סוף המחזור השביעי

מוצארט

New member
סוף המחזור השביעי

סיכומון קצרצר. שיא שלילי נרשם כשבכל המשחקים נכבשו בסה"כ 4 שערים. ארבע תוצאות של 1:0 ושתי תוצאות תיקו 0. הפועל ממשיכה לעבור טלטלות אחרי ההפסד להפועל פ"ת, ולהלן תקציר השיגעונות: גוטמן שוקל לקחת את סתיו אלימלך כעוזר מאמן במקום שמעון ביטון (שישובץ במקום אחר בהנהלה), עקב יכולתו החלשה. האם גוטמן רוצה לגמור לסתיו את הקריירה? גוטמן שוקל את העברתם של דוארטה ויז'רסקי בדצמבר (עונת ההעברות), עקב יכולתם ה"לא טובה". במהלך אימון הקבוצה היום במגרש רייסר, העיף גוטמן מהמגרש את צוות הצילום של "חדשות בדרום". האם גוטמן מאבד סבלנות??? ולקינוח: צל"ג (ציון לגנאי) לקהל שלנו, שנהם נהמות גזעניות לעבר בלאסינג קאקו, עקב היכולת הירודה שלו. קאקו שוקל לעזוב את הקבוצה, עקב המקרה הזה, שלעניות דעתי, לא מגיע לו, ולאף שחקן אחר קללות או נהמות... אני מאוד מקווה, שתתייחסו, כי אני מנסה להחיות את העניינים כאן.

מוצארט

New member
ועוד משו ששכחתי

אנחנו ניצבים כעת במקום השמיני, עם 9 נק' ויחס שערים שלילי של 2- ושלושה הפסדים רצופים. שבוע הבא נגד מכבי אחי נצרת בחוץ. בהצלחה להפועל!

g i l 1 7 8

New member
תגובה שלי

אז בנקודות: 1) סתיו מבחינתי זה האבי נימני של מכבי. אני מאוהב בו מאז שאני זוכר את עצמי כמעט, אבל אמוציות יש לשים בנפרד ויש לפעמים לדעת להיפרד. אני באמת חושב שלכל שחקן יש מחליף ואלי הגיע הזמן לתת צ'אנס לצעירים המוכשרים (אני בטוח שהנשמה של סתיו תבוא לידי ביטוי גם מהקווים) 2) גם אני חושב שיז'רסקי ודוארטה צריכים ללכת (הם חלוצים, זרים, ולא כבשנו שער 270 דקות). 3) לא הייתי ברייסר היום אבל התקשורת היא הצינור בין הקהל בבית לקבוצה, ואנו מכירים את הסובלנות שלנו, והנימוסים שלנו - כל זה לדעתי נותן תחושה שלילית לשחקנים ולכן גוטמן רצה שהחבר'ה יתאמנו בראש שקט. לדעתי גוטמן מספיק מנוסה כדי לאבד סבלנות במחזור 6 4) בקשר לנהמות - עדיף שאני לא הוסיף מילה! לסיכום: הקבוצה צריכה עכשיו שקט תעשייתי, בואו נהיה אוהדים ונאפשר זאת

drorBIN

New member
תפסידו גם ל-אחי נצרת אמן בעזרת השם!

לחיי חיפה

למעלה