סוסים בטלוויזיה

סוסים בטלוויזיה ../images/Emo202.gif

רשימת ערוצים ב-yes: Fox Sport- 53 TCM-88 ESPN-52 הערוץ הפתוח-98 ערוץ 5- 55 EUROSPORT-51 ערוץ החיים הטובים- 17 ANIMAL PLANET-39 ב-hot: Fox Sport-60 ESPN-59 ערוץ 5- 55 EUROSPORT-57 NASHE KINO-104 DUNA TV-148 יום ראשון 4.2.07 "יוצאי מהכלל- עמותת שק"ל" בערוץ הפתוח בשעות: 17:30 במגזין החודש: פרוייקט אנשים עם מגבלויות בבצלאל, ראיון עם סי הימן, קליפ - סיוון, חוות הסוסים של עופר. "עולמו של רוכב הסוסים" BBC WORLD בשעות: 13:30, 4:30 סדרת תעודה אודות רוח הספורט של רוכבי הסוסים והעולם הסובב אותם. צוות התכנית מציג הצצה אל מאחורי הקלעים וחוקר את החדשות החמות שבמרכז הענף. יום שני 5.2.07 אין סוסים בטלוויזיה ביום זה יום שלישי 6.2.07 כנ"ל יום רביעי 7.2.07 "הכל ספורט- המבחר של יום רביעי" בערוץ EUROSPORT בשעות: 20:05, 23:25 ספורט. המבחר של יום רביעי: מגזין ספורט מסוג אחר, המשלב גם מסורת ותרבות - החל מיום עם מתאבקי סומו, דרך תחרויות קלטיות, ועד למרוץ הסוסים המפורסם ''il Palio Di Sienna'' "קפיצות סוסים- גביע העולם מבורדו" בערוץ EUROSPORT בשעות: 20:10 ספורט. גביע העולם מבורדו: בירת היין הצרפתית מארחת את הסיבוב העשירי במסגרת עונת 2006/7. 18 הרוכבים הראשונים בדירוג יגיעו לגמר גביע העולם שייערך בלאס וגאס באפריל. "רכיבת סוסים- גביע הרוכבים" בערוץ EUROSPORT בשעות: 21:10 ספורט. גביע הרוכבים. יום חמישי 8.2.07 "יוצאי מהכלל- עמותת שק"ל" בערוץ הפתוח בשעות: 9:00 במגזין החודש: פרוייקט אנשים עם מגבלויות בבצלאל, ראיון עם סי הימן, קליפ - סיוון, חוות הסוסים של עופר. "עולם המרוצים- סוסים" בערוץ ESPN בשעות: 10:00, 23:00 מירוצים. והפעם: מרוצי סוסים. במידה ויחלו שינויים אני אעדכן... אתם יכולים להוסיף עוד תוכניות במידה ויש כאלו... על כל טענות ובקשות אתם יכולים לפנות אליי צפיה נעימה!

../images/Emo208.gif

מקווה שכולם רואים ומשום מה יש לי הרגשה שחברי הפורום הפסיקו להתענין בפינה אז אם יש משהו שאני יכולה לשפר תודיעו בבקשה

למעלה