סוף הקיץ
- שאלון תענוווו

סוף הקיץ../images/Emo10.gif- שאלון תענוווו../images/Emo26.gif

סוף הקיץ שווה שאלון לא? ואוי למי שלא עונה!!! חחח סתם סתם 1. קיץ בשבילי זה... 2. אבטיח או מלון? 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)- 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון- 5. התחלת עם אנשים ברחוב? 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון? 7. הבגד הכי נוח בקיץ- 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט. 9. היית בחו"ל? אם כן פרט. 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך- 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים? 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)- 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ? 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ? 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן? 16. מבואסים מבואו של הסתיו? 17. יש תוכניות גדולות לסתיו? 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי? 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ? 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ? 21. האם התאהבתם הקיץ? 22. האם אהבתכם התמששה? 23. היה לכם יומולדת בקיץ? 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם? 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ? 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג? 27. רבתם עם ההורים הקיץ? 28. יצא לכם לברוח מהבית? 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם.... 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן? 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות? 32. נפצעתם במהלך הקיץ? 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט. 34. איך תסיימו את הקיץ? 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב? 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים? 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה? 39. אתם בטוחים? 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה! לקוח מפורום בנות

אני עונהה../images/Emo9.gif

1. קיץ בשבילי זה...: זמן כיפי בשנה שאפשר ללכת לים לקבל צבע, להנות , להכיר בנים וכ"ו 2. אבטיח או מלון?: אבטיחחח
3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)-בריכה , לנסוע באופניים, וים חחחחחח 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון- גמרתי את הקשר שהיה לי הם האקס שלי(מיכל יודעת למה אני מכוונת ואולי ספיר לא זוכרת אם סיפרתי.. חחח) 5. התחלת עם אנשים ברחוב?- הם יותר התחילו איתי חחח 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון?- קצת 7. הבגד הכי נוח בקיץ- מכנס קצר וגופיה 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט.- לא היתי 9. היית בחו"ל? אם כן פרט.- לא היתי 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך- לא זכור לי משו מיוחד 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים?- לא 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)- כל הצבעים האלו של הצהוב זוהר ורוד זוהר 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ?- כלום 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ?- שלא נהנתי 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן?- מצוין 16. מבואסים מבואו של הסתיו?- ממש אבל מש לאאא 17. יש תוכניות גדולות לסתיו?- לא 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי?-מ כן(רק אין לי מושג את מי כי זה מפורום בנות) חחחחח 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ?- אין לי כאלו 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ?- גם לא 21. האם התאהבתם הקיץ?- לא 22. האם אהבתכם התמששה?-לא 23. היה לכם יומולדת בקיץ?-לא 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם?-לא היה 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ?- כלום 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג?-וף הים בלילה 27. רבתם עם ההורים הקיץ?- כן המוןן 28. יצא לכם לברוח מהבית?- לא 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם....-לא 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן?- לא אבל ניסיתי 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות?-לא 32. נפצעתם במהלך הקיץ?-נכתחתי 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט.-לא רק ג'סטין 34. איך תסיימו את הקיץ?- הכי חרא שהיה לי עד עכשיו 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב?- חורףףףף שונאת קיץ 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים?- הא?! 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח- כן 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה?- פסדר 39. אתם בטוחים?- כן 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה!- לילה טוב

RJlake

New member
עונה...

1. קיץ בשבילי זה...חופש,אבל בעיקר חום בלתי נסבל!!! 2. אבטיח או מלון?
3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)-בבית מול המזגן 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון-אממ התחלתי עם המציל בבריכה 5. התחלת עם אנשים ברחוב?חחח רק בבריכה 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון?הרבה!!!! 7. הבגד הכי נוח בקיץ-מכנס קצר וגופיה 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט.לא 9. היית בחו"ל? אם כן פרט.כן באיטליה והיה מ-ד-ה-י-ם!!!! 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך-הטיול באיטליה 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים?לאא 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)-ןרןד?איכססססס כחול שלוט!!! 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ?שום דבר 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ?שלא ניצלתי אותו מספיק! 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן?סבבה... 16. מבואסים מבואו של הסתיו?לאא 17. יש תוכניות גדולות לסתיו?אמממ לא ממש 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי?חחח כן 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ?אממ שום בגד 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ?אמממ שום דבר מיוחד 21. האם התאהבתם הקיץ?נדלקתי הקיץ לא התאהבתי... 22. האם אהבתכם התמששה?לא 23. היה לכם יומולדת בקיץ?כן 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם?תמונה מדהימה מאנגליה!! 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ?לא משהו מיוחד 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג?סעודה לאור נרות 27. רבתם עם ההורים הקיץ?כן 28. יצא לכם לברוח מהבית?לא 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם....לא 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן?לאאא 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות?לא 32. נפצעתם במהלך הקיץ?לא 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט.לא 34. איך תסיימו את הקיץ?אצל חברה 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב?לא נתגעגע בכלל 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים?לא משהו 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח לא 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה?רגיל 39. אתם בטוחים?כן 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה!

MrJTsGirl

New member
עונההההה

1. קיץ בשבילי זה... חופש גדול הרבה זיעה בנים חתיכים על החוף ושיזוף 2. אבטיח או מלון? אבטיח :) 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)- קניון!!! 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון- נסעתי על אופנוע בגרמניה (אין לי רשיון אם שאלתם חחח) והתנשקתי עם מישו... 5. התחלת עם אנשים ברחוב? כן חחח 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון? היייייהה להתחיל לספור??? 7. הבגד הכי נוח בקיץ- גופיה ומכנס קצרררר או פשוט כלום, או בגד ים חחח 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט. אמממ בכל מיני לא זוכרת של נינט וכאלה בעיר ואקזיט סיטי ועוד כמה לא זוכרת איזה... 9. היית בחו"ל? אם כן פרט. גרמניה משלחת נוער 11 יום היה מדהיייים 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך- גרמניה. :) 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים? יש פול עבודות לחופש. לא אומר שעשיתי אותם חחח 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)- תכלתתתתתתת :) וכתום ירוקק 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ? אין משו כזה... 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ? שלא נישקתי את הגרמני החתיך שפגשתי, ולא נישקתי אחד מתי שהיה לי הזדמנות חחח ושלא נסעתי לניצנים :(((( 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן? ב"ה הכל טוב. מה איתך? 16. מבואסים מבואו של הסתיו? לאאא! אני מתתהההה על החורף!!! 17. יש תוכניות גדולות לסתיו? לחרושש 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי? מי אמר שאהבתי אותך מלכתחילה?!? 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ? שמלה ירוקה זוהרת עם נקודות לבנות. מתה עליה :) 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ? לא זוכרת אבל היו כמה חחחח 21. האם התאהבתם הקיץ? יאפ :) 22. האם אהבתכם התמששה? בערך... חחחח 23. היה לכם יומולדת בקיץ? לא אני ילדת חורף!!! :) 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם? לא היה אבל! :p 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ? אמממ התנקשתי בתוך הים עם מישו שאני איתו בקשר ואז בא גל ענק חחחחחח 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג? חוף הים. מה שאני ומי שאני איתו בקשר הולכים לעשות מחר :) 27. רבתם עם ההורים הקיץ? ברווור! מי לא? 28. יצא לכם לברוח מהבית? אמממ חחח דווקא הפעם לא ממש 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם.... ברור שכן! איך לא?!?!? 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן? מה פתאום! 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות? יאפ! ביג טיים!!! 32. נפצעתם במהלך הקיץ? חצ'קונים זה פצעים ביולוגיים נכון? אם כן-אז כן 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט. אממ ואי הילארי דאף מעולה! ועוד כמה ששכחתי את השם! 34. איך תסיימו את הקיץ? קומזיץ עם חברים על החוף ומחר כנראה גם שפיים ונקנח בקניות לבצפר חחח 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב? החורף שולטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!! 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים? 69 מגניב יותר. אסק דניאל חחח 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח אמממ קניתי כפכפות מרנואר שהספיקו להקרע אם זה נחשב... אה וגם כפכף של שכונה לים ב20 שקל מהשוק :) 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה? אמממ מעביר תזמן יופי 39. אתם בטוחים? לא, אפשר גלגל הצלה? 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה! פוחס אל תנשקי אותי ג'עלולית מי מכיר אותך בכלל? :p

Justin RuLeZ

New member
עונה..

1. קיץ בשבילי זה...חופש הגדול ים בריכה בגדים קצרים כיף חיים.. 2. אבטיח או מלון?אבטיח 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)-אילת חחח סתם..אממ הטיילת! והים ברוררר 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון-אמממ וואי יש לי זיכרון קצר היו הרבה בזה אני בטוחה 5. התחלת עם אנשים ברחוב?כן 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון?כמעט וכלום 7. הבגד הכי נוח בקיץ-גופיה..ומכנס 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט.כן של סבלימינאל של כל מני דיג'יים של אקזיט סיטי 9. היית בחו"ל? אם כן פרט.כן בטורקיה היה כיף חיים 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך-אילת וטורקיה הרבה סיפורים משם אני לא יתחיל לפרט 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים?לא 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)-כחול חחח 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ?שהתאהבתי בשחר כי עכשיו זה לא עובר לי 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ?אין משהו כזה..זה הקיץ הכי כיף שהיה לי 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן?חיים את יודעת.. 16. מבואסים מבואו של הסתיו?בטחח!!! 17. יש תוכניות גדולות לסתיו?לא 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי?בטח מותקק 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ?אין כזה.. 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ?אמממ וואי יש הרבה פדיחות לספר 21. האם התאהבתם הקיץ?בטחח 22. האם אהבתכם התמששה?אממ כן לקצת זמן ואז הוא עזב אותי זה עצובב :( 23. היה לכם יומולדת בקיץ?לא אבל עוד שבוע יש לי יום הולדת!!!!לא לשכוח להתקשר 0577243125!!!!יום הראשון!!! 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם?קיבלתי את שחר לשבוע והכי האהבתי את הנשיקות שלו 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ?ביום האהבה שחר בא אליי הלכנו לטיילת וסתם ישבנו על החוף והתנשקנו 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג?חוף הים בלילה 27. רבתם עם ההורים הקיץ?בטחח מלאאא 28. יצא לכם לברוח מהבית?אמממ לא אבל יצא לי לשקר להם שאני הולכת לאנשהו ובעצם יצאתי עם חברה שלי מחוץ לעיר זה קרה כמה פעמים חח 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם....כןן חחח 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן?כן חח 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות?כן חחח 32. נפצעתם במהלך הקיץ?לא 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט.אמממ לא ממש 34. איך תסיימו את הקיץ?אני רוצה להמשיך לחשוב שהקיץ לא נגמר חח 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב?הימים הרותחים של הקיץ הכי כיייףף 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים?7 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח ממש לא 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה?הוא ארוך חחח 39. אתם בטוחים?כן 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה! נשיקה בחזרה!!!!

Raph Rulz

New member
אני

1. קיץ בשבילי זה... זיעה לחות ושאר מרעין בישין 2. אבטיח או מלון? אבטיח 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)- בית קולנוע 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון- למדתי כישוף 5. התחלת עם אנשים ברחוב? לא 6. כמה שטויות עשית בשבוע האחרון?0 7. הבגד הכי נוח בקיץ-ערום 8. היית בהופעות הקיץ? לא הייתי בחו"ל 9. היית בחו"ל? כן בניו זילנד 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך- טיול בנ"ז 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים?לא 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)-כחול 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ? רבתי מכות עם אבא שלי 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ?לא ביליתי מספיק עם חברים 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן?סבבה 16. מבואסים מבואו של הסתיו? ממש לא!!! 17. יש תוכניות גדולות לסתיו? לא 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי? למה לא? 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ?לא קניתי בגדים בקיץ הזה 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ? מכות עם אבא שלי בגלל גלידה!!!! 21. האם התאהבתם הקיץ? לא 22. האם אהבתכם התמששה? לא 23. היה לכם יומולדת בקיץ?לא אבל יהיה לי עוד פחות מחודש 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ? כלום 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג? סעודה לאור הנרות על הגג 27. רבתם עם ההורים הקיץ? yes yes yes 28. יצא לכם לברוח מהבית? כן 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם.... no no no 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן?לא 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות? לא 32. נפצעתם במהלך הקיץ? כן נשפך עלי שמן רותח על המצח אבל זה עבר 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? כן ילוקארד 34. איך תסיימו את הקיץ?סיימתי אותו כבר 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב? חורף!!! 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים? 17 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח לא 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה?משעמם 39. אתם בטוחים?כן 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה!

jt fan

New member
ג'רמי..

תיקון- התאהבת הקיץ?*דהההה,במיכללל* יא,רציני הלכת עם אבא שלך מכות
לא שפוי

Raph Rulz

New member
כן הלכתי מכות עם אבא....

עד שלא תחיי איתו לא תדעי איזה דפוק הוא...

למעלה