סוף העולם מגיע!

סוף העולם מגיע!

טוב חברים, בגלל שעכשיו כל העולם ואחותו חושבים שביום רביעי העולם יכחד בגלל הניסוי במאיץ החלקיקים, אני רוצה לדעת אם אתם מכירים שירים או קליפים העוסקים בנושא סוף העולם, האפוקליפסה. וגם אם הייתה לכם את האופציה ללכת להופעה אחת בחינם ביום האחרון לקיום העולם, לאיזה הופעה הייתם הולכים? יאללה לכו על זה.

Astro Sock

New member
זה ממש מגניב

אבל אין סיכוי שסוף העולם יגיע (לצערי. יש לי למחרת מבחן במתמטיקה) בגלל שהכוחות שמופעלים במאיץ הזה בהרבה יותר חלשים מקרניים קוסמיות, שהן טבעיות. מה שכן, יש אפשרות שיצליחו להגיע בניסוי לפרצות בזמן (בסדר גודל ממש קטן, כלומר מה שיכול לקרות זה שהאנרגיה שנוצרת מהחלקיקים תעלם, אבל בגלל שזה לא הגיוני כי יש את חוק שימור האנרגיה ואנרגיה לא נעלמת סתם ככה, זה כנראה יאמר שהאנרגיה עברה לזמן אחר. אבל שמעו, זה יכול להתפתח ואז כולנו נקפוץ לביקור אצל האני המזדקן שלנו) וליצור חורים שחורים זעירים! AWESOME ... *מרימה את המשקפיים הדמיוניים שלי עם האצבע* אה וApocalypse Please ובהקשר לזה, הופעה של מיוז

elknetld2kil

New member
זה נשמע כמו אחלה תסריט לסרט

זה מזכיר לי 3 שירים במיוחד: REM - It's the End Of The World As We Know It... Cold - End Of The World Matchbox Twenty - How Far We've Come (מי חשב שהם אי פעם יכתבו שיר על האפוקליפסה). בקשר להופעות, הייתי מוותר. אם היה לי יום אחד אחרון לחיות, הייתי משקיע במשהו יותר חשוב מהופעה.

Rose131

New member
chocolate של snow patrol... הקליפ...

ובנוגע להופעה- דה יוזד דה יוזד ושוב, דה יוזד!

למעלה