סוף דבר

greywolf

New member
סוף דבר

"ולפעמים אין תווים ובכל זאת מוכרחים להמשיך לנגן", אבל לפעמים אין הרמוניה במוסיקה, ושנינו. שנינו מדברים הרבה על פוסט, לא? אבל אפשהוא אנחנו שמרנים שרוצים הרמוניה. אני מסתכל אחורה על השבועות האחרונים ונדהם מהסערה, שעכשיו ששככה אני מרגיש מרוקן מכוחות. אני תוהה, אהבנו, אני אוהב ויש לי הרגשה שגם את אבל את הפשרה שהייתה מאפשרת לשני אנשים שחולקים הרבה למסד את הסערה, שתשקוט אבל לא לגמרי אלא לבריזה נעימה שמאפשרת לטייל יד ביד על חוף לא היינו מסוגלים להגיע. ואין בי כעס, גם לא צער על שיכול היה להיות והוחמץ. גם לא אדישות נוכח אהבה שנגמרה ושאת אומרת עתה "אתה תמצא מישהי" תחת להגיד "אני כאן בשבילך", הרי אני סיימתי כשלא הצלחנו לסיים. רק עצב יש בי על שאהבה אין בה מספיק.

ה מוזה

New member
עצוב ונכון -לא תמיד אהבה מספיקה../images/Emo41.gif

אהבה סוחפת ועמוקה ככל שתהיה .. חייבת בסיס איתן של הבנה חברות ..וכן פשרה . מה קושר שני אנשים בחוט בלתי נראה? הרצון להיות יחד ..רצון זו מילת מפתח ..רצון להעניק רצון לוותר..רצון להבין..רצון להושיט יד כשסופה משתוללת .. רצון לימים שקטים .. אהבה לבדה לא תשרוד בים של סופות וגלים סוערים גם היא זקוקה שיכוונו אותה לחוף מבטחים .. מקווה שאהבתך הבאה תהיה כזו ..של בריזה נעימה וטיול בחוף מבטחים ..

איש,

עוררת לי בלב הרגשה שכבר כמה חודשים שוכנת בי, עצב על זה שאהבה לא מספיקה, צריך גם הרמוניה, והתאמה, אוף אבל למה, למה האהבה לא יכולה לגרור אחריה את ההתאמה וההרמוניה? אולי בגלל שאנשים אחרי הכל הם שונים, למרות האהבה ? ילד,כנראה שאתה תמצא מישהי, שתאהב לא פחות, כנראה שאפילו יותר.

greywolf

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo39.gif

מה שכתבתן וההבנה שבו נגעה ללבי

למעלה