סוף העולם

Noam S

New member
סוף העולם../images/Emo222.gif

לא ממש התעמקתי בעניין "2012"... אבל ברוח הענין - מה לדעתכם יביא את סוף העולם? תתיחסו לזה כאל סרט אינטראקטיבי. Pick your end. מלחמה גרעינית עם אירן? תקלה במאיץ החלקיקים? שפעת החזירים?

Handy Alley

New member
סוף העולם

זה לא משהו שיקרה בעתיד, אלא משהו אימננטי שקורה כל רגע. אחרת לא היית יכול לדמיין את זה בעתיד. זה כמו משהו שמישהו פעם אמר, שהוא חושב שסוף העולם הגיע כבר כמה פעמים בעשורים האחרונים לפחות.

Gilliana

New member
שפעת חזירים מה פתאום?

היו כבר מגפות קשות ממנה בהיסטוריה והעולם לא נחרב. vהאמת היא שלהערכתי אם סוף העולם יגיע לפני שהשמש שלנו תהפוך לננס לבן, זה יהיה אסטרואיד.

grish19

New member
לגבי שפעת החזירים

אכן לא זו תגרום לסוף העולם,הרי בנתיים השפעת לא כזאת קטלנית (והדגש על בנתיים!) הרי גם משפעת רגילה אנשים מתים. נכון שאסור "לזלזל" במחלה,כן? (גיל,האם אני מתייחס נכון לעניין שפעת החזירים?) לגבי 2012: יש תאוריה שלפיה בתקופה זו יתרחש היפוך קטבים,לא? ואולי בכלל לא יקרה שום דבר רציני? מאיץ החלקיקים יכול לגרום ללא מעט צרות "קטנות" לפני שיגרום לסוף העולם.

grish19

New member
אחלה

כפי שאת זוכרת ממש בהתחלה היה לי חשש מסויים,אחרי שעבר קצת זמן הבנתי שבנתיים (שוב דגש על בנתיים) העניין לא נורא כ"כ. ואם כבר ש.חזירים: כדאי להתחסן? הרי מי יודע איזה תופעות לוואי עלולות להיגרם? (חיסון של שפעת עונתית לא לקחתי נראה אף פעם) כן אני יודע שהסתתי את הנושא אבל אולי זה גם לטובת קוראים אחרים.

Gilliana

New member
זו כבר שאלה שצריך להעלות...

בפורומים שעוסקים בנושאי רפואה.

0Pandemonium0

New member
היפוך הקטבים יהיה מרתק. D:

ואז נראה מלא מלא אסונות טבע כאלה שפוגעים בחלקים שונים של כדור הארץ. שלג באפריקה! צונאמי בארצות הברית! רעידות אדמה בהודו! ואז תהיה חבורה של ניצולים אמריקאים מגניבים שחושבים שהם לבד עד שהם מגלים שלא, ואז הם יוצאים לחפש את קבוצת הניצולים השנייה. בקבוצה אחת יהיה גבר צעיר ויפה מראה בעל רוח כריזמטית ואומץ לב בלתי רגיל, ובקבוצה השנייה תהיה נערה חטובה שמסכנת את חייה למען חבריה, ומאמינה בתקווה. רגע, לא עשו את זה כבר באיזה סרט? או...כמה סרטים? א...המ...וואו.

Gilliana

New member
לא, לא תראה שום שלג באפריקה

אין קשר לאקלים ואיזורים טרופיים לא יהפכו לאזורים ארקטיים כתוצאה מההיפוך. גם צונאמי בארה"ב ורעידות אדמה בהודו (שכבר יש למכביר), לא קשורות בהכרח להיפוך. הסכנה לצונאמי קיימת כל הזמן. ולמה נדמה לי שקראת לאחרונה את "העמדה"?

grish19

New member
לגבי היפוך הקטבים

האם ידוע בערך לאיזה תופעות יגרום היפוך הקטבים? זכור לי שריבוי רעידות אדמה זה אחד הסימנים לקראת ההיפוך המתקרב,לא? נ.ב רק אזכיר שאנשי הניו אייג' תפסו טרמפ לא רע בכלל על נושא "2012" עם הסברים כאלה ואחרים.

Gilliana

New member
בעיקרון - חוסר יציבות גיאולוגי

מה שאומר אכן הרבה רעידות אדמה אבל גם תופעות אקלימיות חריגות (אך כאמור לא שינוי אקלימי כולל), כגון ריבוי סופות כאלו ואחרות והופעתן באיזורים שבד"כ אינם מועדים לכך. אלו כמובן רק הערכות מלומדות, אף אחד לא באמת יודע בודאות מה יקרה אם וכאשר.

Handy Alley

New member
אבל לגבי הסרט.

אני מתכון לראות אותו, זה הבמאי של היום השלישי D: סרט נהדר. שווה לנסות את זה אז.

Gigantic Boots

New member
אם בזה נמשיך להתעסק זה מה שיקרה.

לא יאומן. מבחינתי זה לא הולך לקרות. מה שיקרה זה שאנחנו הולכים להקים ציוויליזציה אמיתית ראשונה על כדור הארץ שבו לכל האנשים יש כל מה שהם צריכים והם יכולים להתפתח בכל תחום שירצו. זאת הגישה.

למעלה