כמובן בהוראת הרופאה שלי!!! בקיצור פשוט במשך חודשיים (אם זכור לי נכון) המסתי את הכדורים הקטנים האדומים מתחת ללשון ו אז עשיתי בדיקת דם ו עדיין היה לי מחסור בB12 מסתבר שבאמת הגלולות לא נספגות כ"כ טוב בגוף
אבל הזיכרון שלי יושב עם מחט בזרוע כאשר האחות אומרת לי לחכות ורצה לקרוא לרופא (ותהרגו אותי אני לא יודע למה היא לא הוציאה את המחט לבד) גרם לי לא להתייחס למה שהרופאה המליצה לי מלכתחילה ולקנות עוד חבילה של ויטמינים. ו אחרי שסיימתי את הצנצנת השנייה אז הB12 עלה אצלי לכמות סבירה
) אבל כאשר אחרי נפילה רצינית הרופאה אמרה לי לקחת שוב B12 אז כבר הייתי עני
האפשרות של לקנות לא הייתה רלואנטית אז כמובן ש הלכתי על הטיפול בזריקות
מדובר ב3 זריקות ברווח של חודש אחת מהשניה ו אין לי מה לומר לא רק שהזריקות בחינם (לפחות בקופ"ח מכבי לחולים כרוניים) אלא שגם ההשפעה מורגשת ממש מיד!!! פשוט אחרי הזריקה הראשונה כבר הרגשתי שיפור!!! ממש מהר!!!

sayv

New member
ומה הוריד אצלך את האסימון

שאני מתכוונת אליך??

למעלה