סוףסוף אני אדע איך אני שרה P:

Yoko Nakajima

New member
סוףסוף אני אדע איך אני שרה P:

אז זהו שאתמול הייתי בקניון עם עוד שתי חברות וחילקו פליירים בפתח של הקניון ושאלו אם אנחנו שרות.. חברות שלי קפצו ואמרו "היא שרה" .... יוצא שיש אודישנים או משו כזה לאיזו תחרות, משו של בי"ס לתיאטרון, והחלטתי שאני הולכת לנסות למה לא... קיצור חשבתי על שיר בעברית- הקיץ האחרון ולגבי שיר באנגלית- נראה לי ש-i don't want to miss a thing או איזה שיר של אוונסנס.. אני הולכת היום אחר הצהריים, אז אם למישהו יש הצעות או רעיון לשיר אחר (או סתם אם בא לכם לאחל בהצלחה), אני אשמח ^^

inbal287

New member
הקיץ האחרון../images/Emo127.gif../images/Emo99.gif

שרתי אותו באיזה הופעה שלי. שיר באנגלית - נסי את Imaginary של אוונסנס. שיר מעולה כי אפשר ממש לשמוע את גווני הקול שיש לך [הוא גם גבוה, גם נמוך ומצריך משחק בקול]. גם אותו שרתי באיזה הופעה [או שאולי הקלטתי... אני כבר לא זוכרת]. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואל תשכחי לספר איך היה ומה היה
.

Yoko Nakajima

New member
עידכון :)

בסוף לא עשו לי תאודישן באותו יום, קבעו איתי ליום שלישי [מחר].. אבל הבנתי בערך במה מדובר זו איזו תחרות משו סטייל כוכב נולד ככל הנראה XD זה נשמע אחלה חוץ מזה שצריך לשלם כסף (ה12 שנשארים בסוף עובדים איתם על פיתוח קול, מקליטים להם באולפן, יש להם מאפרת, סטייליס וכלמיני שיט כאלה...שבתכלס לא מעניין אותי מאפרים וסטייליסטים אבל להקליט שיר זה סבבה). בכלל, זה משו ארוך שנמשך עד אפריל כל הקטע הזה (עד התחרות הסופית). אמרו לי שאפשר לנגן ולשיר ביחד (או שילוו אותי בנגינה), אז חשבתי על iris כשיר באנגלית כי אני יודעת לנגן אותו ממזמן ולא תהיה לי בעייה לנגן אותו ולשיר אותו ביחד; ואת i don't want to miss a thing (או imaginary כמו שהמליצו כאן) להשאיר כשיר נוסף כי גם אין לי לזה פלייבק או משהו.. למרות שאת miss a thing אני יודעת לנגן, אבל לנגן ולשיר לא בטוח עדיין שזה ייצא לי טוב.

למעלה