סוסים גיזעיים!

סוסים גיזעיים!../images/Emo75.gif

איזה סוסים גיזעיים יש לכם בחווה? יש לכם? איזה סוג? מה הם רוכבים? קפיצות, דרסאג', רינינג, טרייל, פלז'ר? הם סטליונים? הם זכו באיזשהם מקומות מכובדים? בפרו עליהם קצת. אולי על אילן היוחסין, סוג, צבע ואם אפשר גם תמונה.

Sweet SuGaR

New member
יש כמה...

יש כמה וורמבלדים... הולנדים נראה לי.. אבל כולם מסורסים... אבל יש לנו שני אנדלוסים!! אחד שחור (מרינו) ואחד לבן (מלבלוקו) שעובדים איתם בדרסז' ושניהם סטליונים... מלבלוקו הוא סטליון ממש רגוע ומושלם! הוא יפיוף ומרינו הוא בכלל תינוק קטן וחמוד! גם רגוע... תמונות
מלבלוקו

טוי בוי

New member
ססביך...../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

~בבצפר~ מקומיים- המלט, שוקי, סילבר, אנדרו (לא בטוח), סידני, יהודית, מוגלי. הנובר- גלורי. טורובריד- ג'רי. אולגן ערב- אנדרו (אולי) פוני הולנדי- טוי בוי. פוני- ג'סיקה. לא מזוהה- גרייט, רמבו. גרמני- קלייד (הוא מבית גידול בגרמניה לא יודעת מה הוא...) ~תחום~ המלט- לונג' מתחילים ובינוינים. גלורי- טיולים, וחצי. גרייט- טיולים, מתחילים, לונג'ים. רמבו- דרסאג' וקפיצות, בינוניים ומתקדמים. ג'רי- דרסאג' מתקדמים. סילבר- קפיצות ודרסאג', בינוניים ומתקדמים. אנדרו- בינוניים. קלייד- בינוניים ומתקדמים, קפיצות וטיולים. יהודית- לונג'ים, בינוניים ומתחילים. סידני- מתחילים מתקדמים ובינוניים, קפיצות ודרסאג'. טוי בוי
- קפיצות ודרסאג', מתקדמים ובינוניים טובים. ג'סיקה- לונג'ים מתקדמים בינוניים, דרסאג' וקפיצות. מוגלי- בינוניים, טיולים, קפיצות ודרסאג'. ~צבע~ המלט- באי. גרייט- באי. גלורי- לבן. רמבו- באי. ג'רי- שחור פחם. שוקי- באי. סילבר- אפור. ג'סיקה- לבן. סידני- באי. טוי בוי
- באי כהה. מוגלי- צ'סנט. קלייד- צ'סנט. אנדרו- צ'סנט. יהודית- באי. ~פרטיים~ שם- נוואדו גזע- אנדלוסי, סטליון צבע- באי תחום- טיולים. שם- טנגו גזע- ערבי טהור מדהים!!! סטליון. תחום- טיולים. צבע- באי. גיל- 14. שם- אואזיס גזע- ערבי. תחום- טיולים. צבע- אפור. שם- אלג'מיל (הרשע). גזע- ערבי. תחום- טיולים גיל- 5 (??) צבע- באי. שם- שככתי... גזע- טנסי ווקר תחום- טיולים. צבע- שחור עם גרביים ופס לבן בפנים. שם- סימבה גזע- טורובריד צבע- אפור מדהים! תחום- דרסאג'. כל השאר הולנדים, טנסי ווקרים, מקומיים, ארופיים וטורוברידים...

ווינגז

New member
אמ...

טהורה יש רק את ברקת שהיא אפלוסה מהממת! (תמונה מצורפת
) היא יכולה להיות בדראסג' בלי בעייה... יש לה את הג'וג הכי נוח בעולם אתה פשוט יושב וזה כמו הליכה, אתה לא קופץ בכלל! אמ... וגם הקאנטר אותו דבר עכשיו היא בהריון שני כבר, הסייחה הראשונה מתה כי היא נולדה קטנה מידי, היא קבורה עם הסוס שלי באותו קבר

ווינגז

New member
אמ..

התמונה לא עולה ואין לי איך להקטין אותה כי קיבלתי מחשב חדש ועוד אין לי את התוכנות בכל מקרה היא חום לבן מדהימה!!!

mkuzi

New member
מה זה...?? ../images/Emo35.gif ../images/Emo150.gif

מה זה צ'סנט מה זה באי??? כלומר הצבעים מהם הצבעים ולאיזה צבע רגיל (כחול, שחור, לבן...) הם דומים???

טוי בוי

New member
צ'סנט- ג'ינג'י

באי- חום עם רעמה וזנב שחורים. באיי כהה- חום כהה עם זנב ורעמה שחורים. אפור- לבן מנוקד. שחור פחם- שחור בלי שום נקודה לבנה. שחור כחול- שחור שבאור מעביר גוון כחול כזה...

אסף 1989

New member
רד דאן

יכול לבוא בכמה צורות, אני ראיתי סוסת באקסקין, שהיה כתוב לה בתעודה רד דאן. אבל בעיקרון רד דאן זה מן ג'ינג'י כזה, זהוב.

../images/Emo55.gif

איזה סוסים גיזעיים יש לכם בחווה? אקו גזע: פיינט צבע: פיינט חום לבן תחום: פלזר סטאליון:
פלאשי גזע: קווטר צבע: בקסקין תחום: רינינג סטאליון:
הורים: Hollywood Jac 86 X Boggies Last בוגילינה גזע: קווטר צבע: בקסקין תחום: רינינג סטאליון:
הורים: פלאשי+
נרקיס גזע: קווטר צבע: פלומינו תחום: טיולים סטאליון:
אוליבר גזע: שייר צבע: חום עם תפוחים ורגליים לבנות תחום: טיוןלי כרכרות+ ביצפר סטאליון:
מק גזע: אפלוסה תחום: פלזר/ רינינג סטאליון:
לביא גזע: אפלוסה צבע: חום כהה תחום: רינינג סטאליון:
נגב גזע: קווטר נראה לי צבע: פלומינו בהיר בהיר תחום: לא כל כך עובדים איתו. סטאליון:
הורים: נרקיס+
לרה גזע: קווטר צבע: חום עם רגליים יותר בהירות...משהו סוףףף
תחום:
(סייחה) סטאליון-
מרי גזע: קווטר צבע: צסטנט עם בלייז תחום:
(סייחה) סטאליון-
הורים: בוגילינה+
ישראל גזע: קווטר צבע: צסטנט עם גרביים לבנות תחום:
(סייח) סטאליון: נראה לי שלא יסרסו אותו... הורים: שחכתי תשמות אבל יש לו קו דם דיי טוב...
ההישגים:
פלאשי: HRHA open derby- chempion NRHA bronze trophy-chempion germany& itali NRHA open bronze trophy- top tan, 3 place AQHA open R.O.M- chempion un reining אקו: אלוף הארץ בפלזר לשנת 2002 לגבי השאר הם סוסים שלא התחרו/ סייחים/ לא יודעת עליהם. בתמונות- אקו, פלאשי ולואי

narretrulz

New member
נרט- אולדנבורג גזעית קומפקטית

ומושלמת כמובן! אני חושב שמכירים אותה פה מספיק לא? ובכל זאת: אולדנבורג גזעית עם תעודות יובאה מגרמניה לפני כמה שנים טובות, עכשיו היא בת 12. אני עובד איתה בקפיצות ודרסז', היא סטליון כמובן (NOT) היא זכתה במקום מכובד באמצע האורווה שלנו, בתא שאני מנקה כל יום. וגם בכמה מקומות בתחרויות דירוג אבל המקום באורווה הרבה יותר חשוב. וגם המקום שלה בחיים שלי. צבע-חופ כהה.

למעלה