"סוף הדרך"...ואנונו

B T1

New member
לטוב או לרע. לא מאמין שלאיש...

יש בכלל דחף מיני, הוא כל כך מלא שינאה כלפי מולדתו ודתו שאחרי הוצאת כל האנרגיה הזו לא נשאר כלום בתור דחף מיני. (מזל שלנו אם לא יתרבו מסוגו ומינו)

ברק 188

New member
זאת אומרת הנ"ל "בר מין נם"

אמת צריך להעיף את "הפסיון" החדש לנוצרליה.

ברק 188

New member
בלי קשר- Vera את ועד חסרים לנו

בזמן האחרון לא משתלבים, וכאשר כולנו יחד פה -אנו כחוק כלים שלובים. אז לכולם סופ"ש שקט ושלווה על ארץ ישראל ,ועכשיו נלכה ל-T.V מכבי...מכבי ובין סל לסל נשתה גולדסטר

ברק 188

New member
ועד=ועוד, אבל אין לי בעייה שאת בועד

מכבי
מכבי
מכבי
מכבי
מכבי
מכבי
מה...
למכבי.

vera2

New member
ברק תהנה מהמשחק ובכלל מכל

דבר שאתה עושה בחיים.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אחיותי ואחי, טוב לראות

אתכם קופצים פה לבקור. מה קורה בזמן האחרון, יש מיעוט משתתפים, ואפילו טומי קצת נדמה מקלדתו?! מקווה שכולכם בסיידר, ושזו רק עצלנות האביב! אז יללה להתעורר! שבת שלום ושקט לכולם, ושהצעקות והרעש היחידים יהיו בעקבות ההתלהבות מהנצחון של מכבי בגמר! מכבי - הצהוב של המדינה! מכבי כל הכבוד!

ju100

New member
צריך לבדוק..../images/Emo41.gif

אם אין פה קשר פולני....188 ישנה התרשמות (שלי אומנם) שאתה געגע לותיקים\ות...אז 'נחנו חדשים\ות..נעלבים\ות...ונדבר על פורום של.. הונגרים\יות...חדשים\ות...

ברק 188

New member
זה ענין של אופי אצלי אני תמיד...

ב-גע-עגוע תנוח דעתך אין שם גרוע בחדש/ות נהפכו על הנוסף נסחף בשמחה בקירבנו והלואי עוד אצלנו ,אלא שואל לתומי וטומי למה ואיפה הוותק, אולי מישהו השאיר לו פתק?

ju100

New member
ואיי..ואיי..../images/Emo41.gif

שוב אני צריכה להוריד את האבק מה"אבן שושן"... אבל לפני שאגע באבק..מודיעה לך בשמחה אין קץ:נחה דעתי! והלילה אשן הרבה יותר טוב!

ju100

New member
געגוען...../images/Emo41.gif

רומנטיקן..חסר תקנה..תודה על הפרח..רגע ני' ללכת לחפש הואזה!

למעלה