סוסים "עצלנים" ו"עקשנים"

סוסים "עצלנים" ו"עקשנים"

מה עושים? מה עושים אם יש מקרה שסוס פשוט לא מסכים לזוז. כל הרגל, וכל השוטים לא עוזרים. מה עושים? נגיד ונותנים שוט ויש באק וזה לא מפסיק...

אם הסוס במצב כזה

ששום דבר לא עוזר מעבירים אותו למישהו מיקצועי וזה יכול להיות שזה סתם סוס שנהיה "חסין" לכל השטויות האלו! אבל אין הרבה סוסים סתדרבני עם דורבנות תצליפי עם שוט והם לא יזוזו!!!

animals lover

New member
סוס עקשן../images/Emo107.gif

אם נותנים שוט והסוס עושה באק צריך לתת עוד שוט ואז לאסוף את סוס כדיי שהוא לא יוכל לעשות עוד באקים. בד"כ שנותנים לסוס שוט אז הוא יתחיל לזוז-אם לא אולי צריך לבדוק מה יש לסוס, יכול להיות שמשהו כואב לו, שיש משהו שמפחיד אותו ואז מטפלים בבעיה.

mkuzi

New member
אין דבר כזה.......

תשתמשי במתג בטיפ טיפה יותר כוח. יש לסוס חתיכת ברזל בפה..... אין שום סיכוי שסוס שפוי יצליח להתעלם מהברזל הזה......

טוי בוי

New member
באו לרכב על טוי בוי...חחחח

לקחו לי 3 שנים עד הצלחתי להזיז ולרכב עליו בלי באקים ובלי שטויות! עכשיו הוא הולך כמו מלך.. אבל טוי בוי זה לא סוס עצלן או משהוא זה סוס שלא יזוז לרוכב שלא ירכב עליו נכון...

niko girl

New member
לוקחים אותו אחורה ואז מתחילים ללכת

איתו קדימה. בגלל שהליכה אחורה היא תנועה לא טיבעית לסוס ויותר קל לו ללכת קדימה.

TauraMan

New member
לא טבעית?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אולי תאורתית... אבל שנפו ודיזל משוחררים בחצר ביחד הם כל הזמן הולכים אחורה כדי לאיים אחד על השני...

niko girl

New member
נכון. כי הם רוצים לאיים אחד על השני

! גם הסוסים שלנו הולכים אחורה שהם משחקים או מאיימים. אבל סוסים בטבע עצמו לא ילכו אחורה בלי סיבה. ורב הפעמים הם לא הולכים אחורה.

TauraMan

New member
חופש לכמה ימים../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

העלת שעורה אפילו, עולים אחרי שלושה ימים אין דבר כזה שלסוס לא תהיה אנרגיה לעבוד.. אם זאת לא בעיה של אנרגיה והסוס עובד כל יום מקסימום חצי שעה-שעה אני ברגע שאני עולה אפוצץ אותו בשוטים ושאשלח אותו לגלופ מסביב למנז' זה יכניס בו קצת אנרגיות.....

קצת על "סוסים עקשניים".

רוב הסוסים העקשניים, הם כלל לא עקשניים. פשוט שלא רוכבים אותם נכון. מתחילים לבעוט, ולחיצות חזקות, שהסוס פשוט לא, לא מבין- אלה לא רוצה להבין. הצמדת הידיםמעל הרעמה ולחיצות מהירות ועיקביות על בטנו של הסוס תעביר לו את המסר. ________________ הסוס לא זז? תני לו פליק, אבל מזה פליק ליד הרגל שלך על הבטן שלו... לא משנה עם הוא עושה באקינג, תמשיכי!

למעלה