סוף העולם...

Master Boo

New member
סוף העולם...

ניסיתי לחשוב, להעלות רעיונות, אבל פשוט לא מצאתי תשובה אפשרית- איך נראה סוף העולם?? אני מתכוון כמובן בהנחה שיש סוף, והעולם הוא לא מעגלי... התשובה הראשונה שעלתה לי- בסוף של העולם יש כלום. הגיוני. אבל אז מה זה כל כך שונה משאר החלל?... אתה פשוט עובר מכלום עם נקודות זוהרות לכלום בלי נקודות זוהרות... ועד מתי הכלום הזה נמשך? הוא חייב לעצור מתישהו... ומה יש בסוף של הכלום? כלום?... זהו, החלטתי- שאני יהיה גדול, אני ישכור (...) חללית, ויצא מכדור הארץ בטיסה ישירה- פשוט יתקדם ויתקדם עד שאני יגיע למשהו מעניין... או עד שאני יראה שלט "סוף העולם"...

IC4

New member
אתה מוכן לעשות זאת? להקריב?

לוותר על העולם רק כדי לראות מה קורה בסופו? נשמע אצילי במיוחד יש לך את הערכתי הרבה !

Master Boo

New member
../images/Emo13.gif

עד כמה שזה נשמע מתיימר, הייתי עושה את זה... האמת, לא פעם חשבתי על להתאבד רק כדי לראות מה קורה כשמתים...
אבל נראה לי שאני עושה את זה רק בגלל שאני די בטוח שאין סוף לכלום- גם כשאתה מת יש לך איזו המשכיות- ה"רוח" שלך ממשיכה להתקיים- אתה ממשיך להתקיים, רק לא במישור החומרי...

IC4

New member
כפי שאמרתי לא פעם

וכפי שהפורום הזה מנסה לעזור להבין free ur mind and then make it whatever u want it to be תאמין במה שבה לך
גם אם אתה היחיד שיאמין בזה כי אם הכל בולשיט אז לפחות שזה יהיה בולשיט שאתה תעצב
אני אישית מאמין באי-מורטאליות אבל לי יש סיבה שנחשבת לגיטימית כשמאמינים לאנשים ולסיפורים שהם מספרים אבל שוב ,להאמין בהם זאת הבחירה האישית שלי, שאני קובע לעצמי. אם אי שם יש אמת, גם ככה אתה לא יודע אותה, אז תמצא לעצמך את האמת שלך אגב רדסטורם גם חשב על הקטע הזה של להתאבד כדי לראות מה יקרה אני גם מאז חושב על זה זה פשוט מענין
אבל זה גם ככה כבר יגיע...

RedStorm

New member
מי אמר

שכלום הוא שחור?! או שריק הוא שחור?! אולי הוא ורוד?

דההההההה

בגלל שבריק אין כלום אז גם אין אור ובגלל שאין אור אז זה שחור כאילו חושך זה עובדה מדעית שחושך זה שחור...

IC4

New member
זה לא שחור

זה העדר שחור אם תעצום את העיניים ותשקיע קצת מחשבה בחוסר היכולת שלך לראות משהו דרכן, אתה תשים לב שאתה לא רואה שחור אלא אתה רואה כלום כלום זה לא שחור. וכפי שאמרת בעצמך אייסי תמיד צודק !
סתם

זה לא העדר שחור

זה העדר אור! הרי יש לך שחור אז לא יכול להיות שהוא איננו. מקור האור הוא שגורם לנו לראות את הצבעים בכלל, כמו בלילה כשמכבים את המנורה (מקור האור בחדר) רואים שחור. ואולי יש בשחור יותר ממה שאנחנו חושבים... כשחושבים על זה ככה- אם ניקח מלא צבעי גואש (לא ניסיתי אבל נראה לי שצריך כמות שווה כי אם נגיד נוסיף יותר מדיי לבן אז זה ייצא צבע בהיר) ונערבב אותם ביחד- ייצא לנו צבע כהה שנוטה לשחור.

אבל כשאין כלום, שום דבר...

אז גם אין שחור. אנחנו לא מסוגלים לחשוב על מצב שבו אין כלום.

Bassman

New member
איך איינשטיין אמר...

הכל יחסי אתה בחיים לא תראה "כלום" כי אין בעצםם מה לראות... אבל אתה תראה כלום... אבל לא תדע שאתה רואה כלום כי אף פעם לא הבנת מזה בכלל כלום... הכל יחסי למתבונן... א

Master Boo

New member
אני לא אמרתי שהוא שחור...

אבל אם אני לא טועה- בחלל יש ריק, נכון? ואם אני לא טועה (ויכל להיות שאני טועה!) החלל הוא לא ורוד, נכון?... ומן הסתם לכלום אין צבע- אבל זה די קשה לחשוב איך הוא נראה, אם אין לו צבע- אז פשוט משייכים לו את הצבע הכי ריק- שחור...

סוף העולם

לומר את האמת תמיד תהיתי איך זה נראה לפי דעתי כאשר את יוצר מהעולם (זה נקרא יקום...) אז אתה פשוט נכנס לחושך איסופי ואתה לא יכול לחזור בחזרה לעולם ואתה ממשיך ליסוע בחושך הזה למשך 3 שנים שבו הזמן נעצר ואז אתה מגיע ליקום מקביל ואז בטעות אתה לוחץ על רוורס (reverse) וחוזר בחזרה לחושך ונוסע בו למשך 3 שנים וחוזר ליקום שלך ואז אתה מגלה שנגמר לך הדלק ואתה נשאר תקוע בקצה היקום לנצח עד שאיזה אידיוט אחר שרוצה להגיע לקצה היקום יעשה אותו דבר ויתקע לידך וככה אתם תישארו לבד.

למעלה