סוף הדרך 3 / סוף הדרך 2

סוף הדרך 3 / סוף הדרך 2

לא נראה לי שהעונה של סוף הדרך 3 שתהיה בס"ד תעקוף בשיא ההתעניינות וכול' את העונה הזאת שהייתה פשוט על רמה רק בגלל זוג אחד: עובד וז'ניה בכל זאת אשמח אם יהיה...... גם את העונה הראשונ לא נראה לי שיכול להיות שיעקפו בשיא המריבות (חיים ונעמה) ועל כך שנעמה תבעה את חיים אחר כך... לא נראה לי שחיים שילם על זה כי הוא גר בקיבוץ. (ליד סבא וסבתא שלי) אני חושב שרק אם ישימו את עובד וז'ניה שוב או שיביאו זוג שיכול להרים את כל המדינה יהיה טוב לראות את העונה הבאה אם לא גם יהיה נחמד אבל פחות כמו שידוע לכולנו....

ה ו ד י ש

New member
יכול להיות שאת צודקת

אבל לכי תדעי, תמיד יש הפתעות.

ש י ר 0 0 1

New member
סמוך עליהם שהם ימצאו כבר

הם עושים מיונים מאוד קפדניים למי שמגיע... וכמו שהם מצאו בעונה שעברה זוגות מעניינים, אז גם בעונה הזו הם מצאו (למרות שהיו פחות ממה שהיו בעונה שעברה) אבל עדיין היה מאוד שווה! אני בטוחה שהם יעשו את זה מעניין, גם הפעם. ובכלל אל תשכח שמה שעושה את התוכנית הזו זה המשימות המדהימות שלהם, בקיצור אני חושבת שסוף הדרך 3 הולכת להיות שוב תוכנית גדולה !

יש לי תשובה לך: תקראי!

אני רוצה לומר לך שעובד לא התקבל למיונים האחרונים של סוף הדרך והוא בא לבד !! בלי שהתקבל ובסוף אחרי שהוא בא אז הכניסו אותו בחזרה הוא לא היה אמור להיות זאתמרת במיונים האחרונים של מי שיקחו ומי לא!!!

shakshuka6

New member
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב לה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ככה זה בכל התוכניות...כמו כוכב נולד

3... מתוכנית לתוכנית הרייטינג יורד (לא מחייב, אבל ככה זה כמעט בכולן). תמיד הראשונה תהיה הכי טובה, למרות שאהבתי את העונה השניה של סוף הדרך השנייה.

Shani276

New member
דווקא הרייטינג הממוצע של

העונה ה2 יותר גבוה משל העונה ה1.

למעלה