|סוף הדרך!!!חיבים לקרוא

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך

miri

New member
|סוף הדרך!!!חיבים לקרוא../images/Emo70.gif

התכנית הכי מגניבה בהסטוריה הישראלית!!! פשוט |סוף הדרך!!| הזוגות הכי מגניבים הם נדב ולובו!!!הזוג השני המגניב זה חני ויקיר שהיו כמעט הכי טובים.הכי טובים היו נדב ולובו! הזוג הכי מעצבן היה נעמה וחיים!או יותר נכון לומר נעמה הזאת סתם מתלוננת כל הזמן!אם את כזאת מפונקת [שזה לא נורא]למה באת לתכנית?מסכן חיים שנתקע איתך!! הכי מסכנה היתה ענת שנתקעה עם יונינה אבל ענת היתה |מאד |חמודה והתנהגה בסבבה כל הזמן עם יונינה |כל הכבוד!|בקיצור בקיצור סוף הדרך!!!

ל-miri

אם זה השם שלך כנראה שאתה בת....רק רציתי להגיד לך שחיים בכלל לא מסכן שנתקע נעמה אני הייתי...(אמרו לי לא להגיד מת או הלוואי עלי) להיות עם נעמה היא פצצה חמודה מתוקה ובעיקר.....יפה!!!(מילה שרשמתי בהודעה אחרת מתאימה לכל אלה-לנעמה)

נדב ולובו!!

פשוט שניהם קורעים, אני מת עליהם!! הזוג הכי מגניב בתוכנית, שהתוכנית הזאת היא בכלל סוף בדרך!! אני מאחל להם פול בהצלחה... ובכלל לכולם!! דרך אגב לובו הוא דתל"ש (דתי לשעבר) ונדב הוא חל"ש (חילוני לשעבר).... בקיצור שני הפכים... אבל כמו שלובו אמר לנדב "אף אחד לא יודע עד כמה הם דומים!"

aviv lop 506

New member
הדתי מצחיק בטירוף

איך הוא אמר אלוהים עשה שיהיה .... (משהו לא זטכר מה הוא אמר משהוא שקשור בתמרורים או בסימונים בכביש)

אלוהים עשה את הקו למענם

חחחחחחחחחחחח הוא הרג אותי מצחוק- לובו ונדב מצחיקים והאמת הייתי רוצה שגם הם יזכו אבל אני כבר מההתחלה אהבתי את יקיר והבת זוג שלו.

כן הוא ממש חמוד..

לדעתי הוא הומו, ולא שזה מפריע לי, זה בכלל לא מפריע לי, יש לי ידיד הומו, ולדעתי הם גם הכי נחמדים! קיצר, הוא קורע וחמוד! מגיע להם לזכות.

מה פיתאום הומו הוא כתב שהוא עבר מער

מערכת יחסים של 3 שנים גם הוא לא ניראה הומו מה פיתאום...

מע' יחסים של 3 שנים לא יכולה להיות

עם גבר? הוא לא אמר שהייתה לו מערכת יחסים עם אישה.... חוץ מזה יכול להיות שהוא דו.

כולם שם בחורים ובחורות טובים

מלבד זה גם אי אפשר לבחור ולשפוט ובטח שלא דרך הטלוויזיה. מחכה ליום חמישי כבר

ori 15

New member
איתך בדעה ../images/Emo45.gif

אפילו עוד בפרומואים - הזוג (לובו והדתי- שכחית את שמו
) היה "מובלט" וכבר ראיתי שאהיה בעדם,
ואכן, בתוכנית הם ממש היו מצחיקים בכלל, התחילו לרקוד אצל האישה הזאת שאירחה אותם וממש לא היו לחוצים אפילו התפלל בקבר רמב"ם, לקחו את הזמן בסבבה

למעלה