סוף ההנקה...

גלגס

New member
סוף ההנקה...

זהו. אדם וענבר הפסיקו לינוק. (בני שנה וחודשיים)
כבר כמה שבועות הם ינקו רק הנקה אחת בבוקר ובשלושת הימים האחרונים הם לא ביקשו לינוק בבוקר אז גם לא הצעתי.
בתחושה שלי אני כבר לא מניקה מזה זמן (ההנקה הזאת בבוקר לא היתה משמעותית עבורי, יותר עבורם) אז הפסקת ההנקה עוברת עליי די ברפרוף. אפילו מסרתי את המאמאסיטה שלי לפני שבוע וחשתי הקלה כלשהי וקצת שמחה... הספיק לי...
מה שכן, השד הימני שלי לא מרגיש כמוני והוא החליט להתקשות. אני שותה תה נענע ומרווה וניסיתי לשחרר קצת באמבטיה עד להקלה אבל זה לא ממש שינה משהו. בינתיים אני בגישה שזה יעבור וזהו. אני תוהה אם אני צריכה לנהוג אחרת.

משום מה אני מרגישה שאני אמורה לכתוב מילות סיום אז:
כמובן שאני אמשיך לכתוב פה ולנסות לעזור.
וכמובן שההנקה היתה מדהימה עבורנו ודווקא עם תאומים ההנקה כל כך חשובה בעיניי
ולבסוף- הפורום הזה עזר לי כל כך שאין לי מילים לתאר...
תודה

סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר..

גלגס יקירה

אין ספק שזו סופה של תקופה.
הצליח לך שככה זה הסתיים לו לבד, לפי הירידה בדרישה שלהם לינוק ובלי מחשבה ארוכה על כמה ומתי ואיך.
מסכימה עם גישתך שזה יעבור.
ניסית לסחוט קצת ידנית ?

אם זה לא משתפר תוך איזה שבוע - תגידי ונחשוב מה הלאה.

מזל טוב יקירה :)
כמובן שאני לרגע לא חושבת שאת משתחררת מהמשפחה הקטנה שלנו פה..
את חלק קבוע וחשוב ביותר פה,
ואת עוזרת לכולנו בתובנות המעולות שאת מעלה פה.
תודה רבה לך

kokla2

New member
וואוו איזה מקסימה.. כל הכבוד

כל הכבוד לאדם וענבר המקסימים ולאמא שלהם המדהימה!
לא מובן מאליו כל מה שעברת..
ובמיוחד שיש עוד קטן ברקע שדורש תשומת לב..
את אמא מופלאה בעיני ואני לומדת ממך המון!

אני מאחלת לכם התחלות חדשות.. כי יש עוד שינויים מרגשים בקרוב, נכון??
ושהכל יהיה קסום ונפלא בדיוק כמוכם!

אז עכשיו חייבים לארגן מפגש / מסיבה / חגיגה גם לסוף תקופה..
וגם כדי לחבק אתכם שוב.

מטית

New member
מרגש

איזה שאקלית את, הדרך שלך נהדרת!

(את חייבת להמשיך להסתובב בפורום ולבוא ללה-לצ'ה מתי שתוכלי!!)

יכי67

New member
הי! ברוכה הבאה לנישת הדימוס

זה מדהים שהצלחת לזרום עם זה כל כך טוב שזה פשוט התפוגג מעצמו...אני שמחה שאת מרגישה עם זה טוב ואין לך רגשות מעורבים. בעיניי זה ממש חשוב...
מה שנתת להם עד כה היה כל כך מדהים שתמיד תוכלו "להתרפק" יחד על העבר, להראות להם תמונות כשהם יהיו גדולים יותר ולהראות להם מה "תינוקות עושים". אני עושה את זה המון עד עכשיו...
אני מתארת לי שאת ממשיכה "להסתובב" כאן למרות שאתם כבר "אחרי"... אז תוכלי להיחשב בצוות "הבוגרות"

שייה לכם כיף גם בהמשך!!

מזל טוב! מניחה שיש רגשות מעורבים...

ובנוסף, שאלה ברשותך: מה אתם עושים עכשיו כשסיימו את פרק ההנקה? האם ויתרתם לגמרי על חלב כלשהו בבוקר או בערב, או שאתם נותנים להם בקבוק עם משהו (חלב או מטרנה)?
אני שואלת כי אני כבר חושבת על העתיד אצלי...הגדול שלי רק ינק עד סביבות גיל 10 חודשים והפסקתי כי כבר תיכננו את ההריון הבא. ואז הוא עבר למטרנה ועד היום כשהוא בן שנתיים וחצי הוא ממש מתפנק עם הבקבוק בבוקר ובערב. (לפעמים חלב, לפעמים מטרנה,הלפי מה שהוא מבקש).
הקטנטנים בני כמעט חצי שנה, ונראה לי שייקח עוד זמן עד שנתכנן את ההריון הבא
כך שלא אמורה להיות בעיה להמשיך להניק אותם גם עד אחרי גיל שנה. מצד שני, אני לא רואה את עצמי מניקה אותם עד גיל שנתיים ויותר ועם זאת כן נראה לי שמגיע להם עדיין הפינוק הזה של היניקה/ מציצה גם אם זה מבקבוק.
אני עדיין תוהה בנושא ולכונן מסקרן אותי לדעת איך זה אצלכם...
שוב מזל טוב על הגמילה ובהצלחה בשלבים הבאים!

אמבי10

New member
וואו, בסוף זה נגמר, אה?

מדהים איך הדבר העצום הזה פשוט מתפוגג בקול דממה דקה..
גם אצלי ההנקה של הגדול נגמרה כך ואני מקווה שגם אצל התאומים זה יהיה כך. לדעתי, הכי טוב לסיים ככה ברוגע בהסכמת שני הצדדים

תמשיכי לבקר פה ולתרום מנסיונך העצום

גלגס

New member
תודה בנות יקרות! בקרוב אצלכן

כיף לקרוא את מה שאתן כותבות.
אכן יש לנו עוד הרבה התחלות חדשות בפתח, כבר התחלתי לארוז לקראת המעבר ונראה שהקטנים כבר ממש מוכנים ללכת לגן... הגדול שלי גם מצפה למעבר ולגן החדש. כל בוקר הוא שואל אותי ״מתי כבר המשאית עם הסבלים תבוא?״

לגבי בקבוק- היתה לי את הדילמה הזאת גם עם ארבל הגדול שאף הוא הפסיק לינוק בגיל שנה וחודשיים ( ומיד אחרי זה נכנסתי להריון עם התאומים... מקווה שזה לא יקרה שוב
מזל שיש גומי בעולם...). ניסיתי לתת לו בקבוק אבל הוא ממש לא רצה וגם מוצץ לא היה לו. הוא נרגע לפני השנה עם בקבוק מים.
עכשיו עם הקטנים שוב התלבטתי אבל לא היה נראה שחסר להם בקבוק לפני השינה. הם מסתפקים במוצץ שלהם (שהם די צמודים אליו לאחרונה, כנראה עקב הפסקת ההנקה...) ובחיבוק מתרפק. דווקא יותר קשה להם כשהם מתעוררים מהשינות שלהם. אז הם מחפשים את הקירבה אליי ואוכלים משהו- דייסה בבוקר (בכפית), ענבים או פרי אחר, פרישייק ולפעמים אקטימל ( כשאין לי כוח לקלף ולבלנדר).

אני די שלמה עם ההפסקה. בייחוד שלא היו עימותים סביב העניין ( חוץ מגמילת הלילה בכלל לא נאלצתי לסרב כשביקשו לינוק. הם פשוט לא ביקשו. ). הסייגים היחידים שיש לי זה השד הימני שלי שכואב בכל פעם שילד שם עליו ראש בחיבוק והעניין עם המוצצים. יש בי משהו שמאמין שהמוצץ הוא תחליף להנקה ואם הם כל כך צמודים אליו אולי זה אומר שהם בעצם צריכים לינוק. אבל מכיוון שאני חושבת שאני אהיה אמא יותר רגועה וסובלנית כרגע בלי ההנקה כי הם קצת שיגעו אותי לקראת הסוף, ומכיוון שהם רגועים ומאושרים בסך הכל, אני כרגע מודה על זה שיש להם את המוצץ כדי להתפנק וזהו.

ואל דאגה- אני לא אעלם מכאן כל כך מהר...

ויכי- לכבוד הוא לי להצטרף למועדון

מטית

New member
זה נשמע שהתהליך היה לגמרי

בהסכמת שלושת הצדדים, ממש אידאלי!
ואספי שלי יונק וגם יש לו מוצץ, ככה שלא נראה לי שזה תחליף לאותו הצורך.

למעלה