סוסים חולים!!!!!!

niko girl

New member
סוסים חולים!!!!!!

האם קרא לכם אי פעם שסוס שהכרתם מהחווה או לא מהחווה חלה במחלות? כאילו בלמיניטיס, קוליק וכו'? אם כן תספרו איך טיפלו בסוס ומה קרה לו בסוף!

niko girl

New member
אני אהיה ראשונה!

הייתה לי בחווה סוסה שקראו לה יסמין. והיו לה תולעים בבטן וגם התחלה של קוליק. ניסו לטפל בה בכל דרך אפשרית אך זה לא עזר. יום אחד מצאו את הסוסה מתה, והקיבה שלה והמעיים היו מפוצצים. למדריכה שלי הייתה סוסה שקראו לה דונה. לסוסה היה קוליק והם גם ניסו לטפ בה אבל לאחר שהם ראו שזה לא עוזר אז הם לקחו את הסוסה להרים וירו בה. (זה רק בגלל שהם לא אהבו את הוטרינר ולא רצו שהוא ירדים את הסוסה) לגיזמו היה למיניטיס. אבל כ מה שאני יודעת זה שהוא הבריא איך שהוא (לא יודעת איך הוא לא היה בחווה שלנו) ולאחר מכן מכרו אותו לנו.

צאלה.... ../images/Emo15.gif

לגיזמו היה רק התחלה של למיניטס מסיבה כלשהי.... והוא הגיע לפני כן אל רותי ואז אלינו...!

טוי בוי

New member
|שבלולגרייט, טוי בוי, פאשה, כולם...

בקאנטרי כל כמה שנים היה ווירוס חולף שכל הסוסים היו חולים בו בערך חודש כך לא היו שיעורים ממש כמו מגיפה.... גרייט כל הזמן חולה בקוליק אז נותנים לה זריקה והולכים איתה. טוי בוי היה חולה קוליק וגם היו צריכים לשייף לו את השיניים. לפאשה היה אולקוס אז הרדימו אותו בסוף. לסנטה היה קוליק ממש קשה והזדהם לה המקוםם שנתנו לה את הזריקות שם אז פרנקי אני חושבת מכר או מסר אותה לחווה מסיוימת שטיפלה בה ממש רע ואז היא הגיע לעמק זוהר והיא נראת היום מ-צ-ו-י-ן!!!!!!!!!! סקי בוי מת מקוליק וגם את ברק הרדימו כי היה לו קוליק וסיבוכים... ובטח יש עוד מלא שאני לא זוכרת..חחחחחח

כן../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

גולן
השמנדוזיק שלי!!
היו יומיים או יום שלא הצךלחתי להגיע לחווה אולי בגלל המזג אוויר או מסיבות אחרות! אני לא זוכרת!...... ויום אחרי,כשהגעתי לחווה ראיתי את אילן עמית שיר לידר ומיכל צימרמן נדמה לי יושבים על הספסל מחוץ לאורווה שותקים! הגעתי ולא הוציאו מילה! לא שאלתי מה קרה או כלום! פשוט חייכתי הייתי שמחה (זה היה היום שאחרי היומולדת שלי!) וז שאלתי אם אפשר לאכף כדי לרכב וכולם קמו והתפזרו עמית ניגשה אלי ואמרה לי "גולן מת" מבחינתי היו לזה כל כך הרבה משמעויות חשבתי בהתחלה שלקחו אותו (כי הוא היה פרטי!) ואז חשבתי שהוא חולה או פצוע ובגלל זה שאלתי "למה מה קרה לו?! איפה הוא?" ועמית ענתה לי "הוא מת!" היא בכלל לא הסתכלה עלי אני כזאתי טיפשה שלא הבנתי מהתתחלה! הייתי בשוק הלכתי לחצר האחרוית! ישר התקשרתי לקרן תוך כדי בכי מוסתר היא הגיעה וגם בכתה טיפונת וזה היה נוראי! אחרי שנרגענו כל אחד לעצמו שאלתי מה באמת קרה עמית הסבירה לי שהוא חלה בקוליק קשה (ושהיו לו בעיות בבטן עוד לפני אז ככה שזה היה באמת קשה!) ושלקחו אותו לניטוח והוא נפטר על שולחן הניתוחים!

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ניטוח=ניתוח זה הסוס הראשון שאי פעם הכרתי ומת! וזה הסוס הראשון שנפטר בדני היי! והוא נפטר ביומולדת שלי ושל נופר שזה עשה לי עוד יותר רע!

ווינגז

New member
אההההה

לאאאא לווינדוש שלי יש קוליק... ואמרו לי שהניתוח לא קשה ולא מסובךךךךך אם המצב שלו לא ישתפר עושים לו ניתוח ביום ראשוןןןןןןןן אההההה לאאאאא

Shai Felton

New member
אממ... כן../images/Emo170.gif

גבע היה הסוס שלי
(לא ממש שלי - אני רכבתי עליו) הסוס הראשון שעליו רכבתי, הסוס היחיד שפעם הייתי מוכנה לרכב עליו. כשהוא היה בן 4 הכיש אותו נחש, והצילו אותו, מאז ללב שלו היו המון בעיות. הבעיו תהאלו לא באו לידי ביטוי עד לפני שנתיים, גבע היה בן 21 והיה לו איזה ווירוס ובגלל הבעיות שלו בלב הווירוס החמיר, הייתה לו בצקת בבטן, ובכלל כאבי בטן, הוא לא אכל, הוא היה רזה כמו שלד, זה היה בחופש הגדול שלפני שנתיים והייתי רוכבת איתו כל יום בוקר כדי שיילך קצת... זה עזר לו. הוא היה מאד מאד מסכן.... שוכב כל היום בתא... עד שיום אחד באתי לאורווה ונעם אמר לי שהוא הרדים אותו. זה היה הכי עצוב בעולם, אבל לא רצינו שהוא יסבול יותר.

את הטיפונת

בכית לידנו ואת כל השאר לבד...... לא ראיתי אותך בוכה ראיתי שיש לך דמעות בעיניים האדומות וזיהו........ אני ממש בכיתי בבית וגם אחרי חודשיים או שלושה כשקלטתי שמתוך האלבום של ה130 תמונות! יש לי בידיוק 4 שלו! שנאתי את עצמי על זה!........

Juli kleo rullz

New member
פרודו...

אצלנו היה סוס צעיר ממש מתוק... סוס שפשוט אפשר להגיד עליו שהיה לו לב זהב!!! אבל החא חטף קדחת קרציות קצת אחרי שהוא הגיע אלינו... וצינררו אותו וכל היום הוא היה עם אינפוזיות.... ואז יום אחד (אחרי לילה שהוא קצת השתפר...) הוא מת... :'[

Just A Firefly

New member
שירה, לא יודעת אם היית בחווה...

באותה תקופה, אבל... הרדימו את קורונה
ואורי היה ממש ממש ממש מבואס. רכבת אז עוד בחווה? וגם אתמול היה כמעט מוות אצלנו עם מליבו. זה היה מאוד מסוכן. (תעלי לאייסי - אני אספר לך מה קרה...
) מה קורה לכולם בזמן האחרון?! כולם פצועים ופגועים...

TauraMan

New member
זאת תמונה נוראה שלה..../images/Emo20.gif

חחחחחחח
יש הרבה יותר טובות בפט נט..

Sweet SuGaR

New member
הנה תמונה של מליבו מהאליפות

קצת יותר טובה.. בכל זאת... אני מצלמת יותר טוב מפט נט חחחח

למעלה