סוסים הם שיגרה יומיומית או פעם בה

מבחינתי...

מה שהייתי רוצה זה שגרה יומיומית. בגלל בעיות כספים (פווווול יקר) אז זה נכון לעכשיו פעם בשבוע

ווינגז

New member
אם הבנתי נכון את השאלה

אז אענה. למרות שאני לא מתעסקת עכשיו בסוסים באופן יומיומי, אני יכולה להגיד ולהתכוון ל-150% מזה (לפחות
), שזה חסר לי בצורה אותה אני בכלל לא מסוגלת להסביר. יש משהו בסוסים, שמצד אחד נורא משחרר, נורא שונה מכל הלחצים האחרים בחיים (בצפר, חברים, מסגרות מסויימות אחרות), ומצד שני - הוא כן מסגרת שמלמדת אותך אחריות, תפקוד תחת לחץ (לפעמים) ועוד תכונות, שמעבר לרכיבה כספורט, אני באמת מאמינה שצריכות להיות בכל אדם (סבלנות וביטחון עצמי, למשל). בפעמים המעטות שאני נמצאת עכשיו בסביבת סוסים, זו תחושה לגמרי אחרת ממה שאני חווה כל יום; זה כאילו, לא הייתי אומרת "קריז" של חוסר בסוסים, לא עכשיו לפחות, כי באיזשהו מקום התרגלתי להיות רחוק מזה - אבל "high" כשאני כן נמצאת איתם (במיוחד עם סוסה מסויימת
). מן שחרור כזה מכל מה שמלחיץ אותי, מעצבן אותי, מציק לי... ותחושה שאפשר להיות הכי אמיתיים והכי חופשיים. זה מאוד חסר לי כשיגרה, בסה"כ, אבל למרות שלא חשבתי שאסתדר בלי השיגרה הזו - אני כן (פשוט קשה הרבה יותר
)

SoosKatan

New member
זה כל כך אינדיוידואלי [מילה ארוכה!]

יש אנשים שזה העבודה שלהם, אז הם עובדים כל יום, יש כאלה שמרגישים שהחווה זה הבית, אז הם גם הולכים יום יום. אבל יש כאלה, [כמו ידיד שלי] שהם רוכבים טוב, אבל רק פעם ב.. בטיולים או סתם.. זה תלוי מה המטרות שלך, מה היכולות שלך [לרוב כספיים], ומה הרצונות שלך :) אצלי זה התחיל מפעם ב.. ועכשיו זה הופך ליום יום..

אצלי פעם בשבוע ../images/Emo7.gif

בגלל המחיר של השיעורים ובגלל שההורים שלי מתעצלים לקחת אותי \=

הדס73

New member
../images/Emo13.gif

אצלי פעם בשבוע כי אין לי זמן מעומס לימודים!!!

למי אכפת מלימודים../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

אני משקיעה ללימודים אולי שעתיים בשבוע
ולפני מבחנים חח..

Deep Blue Sky

New member
שרכבתי

הלכתי לחווה פעם-פעמיים בשבוע ובחופש הגדול 6 ימים בשבוע. אז, סוסים היו כל החיים שלי, ותמיד רציתי רק סוסים... גם היום יש בחדר שלי מלא דברים של סוסים... ואני לא אנטוש את הסוסים...

למעלה