סוסים פרסים

• פותח הנושא NTL
  • פורסם בתאריך

NTL

New member
סוסים פרסים

אממ אז ככה אם ההודעה לא במקום תמחקו. http://www.oldcorner.nl/stables/index.html זה אתר של מגדלי סוסים פרסים אני רוצה לקנות (היחיד שאולי אני אמכור תנשמה שלי ויהיה לי תקציב אליו) זה HIDDE תכנסו ותגידו לי מה דעתכם. ואם יש לכם איזה שהוא מושג כמה עולה לייבא דבר כזה לארץ. לכל השואלים אלו המחירים: Casper € 15,000 Sander € 23,000 Haitske $ 19,000 Douwe € 8,000 Feddo € 8,000 Gerke € 5,000 Hidde € 5,000 Jelmer € 4,500 Tjitske € 26,000 Richtsje € 34,000 סתכלו על הסוסים באמת דברים יפיפים יש שם...

שמעתי פעם ממישהו

שיבוא של סוס (תלוי מאיפ,אמריקו או אירופה...) עולה בסביבות ה7000 שקל..................... דרך אגב Gerke יותר יפה מהייד! והם מהממים ממשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה עם כל העיניין

אמריקו=אמריקה

דרך אגב איפה זה ובאיזה שפה זה כתוב?........... גם הבייחים שם מהממים! הקטני קטנים.... והאחרון מ-ד-ה-י-ם

dearanita

New member
תגובה

הסוסים שם ממש לא יפים! מה זה הצוואר הזה?! זרד כבר יותר עבה מזה... יש שם רק סוס אחד נחמד OVERSIZED וגם NOAH חמוד אבל לא מציאה... אם את רוצה אתרים עם סוסים אמיתיים למכירה אז יש לי...

S H I L G I

New member
יווו!../images/Emo29.gif

הסמל הזה שראיתם באתר-יש אותו על לורד-פתאום קלטתי שלורד פרסי!

dearanita

New member
הסמל של האריה עם הכתר זה של סוסים

הולנדיים נראה לי שלורד הולנדי ולא פריסיאן הוא בכלל לא נראה ככה

dearanita

New member
שאלה

אני לא ממש מבין למה את מתכוונת נראה לי שגם את לא ממש מבינה בסוסים... אין כזה דבר סוסים פרסים בעצם אולי יש אבל לא בהולנד אלא באיראן הסוסים האלה הם הולנדים מגזע פריסיאן... פרסים פחחחח ממש הצחקת אותי עכשיו מקודם לא קלטתי....

קוראים לזה סטרצ'ינג...

הוא מותח את שרירי הצוואר שלו כדי להראות שהוא באמת עבד עם הצוואר ודרך הגוף...

נכון בדר"כ אחרי עבודה עם כינוס אז..

עושים טרוט עם מושכות משוחררות כדי שהסוס ימתח את הוואר ואת השרירים כדי לשחרר אותם ושהוא לא יתפס...

נוווו ואחרי עבודה של כינוס זה אומר-

שהסוס עבד עם המתג.. אני התכוונתי לכל עבודה שבה הסוס אימץ את שרירי גופו.. כי גם בטרוט משוחרר הסוס משחרר גם את שאר שרירי גופו...

אבל זה לא כינוס..

נועם כבר הסביר את מסגרות העבודה(עבודה, בינוני, הארכה וכינוס..) אז זה לא אומר שהסוס היה צריך לעבוד בכינוס כדי שהוא באמת יעבוד עם גופו כדי שהוא יוכל להראות הארכת צוואר..

נכון... אבל הארכת צוואר היא בשביל..

שהסוס ישחרר את שרירי הצוואר שעבדו בזמן הרכיבה... אני תמיד אחרי אימון קפיצות או בכלל שאני רוכבת אם זה רק עבודת קרקע אני עושה לסוס סיבוב-2 סיבובים של טרוט עם מושכות ארוכות בשביל שהוא ימתח את הצוואר כי חלק מהשרירים אחרית עלולים להיתפס.. כמו שאצנים עושים מתיחות אחרי הריצה בשביל שהשרירים לא יתפסו... אני לא יודעת בקשר לכינוס אבל כל עוד הסוס עבד עם הצוואר זה יהייה ממש טוב לעשות לו הארכת צוואר.. והטרוט המשחרר הזה גם משחרר את שאר השרירים בגוף לא רק את הצוואר...

S H I L G I

New member
נועם דיברת אליי?../images/Emo29.gif

אם כן, חח זה מצחיק.. פשוט חשבתי כנראה פרסים והתכוונתי לפריסיאן אני לא ממש מצליחה להגות את זה נכון כי באנגלית זה משהו כמו פרישיאן לא?

למעלה