סוף החופש!!!!!-כנסו-

iqiqiq

New member
סוף החופש!!!!!-כנסו-

טוב עוד מעט נגמר החופש הגדול וכולם חוזרים ללימודים(או שלא?!) אז בואו נראה מה היה לכולם בחופש 2008! -מה עשיתם בחופש? -האם עבדתם?אם כן במה? -היום הלכתם לאיפשהו מעניין החופש? -האם אתם שמחים שנגמר החופש? -האם הלכתם לים/בריכה? -למה אתם מחכים בחודש ספטמבר? -איזה עונה אתם מתכוונים לראות?עונה 8?עונה 11?שתיהם???

iqiqiq

New member
אני עונה -חופש 2008 שלי-

-מה עשיתם בחופש?בעיקר ישנתי ויצאתי בערב עם חברים -האם עבדתם?אם כן במה?אני עבדתי בקאמרי בתל אביב בתור מוכר במזנון -היום הלכתם לאיפשהו מעניין החופש?לקוקה קולה וילג'!!! מחזור 5 היה כיףף -האם אתם שמחים שנגמר החופש?אממ קצת נמאס מהבית אבל אני מבואס כי זו השנה האחרונה -האם הלכתם לים/בריכה?הלכתי ים ולבריכה אבל לרוב לבים -למה אתם מחכים בחודש ספטמבר?לעונה 11 ועונה 8 -איזה עונה אתם מתכוונים לראות?עונה 8?עונה 11?שתיהם???ברור שאת שתיהם והנה אני קופץ לבריכה בקוקה קולה בוילג' ======================================>

יאללה אנשים-להתעורר!../images/Emo9.gif

-האם עבדתם?אם כן במה? כן, בלונה פארק ת"א. -היום הלכתם לאיפשהו מעניין החופש? לחו"ל! חזרתי שבוע שעבר, היה פשוט מדהים
-האם אתם שמחים שנגמר החופש?תאמת שכן. -האם הלכתם לים/בריכה? לבריכה לא, לים רק כמה פעמים בודדות. -למה אתם מחכים בחודש ספטמבר? לתחילת הלימודים, להיפגש עם חברים שלא ראיתי מזמן... -איזה עונה אתם מתכוונים לראות?עונה 8?עונה 11?שתיהם??? עונה 8.

anahi21

New member
טוב גמני...:)

-מה עשיתם בחופש? לא כולם פה בביצפר... עבדתי בעיקר -האם עבדתם?אם כן במה? חברת תיירות -הלכתם לאיפשהו מעניין החופש? לא משו... -האם אתם שמחים שנגמר החופש? כן!!! -האם הלכתם לים/בריכה? לים. בבריכה לא ביקרתי פעם אחת אפילו -למה אתם מחכים בחודש ספטמבר? טיסה לארה"ב:) דיסני וורלד!!! -איזה עונה אתם מתכוונים לראות?עונה 8?עונה 11?שתיהם??? 8

JoNy Boi

New member
סוף החופש ):

האם עבדתם?אם כן במה? חחח עשיתי בייביסיטר -הלכתם לאיפשהו מעניין החופש? היה כיף נסעתי לדאלאס.. -האם אתם שמחים שנגמר החופש? לא =/ -האם הלכתם לים/בריכה? איך לא... עם החום המסריח הזה צריך קצת מים לא?? -למה אתם מחכים בחודש ספטמבר? לראש השנה כי חופש (זה בספטמבר בכלל? חחח) -איזה עונה אתם מתכוונים לראות?עונה 8?עונה 11?שתיהם??? 8.. את 11 נחכה לטלוויזיה, גם לי מותר לראות לפחות עונה אחת בטלוויזיה ולא לדעת מה יקרה

Nataly B

New member
סוף החופש!

-מה עשיתם בחופש? יצאתי, נסעתי ועבדתי. -האם עבדתם?אם כן במה? במקום העבודה הקבוע וקצת עזרתי לאמא. -היום הלכתם לאיפשהו מעניין החופש? אילת :) -האם אתם שמחים שנגמר החופש? לא -האם הלכתם לים/בריכה? מלא! -למה אתם מחכים בחודש ספטמבר? סתם עוד שגרה -איזה עונה אתם מתכוונים לראות?עונה 8?עונה 11?שתיהם??? 8

מה איתי?

-האם עבדתם? לא עבדתי... -היום הלכתם לאיפשהו מעניין החופש? להופעה של קרן פלס! היה כיף... -האם אתם שמחים שנגמר החופש? כמובן שלא -האם הלכתם לים/בריכה? עובד על זה... -למה אתם מחכים בחודש ספטמבר? ליום הולדת שלי..חחח -איזה עונה אתם מתכוונים לראות?עונה 8?עונה 11?שתיהם??? כבר ראיתי את עונה 8, ואני מתכוון לראות את עונה 11... למרות שרוב המתמודדות לא נראות משהו במבט ראשוני...

למעלה