סוף ההנקה...
זהו. אדם וענבר הפסיקו לינוק. (בני שנה וחודשיים)
כבר כמה שבועות הם ינקו רק הנקה אחת בבוקר ובשלושת הימים האחרונים הם לא ביקשו לינוק בבוקר אז גם לא הצעתי.
בתחושה שלי אני כבר לא מניקה מזה זמן (ההנקה הזאת בבוקר לא היתה משמעותית עבורי, יותר עבורם) אז הפסקת ההנקה עוברת עליי די ברפרוף. אפילו מסרתי את המאמאסיטה שלי לפני שבוע וחשתי הקלה כלשהי וקצת שמחה... הספיק לי...
מה שכן, השד הימני שלי לא מרגיש כמוני והוא החליט להתקשות. אני שותה תה נענע ומרווה וניסיתי לשחרר קצת באמבטיה עד להקלה אבל זה לא ממש שינה משהו. בינתיים אני בגישה שזה יעבור וזהו. אני תוהה אם אני צריכה לנהוג אחרת.
משום מה אני מרגישה שאני אמורה לכתוב מילות סיום אז:
כמובן שאני אמשיך לכתוב פה ולנסות לעזור.
וכמובן שההנקה היתה מדהימה עבורנו ודווקא עם תאומים ההנקה כל כך חשובה בעיניי
ולבסוף- הפורום הזה עזר לי כל כך שאין לי מילים לתאר...
תודה
זהו. אדם וענבר הפסיקו לינוק. (בני שנה וחודשיים)
כבר כמה שבועות הם ינקו רק הנקה אחת בבוקר ובשלושת הימים האחרונים הם לא ביקשו לינוק בבוקר אז גם לא הצעתי.
בתחושה שלי אני כבר לא מניקה מזה זמן (ההנקה הזאת בבוקר לא היתה משמעותית עבורי, יותר עבורם) אז הפסקת ההנקה עוברת עליי די ברפרוף. אפילו מסרתי את המאמאסיטה שלי לפני שבוע וחשתי הקלה כלשהי וקצת שמחה... הספיק לי...
מה שכן, השד הימני שלי לא מרגיש כמוני והוא החליט להתקשות. אני שותה תה נענע ומרווה וניסיתי לשחרר קצת באמבטיה עד להקלה אבל זה לא ממש שינה משהו. בינתיים אני בגישה שזה יעבור וזהו. אני תוהה אם אני צריכה לנהוג אחרת.
משום מה אני מרגישה שאני אמורה לכתוב מילות סיום אז:
כמובן שאני אמשיך לכתוב פה ולנסות לעזור.
וכמובן שההנקה היתה מדהימה עבורנו ודווקא עם תאומים ההנקה כל כך חשובה בעיניי
ולבסוף- הפורום הזה עזר לי כל כך שאין לי מילים לתאר...
תודה