סוף השבוע בעיצומו

forglemmigej

New member

1me too1

New member
סוף השבוע בעיצומו

אז... איך עבר עליכם השבוע? עשיתם משהו מיוחד? עבר בנעימים? היה עמוס רגשית בגלל יום השואה?
מה היה טוב?
מה היה רע?
ומה היה, לא נורא?

השבוע שלי.

ביום רביעי הקרוב אני צריכה להעביר הרצאה, קצרצרה באנגלית. זה חלק מלימודי האנגלית שלי. זאת פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה ואני ממש גרועה בזה
אז השבוע הייתי בהתכוננות, התכוננות, התכוננות. מחכה כבר להיות אחרי.

מה שבאמת הציל אותי מהלחץ מההרצאה הזאת (כמה שאפשר לקרוא לזה ככה) זה מרכז הספורט והמנוי החדש שעשינו. וזה ממש מפתיע, כי אני לא אדם ספורטיבי בכלל. אבל היה לי ממש כייף לעזוב הכל וללכת לחוג התעמלות או לחדר כושר לשעה ולחזור לזה. אני בעצמי לא מאמינה שאני נהנת מזה אפילו, למרות שאני במצב של כל השרירים שלי כואבים
אבל סביר, לא נורא, וזה סימן טוב

השבוע הטמפרטורות כבר נוגעות ב 10 מעלות סלזיוס, וגם כמה ימים בלי רוח, וזה מרגיש לגמרי אביב. אתמול נסענתי עם בוני באופניים לחוף (רציתי לצרף תמונות, אבל זה לוקח שעות, אז ויתרתי) ואח"כ למסיבת יום הולדת. אחרי המסיבה אספנו אותה ונסענו לנמל הקטן בעיר שלנו, כל כך יפה שם.

לאן כל באי הפורום נעלמו השבוע? אני מקוה שבשבוע הבא חוזרים לשיגרה גם בפורום

שכחתי לספר גם,

שהשבוע הזמנתי כרטיסי טיסה לחופשה בישראל ביולי. איך שכחתי את זה?????????

אשמח מאוד להפגש במידה ואתם נמצאים בארץ בזמן שאני שם

carlimi

New member
לא חושבת

שלמישהו נמאס. באמת.
תוציאי, זה עוזר להוציא את זה החוצה ...
לשתף ...
בשביל זה אנחנו כאן

תודה

הביקור של ההורים עשה לי ממש רע, הרבה יותר ממה שחשבתי.
אם הרפיתי בכל מיני דברים וחשבתי שיקל, זה עשה לי רק רגשות אשם והמריבות של ההורים שלי נמשכות בלי הפסקה.
לאבא שלי קשה פיזית ומבחינה רגשית, וול הוא נכה רגשית... כך שמאוד קשה להיות לידם וזה גרם לי להרגיש רע פיזית -כאבי בטן ושלשולים.
ובנוסף- כנראה שהטיפול שעשיתי לפני שהם הגיעו- נכשל. מחר אדע בוודאות- אבל בואו נאמר שאני לא מופתעת- די הרגתי את עצמי בשבועיים האלה מכל הבחינות.

לקחתי מחר חופש כך שלא אצטרך לעבוד ובעלי לקח גם חצי יום חופש כך שיוכל לעזור לי לארגן את הבית ואחרי זה אני פשוט אקח זמן לעצמי, זמן של שקט שהיה לי כל כך חסר לאחרונה...

מחר בבוקר...

זה לא שהם כאלה נוראים פשוט הם קשים ולא זורמים, ואבא שלי במיוחד מקשה על כולם ועם פרצוף חמוץ-וזה פשוט לא נעים ככה.
אני מסתתרת בחדר שינה שלנו
במיוחד כשהם רבים בלי הפסקה ובקולניות. כבר מצאתי את עצמי צועקת על שניהם כי הם עמדו וצרחו אחד על השני בלובי של הבניין שלנו מול כל השכנים שלי.
&nbsp
ומול זה גם הכישלון של עוד טיפול והמחשבות מה הלאה... עייפה מהכל

forglemmigej

New member
אז מה היה לנו

הימים מתחילים להתחמם ולהתארך וזה עושה טוב בנשמה ובעיניים , זה לא יאמן איך אנשים מחייכים אחד לשני עם קצת שמש , הצטרפתי לקבוצת בנות שרצה ,האמת זה נראה כמו ערמת זברות שבורחת מצי'טה אבל אני נהנית דוקא, פעילות ספורטיבית זה דבר הכי משעמם בעולם ובצותא זה לא רק מרגיש כמו דבוקת זברות זה עוד יותר כמו סדרת ריאליטי של טירונות , אני כל הזמן מחייכת בלב כשאני נזכרת כמה זה נורא היה אז וכמה חביב זה עכשו, מה ששמתי לב ככל שהכושר יותר ירוד ככה האאוטפיט יותר זוהר .
השבוע גם היה יום השואה וראיתי מספר סרטים איומים על מה שקרה לעמנו המיוחדג' לפני 70 שנות , אני תמיד מזילה דמעה והתברר שהרעיון של יום השואה הועלה על ידי ניצולי שואה בטיעון שהאסון לא היה אישי שלהם בלבד אלא של כל עם ישראל , אחד הסרטים שהכי נגע ללבי נקרא שתיקה זועקת [URL]http://www.iba.org.il/program.aspx?scode=1869819[/URL] זה על ילדים בזמן השואה שאנסו אותם הנאצים והצלקת הזו לא עזבה אותם מעולם, האנשים מתבוננים אשכרה למצלמה ואומרים מה שקרה להם בלי כחל ושרק , מה שהכי מוזר הוא שתמיד היתה דעה שלא היו מקרים כאלו בשואה בגלל "טוהר הגזע" , אז להד"ם, היה גם היה ואם מישהו היה נתפס לאחר הפעילות הזאת היה ישר מוצא להורג שלא לדבר על אותם אומללים שרצחו אותם מיד כדי שלא יביאו עדות נגד, האנשים האלו שהצליחו שהנצל הם גיבורים, עצם זה שהם בנו את חייהם מחדש למרות שכולם פוסט טראומטים ולמעשה כל ניצולי השואה הם פוסט טראומטיים , מאד ממליצה לראות
דבר אחר שקרה בממלכה הקטנה הוא יום ההולדת לדייזי הלא היא המלכה, 75 שנות , זה היה מדהים לראות את כל אנשי האצולה מגיעים להשתתף בשמחתה , כל מיני ברונים ומלכים ומלכות ונסיכים ונסיכות ועוד כל הטייקונים למינהם, כולם לבושים במותגים שבטח לא נרכשו באיביי, בתכשיטים אמיתיים , כולם גבוהים כמו צריחי כנסיות ויפים להפליא , זה היה פשוט מפגש של הון-שלטון לאור היום בלי בושה ובלי הצטעצעות , אם מישהו חושב שראש הממשלה מחליטה מה יהיה , ממש לא. הם אלו שמנהלים את הענינים . היה קטע אחד מצחיק שאחד העיתנאים פנה אליה בצורה DU שזה פניה רגילה ולא DE שכך פונים למורמים מעם , המלכה ממש כעסה ואמרה לו, סלח לי לא הלכנו לאותו בית ספר שאתה פונה אלי כך, צחקתי בלבי , בטח שהוא לא הלך לאותו בית ספר כמוך, את הלכת לאיזו פנימיה יוקרתית בשוויץ , לאיזה בית ספר פרטי יוקרתי באנגליה , למדת באיזו אוניברסיטה נחשבת בצרפת , מי יכול להרשות לעצמו מקומות כאלו , אנחנו כולנו DU

placid1

New member
תודה רבה על ההמלצה על הסרט. מרתק ומזעזע

גם יחד.....

וחוץ מזה, רק רוצה לומר לך שאני מאד נהנית לקרוא את ההגיגים והתובנות שלך :)

1me too1

New member
עוד שבוע עבר

מזג האויר היה מהמם, השמש זרחה כל השבוע, הטמפרטורות היו חמימות, פשוט מהמם!
השבוע גם היה עם תהפוכות, קצת למעלה, קצת למטה, אבל יהיה טוב!
יום השואה הוא יום קשה, והשבוע לימדתי המון על כל התקופה שלפני, הילדים בכיתה ו' שואלים שאלות, קשה להם להבין איך??? איך זה יכול להיות? ואיך זה קרה? ואני - איך בעצם אפשר לענות כשבעצמי אני לא יודעת......
בכלל יום השואה ויום הזיכרון אלו ימים שאני ממש מצטערת שאני לא בארץ, למרות שבנות השרות שלנו עשו עבודה מצויינת.
שיהיה שבוע טוב וחמים

1me too1

New member
מכירה

ראיתי את זה כסטודנטית, והראתי בכיתה אחת, היום אראה בכיתה השניה. סרט חזק. ועדיין, לילדים של היום, ואפילו לי - שגדלתי עם סבא ושתי סבתות ניצולות, אפילו לי קשה להבין, זה נראה לא מציאותי.....

אבל לפחות הם רואים שזה יכול לקרות גם היום,

ואולי אם הם יהיו בסיטואציה כמו שקוראת בסרט, הם יחשבו פעמיים.

1me too1

New member
הראתי לשתי הכיתות

כיתה אחת התנהגה בצורה בוגרת, ונראה שהבינו, לא יודעת אם הפנימו, אבל ראו, והשאלות שלהם אלו שאלות שמראות בגרות, בואי נגיד ככה.
הכיתה השניה..... חבורת תינוקות, שמצאו את הסרט משעשע, בחרו לשים לב לפרטים 'הקטנים' כמו למשל צבע השמלה שלבשה הבחורה....
אני מאוד משתדלת לשמור על פוליטיקלי קורקט כאן, אז אני נושמת עמוק
אבל יאלה, שתגמר השנה......

מישהו בהוליווד צריך לעשות חידוש לסרט הזה,

זה כל כך אקטואלי עם כל הקיצונים.

את יכולה להביא את הסוס לשוקת ...

למעלה