סוסים וההגיינה שלכם

סוסים וההגיינה שלכם../images/Emo107.gif

עד כמה אתם שומרים על היגיינה בחברת הסוסים, ובבית, לאחר השהות בחווה? האם אחרי מגע עם סוסים אתם תמיד שוטפים ידיים לפני שאתם אוכלים? בכלל, מגעיל אתכם לאכול בחווה? אתם נגעלים לשתות משקתות של סוסים, או מצינורות השטיפה? (תתפלאו אבל אני מכירה המון אנשים שעושים את זה). האם כשאתם מגיעים לבית אתם ישר רצים למקלחת ומחליפים בגדים? ועד כמה אתם נגעלים מהפרשות סוסים למינהן? (גללים, שתן, רוק, נזלת, זיעה וכו') נא לא לענות על זה כשאלון... ואם יש לכם עוד משהו להוסיף בקשר לזה, אתם מוזמנים.
וסליחה אם הגעלתי אתכם למוות.

עדימ

New member
../images/Emo6.gif במיוחד בשביל אחותי חחח

תחלס אני לא נגעלת מהצועה והפרשות אחרות למיניהן של הסוס או החווה. כי ישר איך שאני מגיעה לחווה אני מצחילה להסניף את כלללללללל הריחות. כן מפריע לי הרייח של החזירים שליד החוווה בעעעעעע. אין לי בעיה לאכול או לשתות בחווה. אני לא רצה לשטוף ידיים אם מג'יק פיזר עלי משהו
להיפך! אנחנו מתנשקים כלללללל הזמןאהובי
אמ כשאני באה הבייתה אני מעדיפה כן להתקלח לא בגלל רק ההיגאנה אלא בגלל הפרשי הטמרוטורות חם קר וכו אז עשדיף לי ישר לקפוץ למקלחת לפני שתתהייה לי התכוצות שרירים או משהו כזה. בניגוד אלי אחותי אפילו אם רק ישבה וצפתה ישר רצה לחטא את עצמה ואם אני איתה אז עשיף שעה אחת קודם!

שירלי317

New member
ואוו

אם להגיד את האמת? אז אני מגעילה את עצמי הרבה יותר מכל דבר שקשור לסוסים ובייחוד לקים. אם הפציעה שלה והטיפול בה לא הגעיל אותי אז אני מסוגלת להתמודד עם הרבה מעבר. אני אוכלת בחווה, ביחד עם קים, גזר נאכל אצלנו רק ביס היא ביס אני, מה, לי לא מגיע?!
אני שותה מהשקתות תמיד, ככה אני בודקת שהשוקת מספיק נקייה והמים בסדר =] מנשנשת מהקוביית מלח ובכלל, כל דבר שמספיק טוב לקים הוא מעבר ליותר טוב בשבילי, שלא לדבר על זה שיש לה מנהג ללקק לי את הפרצוף
ובכלל, אני מתה על ריח של חווה, חציר, סוסים, גללים, נסורת, פרסות.. אלו ניחוחות ששזורים בי מאז שהייתי עוד בחיתולים וישארו עד השיניים התותבות

מסכימה איתך בקשר להכול.

הכי כיף לחלוק גזר עם אניטה
וריח של חווה זה הריח שאני הכי אוהבת. גם של רפת אני בכלל לא נגעלת, אלא זה ריח מאוד נעים לדעתי. רק בקשר לקתות, אני אישית מוכנה לשתות אם אני בטוחה שהשוקת ממש נקייה (למשל אחריש אני מנקה אותה. אז מהשוקת של אניטה אני לפעמים לוקחת שלוק). אם השוקת לא נקייה או לא אני ניקיתי ואני לא בטוחה במאה אחוז שהיא נקייה, אני לא שותה.

כלל וכלל לא

אני לא נגעלת מצואה, נזלת והפרשות למיניהם. אם לא תהיה ברירה ואני אצטרך לגעת בקקה של סוס בידיים אני אעשה את זה, כי אין לי בעיה עם זה. אבל ברור שאחרי זה אני אשטוף ידיים. אין לי בעיה לאכול בחווה, אני כמעט לא אוכלת כי אני רוב הזמן עם הסוסים ובכלל לא רעבה. אבל היו המון פעמים שאכלתי עם עוד כמה חבר'ה וזה לא הזיז לי שזה בחווה. אין לי בעיה לאכול ישר אחרי מגע עם סוסים (לא עם צרכים והפרשות ודברים כאלה למיניהם- אי מתכוונת רק אחרי ליטוף של הסוס). מקסימום אוכלים את הסדוויץ' עם שכית, או אוכלים עם כלי סכו"ם. וגם בידיים, פעם ב- זה בכלל לא נורא. מלא פעמים סוסים התעטשו עליי ומרחו עליי את המוחטה שלהם. זה לא מזיז לי. אחרי חווה יכולים לראות את החולצה שלי מרוחה בנזלת של סוסים ולכל מיני ליכלוכים- זה קורה בעיקר בקיץ ואין לי שמץ למה. אבל אין לי בעיה. אם סוס רוצה למרוח את כל המוחטה שלו עליי, שיעשה את זה חופשי. אני גם לא נגעלת מפלוצים של סוסים. לא מזיעה של סוסים. שום דבר בעולמם של הסוסים לא מגעיל אותי, וזה לדעתי משהו שמאוד יעזור לי בתור וטרינרית- כשאני אהיה גדולה החלטתי שאני אהיה וטרינרית ואני לא אוותר על זה!. אני שותה לפעמים מצינור שטיפה. המים לא כאלה מגעילים, הם דווקא לא מגעילים בכלל, והם קרירים בדיוק במידת הקור שלא עושה לי כאבי בטן ושאני מסוגלת לשתות ושתרענן אותי. משוקת של סוס זה כבר עניין אחר. אם היא נקייה אבל ממש נקייה חדשה מקורצפת ואין ברירה יש מצב. אם לא אז אני חושבת שלא, כי יש שם לפעמים כל מיני חרקים למיניהם והפה של הסוס ממש נכנס לזה אז כל הליכלוך על השיניים עם יוצר מגע עם זה, אז אם יש ברירה אחרת אני לא אשתה מהשוקת. זה לא עניין של גועל, זה עניין של בריאות. אחרי שאני חוזרת מהחווה אני לא ישר מתקלחת. אבל בסופו של דבר אני מתקלחת כי אימא מתעקשת. לי אישית אין בעיה לא להתקלח לאחר החווה. אבל ביום שלמחרת להתקלח כי, שוב, זה עניין של בריאות. יכולים להיווצר פצעונים על העור מהצטברות של יותר מידי ליכלוך. אבל אם לא היו בעיות פצעונים, נראה לי שלא היה מזיז לי לא להתקלח. מה שבטוח, אני לא ישר רצה למקלחת ומחליפה בגדים.

gili600

New member
אני

קרה המון המון המון פעמים שאכלתי בחווה!!! כמעט כל פעם שאני שוטפת סוס אני שותה מהצינור.. מהשוקת אני לא שותה.... פעם אחת ניסיתי לחלוק תפוח עם דוזי אבל הוא אכל את כולו בביס ומאז אני לא מנסה יותר
אני אוהבת את החווה כמו שהיא לא מפריע לי שהסוסים מלכלכים אותי. קצת לכלוך מה קרה? אני מחבקת ומנשקת אותם חופשי גם כשהם יבשים, גם שהם רטובים וגם שהם מלאי זיעה. באהבה- מי שאתה אוהב תמיד נראה לך מושלם אפילו אם הוא מסריח או מלוכלך. שאני חוזרת הביתה אני לא מיד מתקלחת
אני נכנסת רק שאמא שלי אומרת לי להיכנס כבר.

2eye

New member
הגיינה בחווה? מה זה? ../images/Emo122.gif

אנחנו חווה ממש לא הגיינית, כל עוד זה לא פצע של אף סוס P: אנחנו אוכלים את כל מה שאנחנו נותנים לסוסים (חוץ מחציר, כי אפשר לאכול את זה, אפשר רק ללעוס, זה לא ניתן לאכילה, מנסיון), מהשעורה, ועד הויטמינים. אני מתחלק עם ריזלינג, הוא לוקח ביס, ואז אני, למה רק הוא? בחווה אנחנו אוכלים כמו חוראניים
ואם משהו מצליח להישאר עד שהוא מקולקל, גם אותו יאכלו
בד"כ שומדבר לא נשאר יותר מיומיים, גם אם הוא דוחה XD מהצינור בשטיפה אני שותה חופשי, מה, שאני אלך עד המטבח ואשתה מהבקבוק?!
ריזלינג תמיד מורח עליי את הרוק שלו אחרי הרכיבה. ואת החרא שלו אני מנקה (אם זה מחוץ לאורווה) לפעמים צריך להיעזר ברגל
ובימי שלישי אני מנקה את כל האורוות, אז בכלל. כשאני חוזר הביתה יש לי את הזמן עד שאני מתקלח, זה לא מפריע לי. אני הכי לא הגייני שאפשר.

favory

New member
חחח... =]

אוקיי אז אני,הילדה שהכי לא נגעלת בעולם מסוסים. אני אוכלת איתם ארטיקים ,תפוחים,וכל מה שאני אוכלת איזה סוס תמיד אוכל איתי.(סנואיית,פייבורי,אדמייאר) שתיה אני שותה איתם..ואין לי ממה להגעל. אני אוכלת באורוות,בתאים שלהם ועושה כמעט הכל איתם.וכמובן כשאני צמאה ממש אין בכלל על מה לדבר.. אני שותה מהצינור חחחח.. אני ישר מגיעה,יושבת מול המחשב ( נהיינת לי עם הבגדים של החווה ,עם הריח של הסוסים!) נגיד בעמדות שטיפה..אני פעם אחת אפילו הרמתי את הגללים של סנואיית עם היד ועם הנעלל..באמת,הדבר האחרון שאני חושבת עליו הוא להיגעל. נגיד כשיש לסוסים שלי הפרשות בעיינים( וזה גם אצל אנשים)..אני לא מסוגלת לראות את זה ולא להתייחס ולא להוציא..חשוב לי שהם יהיו נקיים בלי כל ההפרשות שלהם..ושלא יציק להם כלום.

cavallo

New member
עונה...

פעם לא העזתי לגעת בהפרשות של סוסים, אבל היום אחרי שהפסקתי לפחד מהם כבר לא הכי אכפת לי שהם ימרחו עלי את כל הגועל נפש הירוק מהפה שלהם^^ לא יהיה אכפת לי גם ללכת באורווה כשיש בה צואה, אבל מחוץ לאורווה אני אשתדל לא לגעת בזה כי איכשהו זה נראה יותר מגעיל כשזה מבודד:) אני גם לא אשתה או יאכל ממשהו שהסוס עשה את זה לפני ובקשר למקלחת - בדר"כ אני רוכב בצהריים אז די חם ומזיעים אז אני מתקלח... ואם אני לא מזיע אז תלוי כמה אני מסריח

fliperit

New member
אני לא שותה משקתות...

אהל חוץ מזה, הכל חופשי. אני שותה מצינורות שטיפה, אוכלת באורווה (לא תמיד שוטפת ידיים), לא נגעלת משום הפרשה...ולא מתקלחת מיד כשאני באה (או לפחות לא בהיסטריה...) אני בעיקר משתדלת לא ללכת לאוטובוס הביתה עם ידיים מטונפות, אז בסוף היום אני נותנת להם שטיפה קצרה

ממש לא נגעלת../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

אני אפילו אוהבת את הריח של החרא שלהם.
ולא מעניין אותי אם הם מורחים עליי את המוחטות שלהם. ללטף אותם כשהם מזיעים זה לא הכי נעים, אבל לא מגעיל אותי. מה שכן, אני חושבת שלפיפי שלהם יש ריח של חומצה רעילה, אבל אני חיה עם זה.
לשתות מהצינור שטיפה אני שותה, מהשוקת לא ממש כי השקתות פחות נקיות בד"כ... אבל מהאמבטית שתייה שלהם שיש בחוץ אני שותה, אם היא מספיק נקייה. בד"כ אני כן שותה מבקבוק או מהקולר, מהסיבה הפשוטה שאני מעדיפה מים קרים. לאכול- לא נגעלת לאכול בחווה, או בלי לשטוף ידיים. שוטפת ידיים רק אם הן ממש מזוהמות או אם נגעתי בחרא שלהם (מטעמי בריאות). כשאני מגיעה הביתה אני ישר מתקלחת כי המשפחה לא סובלים ריח של סוסים, אז אני מתחשבת בהם. אבל לא אכפת לי להישאר עם הריח שלהם.

stary1

New member
אני ג'יפה -_-

בתור מישהי שחיה עם בע"ח מיום הוולדה, זה בערך הדבר האחרון שמגעיל אותי, גם כשזה מגיע לסיטואציות די "דוחות"... מה שכן, מהשוקת אני לא אשתה, תודה

LordHorse

New member
אני מפתיעה את עצמי../images/Emo2.gif

האמת,שאין ממש דבר כזה הגיינה בחווה. אפילו שאני נורא הגיינית יחסית ביומיום. הפגישה הראשונה שלי עם גועל הייתה הנזלת של רוזי הלבנונת,ומהרוק לא פחדתי בכלל,אבל עכשיו אני מנשקת את הסוסים על האף,בפה
,במצח,בתחת (או שמא מותן?),ברעמה..אז נזלת כבר לא מפריעה לי ממש. האמת שסוס משתין זה יותר מצחיק מאשר מגעיל,זה פריקין נחל! מפלי הניאגרה! ואני חולה על ריח של ארוות ושל החווה בכלל,החווה של כמו עולם אחר,והאמת שהמשרד (כאילו לובי כזה,משרד זה חדר אחר) שם זה בכלל צער בעלי חיים,למרות שמאוד נקי שם יחסית לעובדה שיש שם לפחות כלב אחד ושני חתולים כל פעם שאני באה.(כתבתי לפחות 3 פעמים "שם"
) אני לא נגלעת אחרי שאני נוגעת בסוסים,וכן אוכלת בלי לשטוף ידיים,במיוחד עכשיו שאני בתקופה של אכילת ממתקים בצורה מופרזת כי הבטחתי למדריכה שלי ששברה את היד שנאכל mnm או טופיפי כל שיעור
ואני כן נוטה להתקלח שאני חוזרת הביתה,אבל זה רק כי חם לי. וכולם פה דרכו את חרא בחיים ולא רק של סוסים,אז א' זה מזל,ב' זה של הסוסים פחות מסריח[:

אפעם לא באמת חשבתי על זה...

אני אישית ממש לא נגעלת מכל מה שקשור בסוסים.. אני לא שוטפת ידיים אחרי שאני בחווה ולפני שאני אוכל.. לא יודעת למה כי אני פשוט לא מייחסת לזה חשיבות כדבר מלוכלך חוץ מזה שאני הרבה פעמים אוכלת בחווה ועם הסוס ומהפה של הסוס ככה שזה בכלל לא נרא לי נורא. גם כשאני מסיימת בחווה אני לא תמיד ישר נכנסת להתקלח בגלל ש"הייתי עם סוסים אז צריך להתקלח" זה יותר מקטע של לכלוך של הגוף שלי אני חושבת [זיעה וכזה..] אממ.. וכל מה שקשור לסוס אני לא נגגעל בכלל.. מהרוק שלו ממש לא.. והגללים גם.. חח שתן נראה לי קצת מגעיל ונזלת אני מנקה לו חח... בקיצור.. אני חושבת שבתור מישהי שנמצאת המון המון המון עם סוסים וזה ממלא לי חלק מאד גדול ביום ובחיים בכלל...אין כל כך ממה להגעל...

SoosKatan

New member
אני

דווקא יחסית מאוד היגיינית.. תמיד כשאני חוזרת מהחווה אני מתקלחת, לא כי זה מגעיל, כי זה הרגל, ויותר כיף לאכול כשנקיים :) ולגבי לאכול ולשתות בחווה- אין לי שום בעיה. וגם אין לי בעיה לשתות מהשוקת D: חחחח והמממ.. אני כן אשטוף ידיים אחרי שסוס "מלקק" אותי P=

ממש לא!

אני ממש לא נגעלת מכל מה שקשור לסוסים! לא מההפשרות שלהם או זיעה או משהו... חשוב לשמור על היגיינה אבל לא רק כי עבדת עם סוסים אלא מכל בחינה כי היגיינה אישית חשובה אחרת יכולים לחלות בכל מיני דברים (לרגע הרגשתי כמו רופאה..חח) את האמת לא אפשת לי לשתות מהברז או משהו כזה... כשאני מגיעה הביתה אני לא רצה לשטוף ידים אבל לפני האוכל זה חשוב.. אבל לאכול בחווה? בכיף... יש לנו שולחן קטן בצד ואפשר לשבת בצל.. וגם הריח שלהם בכלל לא מפריע לי ואני לא רצה למקלחת אחרי כל שהות בחווה...

למעלה