סוסים...באנטארטיקה.
Live

סוסים...באנטארטיקה. ../images/Emo43.gifLive

היום ב-15:30 תתארח Live בפורום סוסים דניאלה גרוס- מאלפת סוסים, מאמנת ובעלת חוות סוסים. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום לשאול שאלות ולהגיב. דניאלה תספר לכם על כל מה שלא ידעתם לגבי אילוף סוסים, לימוד רכיבה בחווה שלה והתחרויות שהשתתפה בהן.
עוד נציג ישראלי מיוחד, דורון אראל, יתארח היום ב-19:00 בפורום תרמילאים. דורון אראל הוא הישראלי היחיד שהגיע לראש האוורסט, ויש לו חוויות רבות לחלוק אתכם, הגולשים.

ברודי

New member
נצלש- ולנו רק נשאר לאחל לו ללכת ל..

רועי לוי בוחר בעיתון -רייטינג- 5 דברים בטלויזיה שהוא אוהב ואחד שהוא ממש לא. וזה מה שהוא כותב (בדברים שהוא כן אוהב) "זינה הנסיכה הלוחמת" "זינה מאוד מצחיקה אותי. אישה עם ציצים גדולים שמרביצה כל היום לדרקונים זה פשוט מצחיק. היא מבחינתי זורו של שנות האלפיים. כשאני רואה אותה עם כל הנוכחות הבולטת שלה, אי אפשר שלא לצחוק...(והוא ממשיך לדבר על-"ווקר"...משומה.)" ועכשיו נכנסת הכותרת של ההודעה שלי- לנו נשאר רק לאחל לו ללכת לה*^&%$^ (LOL.) אם אני כבר פה ובינכה לאחר יותר ממה שאני, אי אפשר. אז אני אוסיף מהר שברייטינג הםגם רשמו שערוץ 3 רכש סדרות חדשות ו-"סדרה נוספת שנרכשה, "ג'רמיה", מריחה מזינאיות. לוק פרי ומלקולם-ג'מאל וורנר (תיאו ב"משפחת קוסבי") בדרמה עתידנית, שמתארת עולם באנרכיה אחרי שוירוס קטלני השמיד את רוב אוכלוסייתו. צמד החמד הזה מנסה כמובן להציל את המצב..." ועל זה נאמר- בררר...

shanyz

New member
אמממ...

רגע, התוניתה זאת החדשה, היא עם לוק פרי...? יאיי:)

למעלה