הכרתי די הרבה לצערי...../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo107.gif
הראשון היה ווקר ז"ל, מת מוות אכזרי ביותר... מישהי השאירה אותו עם ראשיית בית בתא (וזה רק מראה כמה שזה מסוכן!!!!) והוא ניסה לפתוח את המנעול של התא, הראשייה נתקעה במנעול והוא נבהל ושבר לעצמו את המפרקת... הייתי עצובה כשהוא מת אבל זה היה כשהייתי חדשה בחווה אז לא הכרתי אותו הרבה זמן (שזה אומר שעוד לא לגמריי נקשרתי אליו), אבל השיעור הראשון שלי היה עליו והוא היה סוס ממש מיוחד, היה טוב לרוכבים בכל הרמות... ממש עצוב...
נודע לי על מותו שבוע אחרי שבאתי לחווה, הייתי ממש בהלם כששמעתי... השני היה ארמני ז"ל, לקחו אותו לטיול בחוץ וקשרו אותו, הצרה היא שהוא ידע לפתוח קשרים אז הוא פתח את הקשר, רץ לכביש ונדרס...
ממש באותו יום שהוא נדרס הייתי בחווה, זה היה מפחיד ומזעזע... כולם לא הפסיקו לבכות... גם אליו עוד לא ממש נקשרתי אבל זה גם היה מאוד עצוב ומבהיל... השלישי הוא ארל גריי ז"ל, סטאליון מדהים שמת מהתקף קוליק, אבל בשיבה טובה, בגיל 28. הוא כבר היה חולה כמה זמן והרגישו שמשהו לא בסדר איתו אז זאת לא הייתה ממש הפתעה, אבל הוא סוס שכבר מאוד מאוד נקשרתי אליו, לא הפסקתי לבכות כשהודיעו לי. הוא עדיין חסר לי מאוד, אני עדיין מתגעגעת אליו, אבל לאט לאט השלמתי (בחוסר רצון) עם העובדה שאין מה לעשות... לפעמים פשוט צריך להסתכל קדימה ולהמשיך הלאה. אבל עדיין, לא היה ולא יהיה עוד סוס מדהים כמוהו...
מה עזר לי? הרבה דיבורים עם חברות, עם המשפחה, עם אנשים מהחווה. אבל עדיין יש לי חור ענק בלב. הרביעי (ככל הנראה, כמה שזה עצוב להגיד...) זה טוויל, שבגלל שאני לא בטוחה במיליון אחוז שהוא מת אני לא רוצה לכתוב ז"ל, אבל מכרו אותו עם סרטן מאוד מתקדם ברגל ואמרו שיש לו מקסימום כמה חודשים לחיות ומאוד סביר להניח שהוא כבר לא איתנו יותר... הייתי אומרת שזה הסוס שהכי קידם אותי ברכיבה, הוא היה מדהים פשוט... אני נורא מתגעגעת אליו.......
כששמעתי שמכרו אותו אז גם הייתי בהלם, לא חושבת שבכיתי אבל כן הייתי כמה שבועות בדיכאון... אני לא חושבת שלגמריי מתגברים על כאלה דברים, רק משלימים איתם... החמישי (ומקווה שגם האחרון) זה רון ז"ל, מת מוות מאוד לא צפוי מהתקף קוליק, בגיל 12. עצוב מאוד...
הוא סוס שפחות יצא לי להכיר אבל היה לו לב זהב....
חוץ מזה יש עוד סוסים ששמעתי עליהם שהם מתו אבל אני לא אפרט....