סוס פרטי

GrEeNwOmAn

New member
סוס פרטי../images/Emo175.gif

כאשר קנית סוס! איפה אתה מחזיק אותו? כמה אתה מוכן לשלם? אתה מסכים שעוד אנשים ירכבו על סוסך? מי מאלף\מאמן לך אותו? תעדיף לקנות סייח או סוס? יש לך סוס כעת? ספר עליו, ואף שים תמונה שלו, אבל תמונה אחת, כדי לא להציף!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif תשובות......

כאשר קנית סוס! איפה אתה מחזיק אותו? היפודרום כמה אתה מוכן לשלם? תלוי אתה מסכים שעוד אנשים ירכבו על סוסך? כן, סוס צריך שירכבו עליו כל יום, ואני לא יכולה לבוא כל יום... מי מאלף\מאמן לך אותו? לפעמים עינת ועוז תעדיף לקנות סייח או סוס? לא יש לך סוס כעת? כן ספר עליו, ואף שים תמונה שלו, אבל תמונה אחת, כדי לא להציף! הסוסה הכי
ה בעולם!! אני ישים תמונה מתי שמצלמה תחליט לא להיתקע..

GrEeNwOmAn

New member
אני רוצה סוס~!~!../images/Emo175.gifזה לא פייר...

לכולם יש כמעט, ורק לי אין!
זובי בובי על העולם... לפחות, אני רוכבת!

Y GIRL

New member
הלוואי ויהיה לי סוס!!!

אני רוצה סוס.........................! לכל מיש אני מכירה יש סוס ולי אין.....! ההורים שלי אמרו ששנה הבאה הם יקנו לי סוס אבל עד שנה הבאה אלוהים גדול

gal616

New member
אז ככה....

איפה אתה מחזיק אותו?- באורווה ליד הבית שלי כמה אתה מוכן לשלם עליו?- כמה שצריך. אתה מסכים שעוד אנשים ירכבו על סוסך?- אמממ אי אפשר לרכב עליו עדיין-הוא בן שנה וקצת מי מאלף\מאמן לך אותו?- אני! אין פראייר אחר שיהעשה את זה-חחח סתם זה כיף בטירוף תעדיף לקנות סייח או סוס?- תאמת לא הייתה לי בחירה ממש-זה היה או הסייח או כלום העדפתי לא לבחור בכלום אבל מצד אחד הייתי בוחרת סייח כי זה כייף לגדל אותו והחיסרון שאי אפשר לרכב עליו מצד שני הייתי בוחרת סוס כי כבר אפשר לרכב עליו. יש לך סוס כעת? כן יש לי קוראים לו טבסקו, הוא בן שנה וכמה חודשים, הוא קווטר טהור גזע - תמונה--

צ'ובות!!............/images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

אני מחזיקה תסוס שלי בחוות הפארק...
אמממ כמה שצריך..
כן, אולגה עושה עליו חצי פנסיון.. דורון רכבה עליו כמה פעמים וגם שי פעם אחת...
אמממ המאמן שלי לא רוכב על הסוס.. הוא מאמן אותי שאני רוכבת על הסוס... והמאמן שלי זה ליאון...
בטח שסוס!! זה סיפור להיתקע עם סייח וזה בזבוז כסף..
כן יש לי סוס בשם אפולו.. אפולו סוס מדהייים! גם יפיוף.. גם כוסון בטרוווף!!! וגם מלללךך הוא קופץ פצצה והוא שיא החמוווד והנה תמונה שלי קופצת איתו...

TauraMan

New member
איזו צלמת !!../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

חחחחחחח אפולו מתוק!
אבל את תראי מה זה "עונג" אמיתי שתבואי ותרכבי על דיזל וטאורה!!

סייח זה לא "להיתקע"ולא "בזבוז כסף"

יש לי סייחה ואני נהינת ממנה כמו מהסוסה שלי זה לא בגלל שאי אפשר לרכב עליה שאני לא מתעשקת איתה כמו עם הגדולה זה מדהים לגדל סייח בשלב כל שהו שאתה רואה שהוא מקרין אליך אהבה ומזהה את הקול שלך כשאתה קורא לו...זה כל כך כייף!!! כל פעם לראות איך הוא עושה את הדברים יותר ויותר טוב ושהוא לומד ממך דברים ושאתה מי שהוא גדל לצידו אני מקדישה יותר זמן איתה מאשר עם הגדולה כי היא כזאת מתוקה וכל כך כייף למדוד אותה ולראות שהיא שוב גדלה ברור שאני שרופה גם על הגדולה אבל כל אחת מיהן היא משהו אחר

אמממ התכוונתי שזה בזבוז...

כסף לקנות סייח במקום סוס! אם את מרביעה תסוסה שלך סבבה.. אבל אני מתכוונת שאם כבר עדיף לקנות סוס/ה כי יש הרבה יותר מה לעשות וגם איתם את יכולה ליצור קשר וכימיה כמו שתעשי עם הסייח.. אני חושבת שסייחים ממש חמודים אבל אני אישית מעדיפה לקנות סוס שכבר ניתן לרכב עליו...

יש לי 2

הן נמצאות בחווה 20 דקות מהבית אני משלמת 500 שקל לחודש על אחת מהן (השנייה מוחזקת בחינם כי מנהל החווה נתן לי אותה לשלוש שנים רק בשביל לאלף אותה) היא עלתה לי 5300 שקל היא בת 6 וקוראים לה מירבל mirabel היא מוחזקת בבלגיה והשנייה היא סייחה בת 11 חודשים התמונה היא של הגדולה

gal616

New member
צודקת במאה אחוז

זה ממש כיף לגדל סייח אבל עדיין זה קצת מאכזב אני יגדיר את זה ככה-שאי אפשר לרכב אבל זה באמת ממש כיף!!!!!

טוי בוי

New member
אם וכעשר היה לי סוס..|מתפללת לקרוב|

אז אני יחזיק אותו בג'וקי קלאב כניראה אני לא יודעת כמה לשלם ההורים שלי ישלמו...חח זה תלוי בהם..אני מסכימה אם זה אנשים טובים שישפרו את הסוס וחצי.. סוס מאולף בן 4-8..

למעלה