סוף בטוח

ש ק ד ב ת

New member
סוף בטוח

מילים: צרויה להב לחן: רמי קלינשטיין שרה: ריטה. ראיתי אנשים עוברים חיים ביחד חשבתי על הרגל חשבתי על הכרח ולא יכולתי אז להאמין שבפעם יהיה יפה גם ככה כי איך יכולתי אז בכלל לדעת שאוהב אותך כל כך ברחוב החנויות פותחים מוקדם בבוקר החנוונים הציעו תקוות בתשלומים קנינו אושר בקופסת זהב עם ריח שעלתה נורא ביוקר ורוב הזמן היא נעולה כי המפתח מסתתר אי שם בפנים תן לי רק סרטים עם סוף בטוח סיפור פשוט תפור בין צחוק ובין דמעות כי לפעמים אני חושבת - אם תלך לי - ובוכה בין השמיכות הו אלוהים, שמה שיש לי ימשך לי שישאר לי עוד... תחת לרצפה במרתפים שלנו חבלים סבוכים קשורים בין הגזעים פעם הייתי מקלפת את הטיח לראות דברים שלא רואים עכשיו כיסינו את החושך בשטיח זה הרבה יותר נעים תו לי רק סרטים עם סוף בטוח סיפור פשוט תפור בין צחוק ובין דמעות כי לפעמים אני חושבת - אם תלך לי - ובוכה בין השמיכות הו אלוהים, שמה שיש לי ימשך לי שישאר לי עוד... ראיתי אנשים עוברים חיים ביחד ולא יכולתי אז בכלל לדעת שאוהב אותך כל כך
רוצה לאחל לכולכם ערב טוב עם ירח מאיר כוכבים מנצנצים במרום ואוהבים. סליחה שלא כותבת תוהה איפה המילים כואבת ושואלת את עצמי אם באמת יגיע פעם הסוף הטוב. אוהבת ...

moon light boy

New member
שקד!!

הסוף הטוב יגיע! אנחנו רק צריכים לרצות ולקוות... "אף פעם על תפסיק, אל תפסיק לחלום...." אוהב....
שלך, תמיד, גם כשאת רחוקה...

missundaztood

New member
שקדו´שקה

אני אוהב אותך וכואב לי לשמוע שאת כואבת... מתגעגעת ומקווה שאת עושה חיים באיטליה המקסימה. הסוף הטוב יגיע אם תאמיני שהוא יגיע ותגרמי לו לבוא...אף אחד לא יעשה את זה בשבילך
מתגעגעת
הגר

Silviya Bamper

New member
שקדה../images/Emo23.gif

אם לך אין מילים.... אז איך אני יכולה לכתוב?! שקדה, כמה שהייתי רוצה שישר אחרי שקראתי את ההודעה הכואבת עם השיר המקסים הייתי הולכת ל"הוספת תגובה" ושופכת אינספור מילים אופטימיות... אין, זה לא יכול לצאת ואני לא פסימית. אני פשוט מציאותית... כמה שהייתי רוצה שכשכולם אומרים "יהיה טוב" זו תהיה עובדה ולא סתם כדי לנסות להרגיע... כל אחד רוצה הפי אנד... פעם חשבתי שזה רק בסרטים... אך היום, נדמה כי לכל אחד יכול להיות הפי אנד בסרט שלו. הכל תלוי באיך הוא משחק ובבימוי הפרטי שלו... בנוגע לסוף הטוב הזה... אני מנסה לקוות. אך בינתיים הסוף הוא לא מה שמפריע לי, אלא, הדרך. הדרך היא זו שמעיקה. הדרך היא זו שגורמת לנו לכאוב. לכאוב ביחד איתך. אני מנסה לתאר מה קרה, למה שקד ככה... למה שקד כואבת... שקד, אני כאן. כולנו כאן. אל תתני לשום דבר לאכול אותך, אם נעלמו לך המילים, אל תשתקי חפשי אותן. אל תתני לאף אחד ולשום דבר לקחת לך אותן... מישהי חכמה ומקסימה (אני בטוחה שאת מכירה אותה די טוב) פעם אמרה לי "השתיקה היא הצרחה הכי צורמת בי"... ספרי, שפכי הכול, בלי לחפש יותר מידי מילים. בפשטות. שקד, הלוואי שהייתי יכולה לחסוך ממך את כל הרגעים האלה כשהאושר משתבש. כשהחיוך יורד. הלוואי ויכולתי להציל אותך מכל צער מכל אסון, מכל כשלון. אילו יכולתי להעניק לך משהו, היה זה אי של שקט במרכז חייך, שהיה נשאר שלו, תמים ומוגן בכל מצב. "יש דברים שרציתי לומר ואינם נענים לי המילים שבחרתי אינן הטובות מכולן עמוקים מיני ים הסודות שאינם מובנים לי שאולי לא אבין, לא אבין לעולם לא בכל הדרכים שרציתי ללכת הלכתי בדרכים שהלכתי טעיתי ודאי לא פעם אחת ועצבות מהלה כל שמחה, כל שמחה ששמחתי כמו ביקשתי דבר, דבר שאבד" (מתוך דברים שרציתי לומר- יהודה פוליקר). מחפשת את המילים המתאימות וגם אלה שנמצאו, לא בטוח מתאימות. מקווה שהחיוך יעלה על שפתייך בקרוב, אל תחסכי מאיטליה את השיניים!
מקווה שתרגישי יותר טוב. שלך, תמיד! אוהבת עד אינסוף לימור.

גלי®

New member
שקדונת , מתוקה שלי ... רוצה סתם ככה

לחבק אותך חזק חזק ולקוות שמישהו אישם , אי פעם , יוכל להבטיח לך סוף טוב....

למעלה