סוף החופש בפתח

סוף החופש בפתח../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אז מה יש לכם לספר??? מי עיצבן אתכם יותר? ההורים? האחים? החברים? הילדים? הטלוויזיה? המחשב? נו, שתפו, שתפו, זה מאוד מעניין...

ארליכית

New member
אני לא התעצבנתי בכלל

היה לי את החופש הכי רגוע שיכול להיות. ניצלתי את כולו לציור ולקנדו.

מה זה קנדו?

יפה מאוד. הלוואי ולי היה זמן להקדיש רק לדברים שאני אוהבת ועושים לי טוב...

ארליכית

New member
קנדו זה הכי נהדר!

זה סייף יפני, הסמוראים ביפן הפיאודלית היו משתמשים באמנות לחימה הנקראית קנג'וטסו שעם הזמן התגלגלה והפכה להיות הקנדו... בעקרון אני עושה את זה חצי שנה. זה שיטת לימוד לחרב היפנית הידועה בשם קאטאנה.

רויתג

New member
אני!

עברתי החופש טיפול הפריה נורא קשה וכמעט לא התפניתי ריגשית לילדים שלי.... נורא כואסת על עצמי בגלל זה! לא מפריע לי לחגוג שעוד 3 ימים (+לילה) הם חוזרים לגן.....

ואיך את עכשיו?

מקווה שהכל בסדר, יותר רגוע (פיזית ונפשית) ושיש לך קצת זמן להינות מהם ומעצמך. בכל מקרה, מחזיקה לך ידיים שהכל יסתדר ושולחת
. אל תכעסי על עצמך (גם כך, הם בטח עושים עבורך את העבודה..
). יעל

danny girl

New member
יש מקום לחדשים ישנים?

אז ככה- מזמן כבר לא כתבבתי פה אבל אני קוראת קבועה.. מי עצבן אותי? ההורים? מצד אחד ההורים עיצבנו אבל ברמות הנורמאליות לא היה משהו חריג. מצד שני התקרבתי מאוד לאמא ויש אפילו שמנים שאנחנו מסתדרות מעבר לריביםוזה חדש. לשם שינוי אני מסתדר עם אחים שלי. התעצבנתי על חברים שלי והחלטתי לוותר על החברים ולא על העקרונות. מצד שני התקרבתי לחברות אחרות שהייתי קצת רחוקה מהן קודם והתגעגעתיאליהן. עשיתי המון בחופש ונהנתי ברובו! מדהים, הרבה יותר טוב ממה שציפיתי... חוץ מהמכת שמש שקיבלתי היחום..

היי דניאל ../images/Emo140.gif

כאן תמיד יש מקום לכוללללללללם. ואנחנו מאוד שמחים שאת משתפת אותנו. איזה כייף לשמוע! התקרבת לאמא, חזרת לחברות ישנות- חדשות, זה מעיד על שינויים שאת עוברת, ולי אישית זה נשמע ממש מדהים. מקווה שגם השנה הקרובה תעבור כך.
יעל

היה חופש נהדר, הזמן חלף

בנעימים עם הילדים המתוקים שלנו , בילינו ונסענו וראינו ושחינו והופ... זה ניגמר.

למעלה