סוף ההנקה?

דיאנה1

New member
סוף ההנקה? ../images/Emo7.gif

הי אסתר, בר - בן שנה ו 9 - מצונן ועם דלקת אזניים. אולי לכן כואב לו לינוק. הוא לא מבקש כמעט אף פעם לינוק מיוזמתו, וכשאני מציעה לו הוא בדרך כלל אומר "לא רוצה", או שיונק לשתיים - שלוש דקות ועוזב. בעצם רק כשהוא מתעורר בלילה אני מצליחה להניק אותו הנקה ארוכה. אבל לא תמיד הוא מתעורר בלילה, ואני חוששת שיתייבש לי החלב, גם אם לאחר שיחלים הוא ירצה לחזור ולינוק יותר. ודווקא עכשיו כשהוא חולה חשוב לי להניק אותו כדי לעזור לו להחלים. גם מאד לא מתאים לי לגמול אותו. החורף רק התחיל, הוא נכנס לגן לא מזמן, ואני רוצה לתת לו את כל החיזוקים הבריאותיים שביכולתי. האם יש מה לעשות? או פשוט להשלים עם העניין? תודה!

../images/Emo4.gif Bar and the breast../images/Emo184.gif

Normally, when the body is trying to heal, the best thing is not to eat. The immune system works best when the body is fasting ( b´tsom). Many babies will stop feeding at the onset of an illness,which is exactly what Bar is doing. Could you offer him your milk in other forms? IN a cup, as an artic? Keep offering him the breast, but don´t force it on him. I trust babies to do what is best or them instinctively. Once he feels better, chances are that he will start feeding again non-stop, and this will bring your milk back. In the meantime, be careful that you don´t become too engorged (gadush). If he refuses, you will have to pump to relieve the fullness. HOpe he feels better very soon, and good luck in the new gan!!​

דיאנה1

New member
תודה אסתר. אתמול הוא סרב לינוק

גם כשהוא התעורר בלילה. ואין לי אפשרות לשאוב - המשאבה עדיין בדרך אלי עם כל הדברים שלא הגיעו. ובגלל בעיות בנמל ובמכס כנראה יקח עוד שבוע לפחות עד שנקבל אותה. ניסיתי שאיבה ידנית וזה לא הלך לי.

למעלה