אז מה היה לנו
הימים מתחילים להתחמם ולהתארך וזה עושה טוב בנשמה ובעיניים , זה לא יאמן איך אנשים מחייכים אחד לשני עם קצת שמש , הצטרפתי לקבוצת בנות שרצה ,האמת זה נראה כמו ערמת זברות שבורחת מצי'טה אבל אני נהנית דוקא, פעילות ספורטיבית זה דבר הכי משעמם בעולם ובצותא זה לא רק מרגיש כמו דבוקת זברות זה עוד יותר כמו סדרת ריאליטי של טירונות , אני כל הזמן מחייכת בלב כשאני נזכרת כמה זה נורא היה אז וכמה חביב זה עכשו, מה ששמתי לב ככל שהכושר יותר ירוד ככה האאוטפיט יותר זוהר .
השבוע גם היה יום השואה וראיתי מספר סרטים איומים על מה שקרה לעמנו המיוחדג' לפני 70 שנות , אני תמיד מזילה דמעה והתברר שהרעיון של יום השואה הועלה על ידי ניצולי שואה בטיעון שהאסון לא היה אישי שלהם בלבד אלא של כל עם ישראל , אחד הסרטים שהכי נגע ללבי נקרא שתיקה זועקת
[URL]http://www.iba.org.il/program.aspx?scode=1869819[/URL] זה על ילדים בזמן השואה שאנסו אותם הנאצים והצלקת הזו לא עזבה אותם מעולם, האנשים מתבוננים אשכרה למצלמה ואומרים מה שקרה להם בלי כחל ושרק , מה שהכי מוזר הוא שתמיד היתה דעה שלא היו מקרים כאלו בשואה בגלל "טוהר הגזע" , אז להד"ם, היה גם היה ואם מישהו היה נתפס לאחר הפעילות הזאת היה ישר מוצא להורג שלא לדבר על אותם אומללים שרצחו אותם מיד כדי שלא יביאו עדות נגד, האנשים האלו שהצליחו שהנצל הם גיבורים, עצם זה שהם בנו את חייהם מחדש למרות שכולם פוסט טראומטים ולמעשה כל ניצולי השואה הם פוסט טראומטיים , מאד ממליצה לראות
דבר אחר שקרה בממלכה הקטנה הוא יום ההולדת לדייזי הלא היא המלכה, 75 שנות , זה היה מדהים לראות את כל אנשי האצולה מגיעים להשתתף בשמחתה , כל מיני ברונים ומלכים ומלכות ונסיכים ונסיכות ועוד כל הטייקונים למינהם, כולם לבושים במותגים שבטח לא נרכשו באיביי, בתכשיטים אמיתיים , כולם גבוהים כמו צריחי כנסיות ויפים להפליא , זה היה פשוט מפגש של הון-שלטון לאור היום בלי בושה ובלי הצטעצעות , אם מישהו חושב שראש הממשלה מחליטה מה יהיה , ממש לא. הם אלו שמנהלים את הענינים . היה קטע אחד מצחיק שאחד העיתנאים פנה אליה בצורה DU שזה פניה רגילה ולא DE שכך פונים למורמים מעם , המלכה ממש כעסה ואמרה לו, סלח לי לא הלכנו לאותו בית ספר שאתה פונה אלי כך, צחקתי בלבי , בטח שהוא לא הלך לאותו בית ספר כמוך, את הלכת לאיזו פנימיה יוקרתית בשוויץ , לאיזה בית ספר פרטי יוקרתי באנגליה , למדת באיזו אוניברסיטה נחשבת בצרפת , מי יכול להרשות לעצמו מקומות כאלו , אנחנו כולנו DU