סוסים שנאבדו עקבותיהם

JustAlona

New member
סוסים שנאבדו עקבותיהם

אם מכרו סוס/החליפו סוס בסוס אחר, ואתם מחפשים את הסוס שנמכר/הוחלף, פרטו כאן
אממממ אני חפשת כמה סוסות. 1. נירית- סוסה שחורה, סגנית אליפות הארץ[או סגנית או מקום ראשון, לא זוכרת] ברייניג, הגובה שלה זה בערך 160-165 ס"מ. 2. ג'ונסי ריי- סוסה צעירה, פיינטית, יחסית גבוה, אנרגטית[במקצת...]. 3. שמפניה- סוסה אנרגטית עד מאוד, יכול להיות צולעת במקצת על רגל אחורית, שחורה, יחסית גבוה. בנוסף- 4. צ'יסאי- סוס נמוך, קטן ובונבון, בלונדיני[אני זוכרת שהוא מעורב], לפי מה שזכור לי, הוא אמל בעלים בשם נורית [לא זוכרת את השם משפחה]. 5. פוניטה טייק איט אל[Ponita Take It All]- סטליון, סוס יחסית רגוע, מאומן למקצי ווסטרן, חום כהה, ובהזדמנות, אני אסרוק לכם תמונה שלו. מי שמוכן, ויכול, לעזור, תודה

TauraMan

New member
אלפא../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מכרנו אותה לבת שלמה, אני יודעת שהיא הגיעה לדני היי לפני שנה שנתיים לבדיקה ולא נשארה שמה. היא באי כהה(חום כהה עם רעמה וזנב שחורים) לפי דעתי סוסה ממש מכוערת,בנוסף היא גם מאוד רעה, אצלנו לפחות רוב הרכיבה היתה איך לשרוד את הבאקים שלה. התחרתה בהצלחה ב3 תחריות קפיצות( בראשונה שלה היתה לה הפלה אחת על המכשול האחרון ב80, בשניה אני התחרתי ב80 ולקחתי רביעי, ובשלישית אני התחרתי 80 ולקחתי ראשון ולימור התחרתה עליה ב90 ולקחה ראשון.) היא ממש אוהבת לקפוץ, אף פעם לא תסרב. אבל יש לה בעיות צליעה ורגליים. בקלות היא מנפחת רגליים אחרי עבודה קשה, אצלנו היא היתה מטופלת ב DMSO בקביעות, אחת הסיבות המרכזיות שמכרנו אותה... בטוח לא קוראים לה אלפא עכשיו, היא בטוח לא סוסת דרסז' או טיולים, הגיוני שאחרי שבירה מחדש שלה היא יכולה להיות סוסת בית ספר או ווסטרן טובה. היא גבוהה יחסית, מזכירה סוס הולנדי אבל אין לנו מושג מה הגזע שלה. יש לה חתך בבושת שנגרם מהמלטה לא נכונה בגיל צעיר מדי, לא טיפלו בזה במקום שהיא חיה לפנינו, אנחנו לקחנו אותה לניתוח, יש לה דרישה תמידית והפרשות מהבושת כל יום, בנוסף היא נוטה להפליץ המון(כן זה באמת מאוד מגעיל אבל אלו סימני זיהויי!)בעיקר מעל קפיצה. הנה תמונה

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif אני יודעת איפה

פפוניטה טייקס איט אול (peponita takes it all) הוא בחוות דים! ורוכבת עליו נורית גרייצר...

JustAlona

New member
ייייייאאאאאאא

אם היא משנה כל הזמן צבע שיער, תמסרי לה ד"ש חם חם חם, ממני.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif אני לא מכירה

אותה...אני פשוט זוכרת אותם מהתחרות בהיפודרום...

niko girl

New member
פונטיאק!

זהו סוס אפור גדול שרוכב גם אינגליש וגם ווסטרן אבל הוא בטוח ווסטרן! בפעם האחרונה שידעתי איפה הוא זה היה שהוא היה אצל אחד הסוחרים אז כל מי שיודע איפה הוא נמצא שיגיד לי!

מרחיבה על פונטיאק ! מק../images/Emo78.gif

פונטיאק הוא סוס חביב הוא אפור בהיר או נקודות מעוותות של לבן הוא מתוקי הוא ניראה מבוגר אבל הוא לא כזה מבוגר הוא מאוד חמוד וחביב הוא בסביבות הגובה מטר 50 פלוס מינוס ... פעם האחרונה ששמעתי עליו הוא היה אצל סוחר סוסים בצפון אם מישהו יודע משהו זה חשוב לי מאוד!!!! אז תשלחו הודעה לאימייל [email protected] איסיקיו 165029337 פלייייייזזז זה מזה חשוב!!!!!

למעלה