סוף הסיפור: מ-30,000 ל-300 ב-3 ימים

רוני@30

New member
סוף הסיפור: מ-30,000 ל-300 ב-3 ימים ../images/Emo31.gif

סופה של ההיפרסטימולציה: אחרי 3 ימים של הפסקת טיפול כללית ושתייה מסיבית החל לו אתמול דימום, מהסוג המכשפתי, שהולך ומתעצם מאז והיום תוצאות הבדיקה הראו צניחה חופשית של ה-e2 עד ל-300 ומשהו. אז זהו. הסיבוב הזה סתם דעך לו אי שם במעמקי ההיפרסטימולציה, הריון הפעם כבר לא יהיה, ועכשיו אני מחכה שבועיים והולכת לרופא כדי למלא את הטפסים ל-ivf. הנה זה מגיע: עולים לכיתה של הגדולים!
רוני

עמית@

New member
אאוץ´! בחיים לא שמעתי על דבר מוזר

כזה
מה שבטוח, את צריכה להיזהר מאוד מאוד במהלך הסטימולציה לIVF כי אחרי שאיבה זה עשוי לכאוב ממש. אז קדימה לשלב החדש, יש מקום פה לידנו בכיתה, (מקווה שעוד מעט יעברו כמה תלמידים מפה) קחי קלמר, עיפרון, בהצלחה

יפעתי&

New member
רוני חבל.. אבל טוב שנגמר כך ולא

אחרת... זה לא נורא IVF בחיי ואני מקווה שתצליחי שיהיה
רק תזהרי מהיפרסטימולציה בשאיבה

שחר חדש

New member
רוני, זהו הסוף של 30,000 היחידות

הרעות. עכשיו מחכה לך רק טוב. עשית כבר את כל "הפשלות" האפשריות
כך שמכאן אפשר רק לעלות (ככה זה, לפחות, על פי תכונת הרגרסיה אל הממוצע...). ivf זה באמת לגדולים. בהצלחה

יפית@

New member
רוני מצטערת שכך הסתיים לו החודש ../images/Emo10.gif

אבל תסתכלי על חצי הכוס המלאה שמרתי לך מקום לידי בכיתה, ואם תיהיה ילדה טובה אני מבטיחה להעביר אותך לשכנים שלנו כמה שיותר מהר אז שיהיה בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות. יפית

נועם@בת

New member
באמת מצער ../images/Emo10.gif

מסתבר שאצלך הילדים עקשנים. רוצים לבוא ישר מהמעבדה. ילדים ביוטכנולוגים
כל הזמן עולים ויורדים, סופרים עליה, סופרים ירידה. שנשמע בעוד עשרה חודשים שהנה, סופסוף יורדים המים. תחזיקי מעמד רוני, ואל תתרגלי יותר מידי לכתה החדשה, כי בקרוב את עולה לבית ספר חדש
נועם

אוי, רונצ´י, כמה עצוב ../images/Emo10.gif

למה למהר לIVF?? אנחנו החלטנו על IVF אבל עד שיחל התהליך החלטנו לתת עוד צ´אנס אחד להזרעה - ודוקא הפעם הצלחתי להיקלט (ללא שום קשר לכך שכמובן הפלתי
אח"כ). כמה הזרעות עשית, אם בכלל??

רוני@30

New member
זאת היתה אמורה להיות הרביעית

הרופא שלי לא מאמין בלהתעכב יותר מידי. הוא אומר שבגלל שאני פוליציסטית עקשנית, ושהסיבובים עד עכשיו (שדווקא היו מצוינים) לא הוכיחו את עצמם - אז מנסים את הדבר הבא. יכול להיות שזה מהר מידי - אבל האמת היא שזה משתלב מצוין בחוסר הסבלנות שלי ובנטייה שלי להיות מאוד מעשית ויעילה. נורא קשה לי לחשוב שאני לכאורה "מבזבזת זמן", על משהו שלא מוכיח את עצמו. אני מאוד שמחתי שהוא העביר אותי לגונאל, אחרי שהרופא שהייתי אצלו קודם נתן לי כמה חודשים איקאקלומין שבכלל לא גירד לי את קצה הזקיק. באותו אופן - אני שמחה שהוא מעביר אותי הלאה עכשיו - זה נותן לי תחושה שאני עושה משהו בשביל לקדם את סיכויי. אבל, יש לי איזו מחשבה, שלא מבוססת על כלום, שכשאני אבוא אליו למלא את הטפסים הוא יחליט בכ"ז לעשות עוד סיבוב הזרעה בגלל ההיפרסטימולציה המוטרפת שלי כמו שאומרים הפרשנים בספורט: הכל עוד פתוח... רוני

מרב.

New member
נראה לי

שעד עכשיו היית בשתי הקצוות של הטיפול, ולא בטיפול אחד נורמלי: אואיקאקלומין שלא הזיז או גונל אף התוקפני והאגרסיבי(לא אוהבת אותו). אולי תנסי טיפול "נורמלי" אחד לפני מעבר ל-IVF? לי נראה שהגוף שלך עוד לא קבל את ההזדמנות הנאותה להתבטא (תרתי משמע), וחשוב שתביני ש-IVF אינו פותר בעיות והתמודדות עם ההורמונים, הרי גם ב-IVF תצטרכי להזריק. אני שוב חוזרת ומדגישה שאת מבזבזת זמן, ובאמת שתזוזה בין 2 קצוות התגובה שחווית אינן "טיפול" אמיתי. ואחרי היפר סטימולציה שכזו, גם מטורפת בדרגותיה (חוסר אחריות משווע של הרופא המטפל!!!) וגם צניחה מהירה ומוזרה, מחייבות מתן מנוחה לגוף. בהצלחה, רוני, ובאמת אל תמהרי כ"כ לעבור ל-IVF לפני שתביני מה קורה בגוף שלך. מרב

רוני, שימי ../images/Emo23.gif לטוב שבדבר -

למרות ההיפרסטימולציה, גידלת ופיתחת יופי של זקיקים, ככה שיש לך אופציה טובה מאוד, עם מעקב הרבה יותר ממוקד כמובן, כן לפתח זקיקים יפים וכן להצליח בהזרעה. בפעם הזאת שהצלחתי להיקלט, היה לי חשש גדול להיפר´ ועקב זה לא קיבלתי כוריגון אלא דקא, כי הערכים החלו להיות יותר מדיי גבוהים (לא כמו שלך, אבל...) בכל מקרה - מאחלת הצלחה במה שלא תחליטו. חוצמזה - לא מזיק למלא טפסים ובינתיים להיכנס להריון, לא?????

yaelhul

New member
רוני, העיקר שתרגישי טוב ומהר

וקדימה לכיתת המתקדמים. אני מחכה לך שם. ב ה צ ל ח ה יעל

אפרת**

New member
אני עליתי כיתה

ג"כ אחרי טיופל לקראת הזרעה שבכלל לא הגענו אליה. וכם אצלינו עצם הטיפול נכשל בגלל ערכי E-2 גבוהים מידי. אולי לא 30000
אבל מעל 5000 - שהצליח להבהיל לא מעט את הרופאה שלי ולגרום לה לבטל לי את המחזור. אז IVF זו עליה רק כדי להגיע לטופ - להריון. אפרת.

רוני@30

New member
תודה. כמה מעודד ומנחם... ../images/Emo24.gif

איזה כיף שיש מי שמבין על מה אני מדברת. אפילו בעלי הקסום חוטף סוג של אטימות כשזה מגיע לאותיות ומספרים... יאללה חברות - הגיע הזמן שכולנו נגמור בית ספר בהצטיינות יתרה! תודה על הכל, רוני

מיכל ק-ש

New member
טוב שהבלאגן הזה מאחוריך ובהצלחה

בכתה של הגדולים. מקווה שתסיימי את הבגרויות
בהצטיינות ובקרוב מאוד... מיכל

שירלי.ה.

New member
רוני, מקווה שבפעם הבאה ה- 30,000

יהיה בטא ולא E2! בהצלחה ב- IVF זה באמת לא נורא כל-כך, שירלי.

רומי 007

New member
רוני

יקירתי, אל נא תזלזלי בעצמך: עם כל מה שעברת לאחרונה נראה לי שכבר מזמן "עלית כיתה".ואגב, IVF לא כל כך שונה מפעולות אחרות. עיקר הניג´וס זה הזריקות הבדיקות וההמתנה - ואת אלו את כבר מכירה ולאו דוקא הפעולה של השאיבה (לא כואב, ממילא את מורדמת) או של ההחזרה (כאן את לא מורדמת, אבל מקווה שהרופא לא ישן). אני מצטרפת למה שאמרה מירב בדבר המינון. כל מי שחוותה היפרסטימולציה צריכה ממש להתעקש על דיוק במינון. שיהיו זהירים איתך ככל האפשר. עדיף לגדל את הזקיקים לאט ובמינונים קטנים מאשר לפתח היפר. העובדה שקיבלת מחזור רק מעידה שהגוף חוזר לעצמו. שמעי לי: קחי הפסקה קטנה ואל תרוצי קדימה. תני לגוף לנוח מהתלאות שעבר לאחרונה ותראי לנו מה זה בינגו בהפריה הראשונה.

למעלה