סוף השבוע...איך היה?

סוף השבוע...איך היה?

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: סופשבוע רגועD:

../images/Emo15.gifסופשבוע רגוע :)

שיר השבוע של דה יוזד: בלו & ילו. שיר השבוע לא של דה יוזד: איימ סו סיק. בראש השנה
להקת / אלבום השבוע: דה יוזד ופלייליף. קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קיל ביל משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: חג D: ציטוט השבוע: לא זוכרת, היה משו עם קניידלך וקרפלך
מתנגן בראש / פלייליסט: אול דאט איב גט. תמונת השבוע: מהירה.

O L g i T

New member
ty5y

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע לא של דה יוזד: stone temple pilots-creep להקת / אלבום השבוע: לאדעת קליפ השבוע: לאדעת תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בחזרה לעתיד משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: היו מלא קטעים מצחיקים אבל היום הזה היה פשוט הכי גרוע בעולם ציטוט השבוע: וואי היו מלא מתנגן בראש / פלייליסט: כאב זה הדבר היחיד שיש לי בראש עכשיו תמונת השבוע:

LunacyFringe

New member
D:

שיר השבוע של דה יוזד: Lunacy Fringe וI'm A Fake מBerth. שיר השבוע לא של דה יוזד: ALIC של אסטריה. להקת / אלבום השבוע: אסטריה, "Slip Into Something More Comfortable". קליפ השבוע: ALIC של אסטריה.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס!
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:חופשחופשחופש. D: ציטוט השבוע: "זה במודה ללכת עם מכנסיים קרועות ככה?
" סבתא שלי מדברת על המכנסיים שלי. >>" מתנגן בראש / פלייליסט: הבונוס טראק של אסטריה. תמונת השבוע: קורט, למי שלא מזהה.

Noa Tsror

New member
~_~

מחורבן כמו כל השבוע חח שיר השבוע של דה יוזד: מממממ אין שיר השבוע לא של דה יוזד: נו און נוז של QOTSA להקת / אלבום השבוע: הסאונדטראק של רקוויאם לחלום קליפ השבוע: אין... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בנות גילמור דה. סדרת החיים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אנשים עיצבנו אנשים שימחו ציטוט השבוע: "אתה לא תקבל הלילה, לפחות תן לי לשטוף כלים" מתנגן בראש / פלייליסט:הסאונדטראק של רקוויאם לחלום , אני מרגישה משוגעת פתאום תמונת השבוע: סופשבוע רגועD:

nesta girl

New member
../images/Emo22.gif

שיר השבוע של דה יוזד: ניוז אנד קיסס שיר השבוע לא של דה יוזד: אושן אבניו - ילוקארד להקת / אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הפמליהD: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: בסוף לא סגרתי ראש השנה בבסיס!!^^^ ציטוט השבוע: "לורנה ראביט מתה! איזה *** חתך אותה!" אחח..השנינות של קווין, למי שעדין לא ראהXD מתנגן בראש / פלייליסט: מה שאני שומעת..דה בירד.. תמונת השבוע: נואפ המשך סופש נעים לכולם

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

שיר השבוע של דה יוזד: The taste of Ink שיר השבוע לא של דה יוזד: Golden- Fall Out Boy להקת / אלבום השבוע: the young and the hopeless- good charlotte קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: זה היה מעצבן, אך בסוף הצלחתי להעלות שירים לאייפוד, לאחר מיליון וחצי הודעות בפורום אייפוד וצרחות בטונים גבוהים
ציטוט השבוע: מרוב כ"כ הרבה ציטוטים טובים אני לא זוכרת כלומ
מתנגן בראש / פלייליסט: Points Of Authority- Linkin Park תמונת השבוע: מממ....תמונה ראנדומלית

../images/Emo135.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אול דאט אייב גוט, קאט אפ אנג'לס, איי קוט פייר, בלו אנד ילו
, און מיי און, איים אה פייק שיר השבוע לא של דה יוזד: מיוז-טיים איז רנינג אאוט דה ביטלס-לט איט בי 30 שניות למאדים XD-אאטאק מדינה לייק-פנדורה מדינה לייק-אין אנוטר לייף מדינה לייק-נאו אור נבר דה סמאשינג פאמקינס-אוה אדור נירוונה-הארט שייפ בוקס נירוונה-סמל לייק טין ספיריט להקת / אלבום השבוע: מדינה לייק
קליפ השבוע: ריאיון ההוט קאצ'ור, כל מילה מיותרת
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ החדשות? XDD משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אין עדיין בולטס
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: אנדור פרשור-דה יוזד & מ"כר תמונת השבוע: סטואי, תינוק מרושע שלי

GD ROCKS

New member
^^

שיר השבוע של דה יוזד: ממ.. The Ripper שיר השבוע לא של דה יוזד: BB- the diary of jane Him-and love say dont Alexisonfire-sharks and danger Brand New- Untitled2 להקת / אלבום השבוע: ממ BB וHim. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=MePzWtHqrso תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקראבס
למרות שנגמרה העונה ועכשיו יש רק פרק בשבוע
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ממ.. עיצבן:פסיכו. שימח:יומהולדת לחברה. ציטוט השבוע: נו אני אפעם לא זוכרת ~_____~ מתנגן בראש / פלייליסט: Brand New-Untitled09 תמונת השבוע: אני במהיר, וכל מצב זה בטח היה סתם רנדומלי של ברנד..

ממ../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: אמ, מהחדש של אטריו. להקת / אלבום השבוע: אטריו קליפ השבוע: באט קאנטרי של אוונג'ד. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינס. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: דומסדיי של אטריו. תמונת השבוע: סטיל רימיינס שענו לי^^

Let it Bleed

New member
אני לא חוזרת לצפון יותרבחיים../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: און מיי און שיר השבוע לא של דה יוזד: 7 Weeks-Gym Class Heroes להקת / אלבום השבוע: Gym Class Heroes קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:מולאן רוז' משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: צפון, חראחראחראחראחראחרא ציטוט השבוע:מגרד לי. צפון חרא. מתנגן בראש / פלייליסט:אני מגרדת עקיצות מהצפון החרא תמונת השבוע:אין

...

שיר השבוע של דה יוזד: x שיר השבוע לא של דה יוזד: Interpol - Obstacle 1, Patrick Wolf - Running Up That Hill להקת / אלבום השבוע: Mazzy Star - Among My Swan קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: להיות חולה בראש השנה sucks. ציטוט השבוע: לא זוכרת
מתנגן בראש / פלייליסט: The Gossip - Jealous Girls (NYPC Remix) תמונת השבוע: x

../images/Emo28.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Paralyzed Sometimes I Just Go For It שיר השבוע לא של דה יוזד: False Pretense - Red Jumpsuit Apparatus All The Same - Sick Puppies להקת / אלבום השבוע: Red Jumpsuit Apparatus קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: חיכיתי הרבה לחופש הזה
ציטוט השבוע: אמא [לאחותי]: "את מעצבנת." אחותי: "תחליפי אותי." מתנגן בראש / פלייליסט: אנה מולי החופר של אינקובוס תמונת השבוע:

Mg14

New member
להלה

שיר השבוע של דה יוזד: earthquake שיר השבוע לא של דה יוזד: הטריק של הלהקות עובד - MCR, muse, saosin, aiden, papa roach, להקת / אלבום השבוע: MCR - TBP קליפ השבוע: aden - one love תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: לקום בשש וחצי [גם בחופש]/חופש/חופש ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: saosin - bury your head תמונת השבוע: נה, תגובה מהירה

אההה @#%#$^#$&

שונאת פסיכומטרי!!!!!!!!!!!!!!!! @#%$^#$^ שיר השבוע של דה יוזד: The Used – I'm A Fak שיר השבוע לא של דה יוזד: Snow Patrol – Chasing Nirvana – Lithium 30 Seconds to Mars – I'll Attack Dashboard Confessional – Hands Down Counting Crows – Goodnight L.A. Placebo – Special K Bright Eyes – First Day of My Life Hellogoodbye – All Time Lows John Mayer – Gravity John Mayer – Love Song for No One John Mayer – I'm Gonna Find Another You Nizlopi – Extraordinary Nizlopi -JCB Song Nizlopi -Girls להקת / אלבום השבוע: John Mayer ,Counting Crows ו-Nizlopi קליפ השבוע: Nizlopi -jcb תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ לא ראיתי חוץ מהופעה של John Mayer בערוץ 3 משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:אממ החירפון שלי-הייתי מחורפנת מאוד! השבוע והיו הרבה צחוקים! באסה הפסיכומטרי הזה :( מתחיל ביום ראשון והרבה מבחנים ומילים ללמוד אההה אין לי כוח! ציטוט השבוע:היו המון! כי הייתי מחורפנת השבוע מאוד אבל לא זוכרת :) מתנגן בראש / פלייליסט:Nizlopi – Extraordinary תמונת השבוע:John Mayer סופשבוע רגועD:

GD ROCKS

New member
האהא עוד אחד שעושה פסיכומטרי.

באמשלי זה אחד הדברים המתסכלים. יוווווווווווווו שיגמר כבר מצדי גם לקבל 200. (כןכן נו אני מתוסכלת אני מוציאה את זה בכל מקום אפשרי
)

חחחחח XDD

אממ אני יודעת שזה נשמע רע אבל אני כל כך שמחה שיש עוד מישהו שיודע כמב סבל זה!!!! אהההההה מקווה שנצליח אמן!!!!! שזה יהיה שווה את התחינת מוח הזאת!!!! בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אה נזכרתי בציטוט...

ילד מהשכבה שלי סטלן רצח יום אחד הוא בא עליי אם עיינים אדומות אש!! ילד"היי מה המצב?...אמממ יש לך דבק מגע" אני"למה אתה צריך??" ילד"אמממ נשבר לי המחק......." תאמת חשבתי שהוא כבר עבר ליותר רציני מהסנפות דבק אבל שיהיה.....

Broken sound

New member
עונה באיחור קלD:

שיר השבוע של דה יוזד: buried myself alive lשיר השבוע לא של דה יוזד: נמ, 30stm-attack אממ ו...טוב יש מלא איןלי כוח. להקת / אלבום השבוע: The used+30stn+boys like girls קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:דיסטרביה, סרט מעולהההההההה. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:ירושלים>< ציטוט השבוע:נמ. מתנגן בראש / פלייליסט:קטיההרסהליאתהרמקולים.ואע. תמונת השבוע:

למעלה