סוסים וחיות אחרות

סוסים וחיות אחרות../images/Emo107.gif

האם יש אצלכם בחווה חיות נוספות חוץ מסוסים? ואם כן, איזה? מה היחס שלכם כלפי כל אחת מהן? "סתם לקישוט"? נחמד? מתייחסים אליהם בכלל? אוהבים/לא אוהבים? אם יש לכם מה להוסיף, אתם מוזמנים כמובן.

2eye

New member
המממ...

ביאנקה, שהייתה אצלנו ועברה לכפר הירוק עם עזיבתו של בעלה, פרי סטייל, היא עז ננסית, אשר הייתה חלק בלתי נפרד מהחווה. יש גם את סמי, זוג התרנגולות של שמואל "נער האורוות" שלנו. יש את מיצי, החתולה, שפשוט אימצה את החווה, וצדה את היונים והעכברים שבחווה. היונים שמחברנות עלינו ועל הסוסים. היה לנו את ג'ורג', המאסטר-תרנגול-קרב שהיה, ומת מהתקף לב אחרי שכלבה רדפה אחריו וניסתה לאכול אותו. המממ, לפני ביאנקה, הייתה חדווה....הדודה של ביאנקה, אבל היא הייתה מבוגרת ולא הסתדרה. אנחנו חווה עם המון חיות....הן באות והולכות...אני מתגעגע לביאנקה
שרט בלעדיה

2eye

New member
ואיך אפשר לשכוח

את הטווסים שמסתובבים ומרעישים, והאווזים שתוקפים אותי כל הזמן
והסוסים נהנים לבעוט בהם

יש לנו המוןןן חיות...../images/Emo107.gif

יש לנו כמובן המון כלבים וחתולים, ממש חמודים. תמיד יוצא לי להתייחס אליהם כשאני באה לחווה: ליטופים, משחקים וכו'. הם בהחלט מוסיפים לאווירה בחווה. חוץ מזה יש לנו ממש גן חיות קטן. יש לנו שתי נאקות- אמא ובת, ושתי אתונות- גם אמא ובת. לא עושים איתם משהו מיוחד, לפעמים רוכבים עליהן בקייטנות או משהו. הקשר העיקרי שלי איתן זה בערב, אם יוצא לי להאכיל אותן. אבל זה בהחלט נחמד ומשעשע לצפות בהן, ממש מתוקות. ויש אצלינו גם עדר של מיליון עיזים, גם חמודות. יש לנו גם כלוב גדול עם שרקנים וכלוב עם שתי קומות כזה (קשה להסביר...) שכבר אין לי מושג אם יש בו ארנבונים או לא...
אבל בעיקרון, אמור להיות שם. גם אצלם, חוץ מהאכלה לא עושים איתם הרבה. לפעמים באים ילדים ללטף. איתם אני כבר פחות בקשר, אבל הם גם חמודים. זה נחמד לדעתי שיש עוד חיות בחווה, זה בהחלט מוסיף, אם הן חיות בתנאים טובים כמובן. הנה פרעה, אחד מחתולי החווה
(שדיי הרבה זמן לא ראיתי אותו ויש לו עוד איזה 20 שמות חוץ מפרעה
)

../images/Emo122.gif../images/Emo107.gif

וגם את העופות שמסתובבים בחווה (אבל אין לי מושג למי הם שייכים). יצא לי כבר המון פעמים לראות תרנגולות, טווסים וכו' מסתובבים בחווה. ויש גם לידינו את הרפת של השכנים.

לא משהו מיוחד אבל...

יש לנו בחווה את כל סוגי הכלבים שרק אפשר...חחח יש לי קשר מסויים איתם.. הם הולכים אחרי לכל מקום טוב זה בטח בגלל שאני כל הזמן מתעסקת איתם.. גם כי אין לי לב עליהם בגלל שכל מי שעובר באיזור זורק כלב והחווה מאמצת אותו! באיזה שהוא שלב זה ניהיה מטרד כי הם נכנסים למגרש ומפריעים לרוכבים... אז תמיד בסוף אני קצת נדפקת ושומרת עליהם...חחח אבל לא נורא הם ממש מתוקים ואין שום בעיה עם כמויות הפרווה שהם מנשירים..חחח לפחות בחווה הם מקבלים אהבה מהרוכבים, המדריכים וממני..חחח

LordHorse

New member
אחלה נושאD:

יש לנו כלבים וחתולים לרוב,ואי אפשר שלא להתייחס אליהם,הם כאלה מתוקים,במיוחד החתולים שהם גורים פיצים,אבל גודלים משבוע לשבוע
רוב הכלבים שייכים למדריכים,אז הם מתוקים רק שהם לא רצים למנאז',או מסתלבטים על המסלול. בשדות שמסביב יש תנים,שלעיתים מתגנבים ליד המנאז' ומפחידים לי את הסוס:S ובדרך לחווה שבתוך הכפר הירוק יש את פינות החי(גמלים,עזים,כבשים) והמחלבה(
),מסריח ומבדר גם יחד:) ובכל הכפר בכלל יש תרנגולות,טווסים וארנבים (כן! ארנבים!XD) משוחררים,אז אני חושבת שפעם ראיתי טווס בחווה,אבל יש מצב שהזיתי.

kenz

New member
ואת שוכחת את סובי ובוני

סובי המלך ובוני החצי מת... בתמונה סובי דובי המ-ה-מ-ם

LordHorse

New member
כוסי../images/Emo99.gif

תמיד יש לך תמונות כאלה שוות! את חייבת לשלוח לי איכשהו את התמונות,אחרת אני כבר אמצא אותך בחווה
(שולחת לך מסר
) ובוני בו בו! איזה מסכנוני,למרות שהוא אופטימי,יחסית לגילו המופלג ולרגלו הפצועה
ופעם אחרונה שראיתי את סובי הוא לא נראה ככה,האם יש סיכוי קל שהוא הזדקן מעט?

kenz

New member
הזדקן ?!?!?!

הכלב בן שנה וחודשיים. מה זקן? בוני בן שבע מאות... ויקבור את כולנו

LordHorse

New member
אכן,

התבלבלתי עם כלב אחר.יש שני שחורים(סובי ועוד אחד).מיליון חומים.אחד כזה בורדר קולי (הגאון הזה בחיי,כיף לשחק איתו כ"כ),בוני(שהצבע שלו גובל בלבן),ועוד כמה.אלה הקבועים,נראה לי.את יודעת יותר טוב ממני|:

stary1

New member
אוהו

אצלנו בחווה יש בנוסף לסוסים גם כלבים,חתולות,אווזים,ברווזים,ארנובנים,אוגרים,גרבילים,עיזים,אתון,חזירי-ים,צביה,פסיונים,תוכים למיניהם ו..זהו אם אני לא טועה =X אני אוהבת את כל החיות ומבלה את זמני איתן כשאני לא עסוקה עם סטאר והסוסים

למעלה