סוף הדרך

magic jam

New member
סוף הדרך

אין לכם מושג, וגם בחיים לא תצליחו לנחש מה ראיתי לפני רגע. הייתי בחוג, ואני והמורה שלי דיברנו, איזה חצי שעה מעל הזמן שהייתי אמור ללכת, על המון דברים במוזיקה, בעצם מה זה משנה. אחרי איזה חצי שעה הוא החליט להראות לי איזה קלטת שהשיג, השתתף שם יוסי פיין על הבס ועוד אחלה מתופף, אבל זה לא הקאץ´ פה, במרכז היה גיטריסט בשם סטאנלי ג´ורדן הוא ניגן על גיטרה ממש טוב, הוא קם והלך אל איזה סטאנד שהעמיד גיטרה במאוזן בגובה של איזה מטר וחצי. סטאנלי הזה ניגן על שתיהן באותו זמן, כשהוא עושה על אחת מלודיה ואחת הרמוניה, ומדי פעם מחליף. אתם בטח חושבים שזה סתם איזה גימיק או טריק. גם אני לא תארתי לעצמי מה יהיה בקלטת כשהמורה שלי סיפר לי עליה. לא !!! הוא באמת ניגן על שתיהן, שתי גיטרות שונות, לא גיטרה עם שתי צוארים. והוא ניגן מעולה על שתיהן. אין הרבה אנשים שהיו עושים את זה גם אם היו להם 8 ידים. ככה, יד לכל גיטרה, נכון שהרמקולים היו מיוחדים כדי שיקלטו פי 8 את המכה על המיתרים, כי יש יד אחת רק. אתם בטח לא תצליחו להעלות את זה על הדמין שלכם. אפילו הכי פרוע. זה היה יותר מהכי מדהים. חזרתי הביתה משוגע אח"כ כל הדרך לא יכולתי להפסיק לחשוב על זה עם חיוכים וצחקוקים פסיכים על הפרצוף... חובה לברר עליו, הסטאנלי הזה. יואב

למעלה