סוף השבוע בעיצומו

1me too1

New member
סוף השבוע בעיצומו

איך עבר עליכם השבוע?
האם עשיתם משהו מעניין?
הלכתם לטקס יום הזיכרון? ציינתם את יום העצמאות?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה, לא נורא?
סוף שבוע נעים לכולנו

noaronen1

New member
השבוע שלי

השבועות עוברים לי כל כך מהר.
הפעם אני רוצה לשתף במשהו שעשיתי היום - לא מזמן החלטתי שאני רוצה לשחק יותר: קראתי מאמר מעניין שמדבר על זה שמשחק בשביל משחק בלי שום מטרה מאד עוזר במקומות אחרים בחיים. וכשקראתי את זה הבנתי כמה החלק של יצירה כמו: ציור נגינה או להיפגש עם אנשים כאלה חסר לי. אני יוצרת המון סביב העסק שלי הרבה סדנאות - זה המון קריאטיביות, אבל הרגשתי שחסר לי לי ליצור בשביל ליצור רק בשביל הכיף בלי לדעת לאן אני לוקחת את זה.
אז הטוב היה מסיבת תה שהוזמנתי אליה היום. היינו 5 נשים בכל מיני גיליים, שתינו תה, אכלנו מהמאכלים שכל אחת הביאה ואז הזזנו הכל ושמנו המון דברי יצירה על השולחן ויצרנו ביחד על בד מתוח - canvas במשותף ואז זזנו מקומות והמשכנו ליצור. זה היה כל כך כל כך כיף!. ואני מתכוונת לעשות כאלה דברים גם עם הילדים שלי. למשל בשבוע שעבר הבן שלי ואני (וגם האמצעית) עבדנו יום שלם ליצור משחק קופסא ביחד. הוא בא עם החזון ופשוט יצרנו. זה לא היה חשוב אם זה מושלם, או לא. העיקר שהוא מוביל לכיוונים שלו ואחר כך שיחקנו את המשחק והוא היה מאושר!
שיהיה שבוע טוב לכולם.

המסיבת תה נשמעת כייף גדול,

הייתי מתה ללכת למפגש כזה, ואיזה כייף זה ליצור משחק מראש של ילד. פשוט נפלא.

השבוע שלי.

ביום רביעי "הרצאתי" (הרצאה קצרה של 10 דקות, מול קהל של 5 מורים) במסגרת לימודי האנגלית שלי. בחיים לא דיברתי מול קהל, ומצאתי שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי
זאת היתה ממש יציאת מצריים בשבילי, ואפילו בעלי, שהגישה שלו היא כשמתחילים משהוא או שמים מטרה, משיגים אותה, אמר לי "עזבי את זה" זה לא שווה את זה. אבל לא ויתרתי לעצמי, ועשיתי את זה, ובגדול. הם כולם היו עם דמעות בעיניים ואני הרגשתי שכבשתי את האורסט

אני ממשיכה ללכת לשיעורי ספורט ולחדר כושר וממש נהנת מזה. כל יום אני עושה משהוא. זה כנראה איזה Mood כזה שצריך להיות בו בשביל להתחיל ולגלות עולם חדש ונפלא. אני ממש לא אדם ספורטיבי וזה ממש מפתיע אותי.

יום העצמאות שתכננתי לנו התפספס בגלל מזג האויר (תמיד מזג האויר אשם
) אבל במקרה הזה, זה לטובה כנראה. היה יום כל כך מקסים, שבוני בילתה עם חברים בחוץ עד השעה 19:00. אחרי כן, למרות שהיא רצה להביא את דגלי ישראל, לא ממש עשינו יותר מידי
לא נורא.

mumfor4

New member
כול הכבוד לך

על הספורט ועל ההרצאה , כמי שחוותה בעצמה "פחד במה" מדובר בדבר משתק . אני גאה בך !

סוף סוף סופשבוע

השבוע עצמו היה לא פשוט- יום הזכרון ויום העצמאות ביחד, והרבה תחושה של חוסר אוויר בעקבות הביקור.
אחרי שהם נסעו- ממש היה לי אוויר לנשימה פתאום.
התחלתי ללמוד לתיאוריה פה ובנתיים הולך טוב, מתכננים לגשת במהלך חודש מאי
ואז לקחת כמה שיעורי נהיגה כי אני לא נהגתי מעל שנה וגם ככה אני בקושי נהגתי עד אז...
&nbsp
עובדת מאוד מאוד קשה, הרבה שעות ודי קשה לי כי מרגישה שלא סומכים עליי ומאוד מגבילים אותי שם וזו תחושה מאוד קשה
הבטחתי להישאר שם לשבוע הקרוב אבל לא נראה לי שאשאר אחרי זה. לא חסר בייביסיטרים ורוצה להתרכז בשיעורים פרטיים וחיפוש עבודה בגן.
&nbsp
בנתיים בהיבט הזה של חיפוש הגן, ניצלתי את האנרגיות החדשות שהגיעו אליי ושלחתי קורות חיים למלא מקומות, מצאתי עוד גנים ובתי ספר שלא ידעתי עליהם ודיברתי עם הרבה אנשים רלוונטים ונראה לאן זה יתקדם- מרגש!
&nbsp
ובגזרת הטיפולים- הטיפול האחרון נכשל, התעקשתי לדבר עם הרופא בטלפון כי פגישה לא הצליחו לסדר לי , וסיכמנו שמעלים את רמת ההורמונים כך שיש סיכוי שאם זה ייקלט- יהיו תאומים.
כמו שהבחור אמר- עדיף שניים מאשר אפס. עצוב, מצחיק... לא ברור

&nbsp
זהו, סה"כ מאמצע השבוע תפס כיוון חיובי והלוואי וימשיך ככה

אף פעם לא משעמם אצלך

בהצלחה עם רשיון הנהיגה, לי אין רשיון נהיגה בריטי, אבל אני לא ממש צריכה אותו במקום הקטן שלנו.

לגבי המקום עבודה שלא עושה לך טוב, תעזבי, דברים טובים יגיעו, אל תשארי איפה שלא טוב לך.

חיבוק ענק לשבוע חדש וטוב

אצלי אף פעם לא משעמם

האמת שגם אני לא צריכה, אין מצב שנוהגת בניו יורק... אבל כולם בשוק מזה שלא הוצאנו רישיון מקומי וזה לא כזה ביגדיל, אז יאללה הולכת על זה
הפעם לא ייקח לי עשר שנים להוציא רישיון, זה בטוח

&nbsp
לגבי מקום העבודה- מתכוונת לעזוב שם, הבטחתי לה את השבוע הקרוב אבל אדבר איתה מחר לגבי זה שלאחר מכן אני לא רוצה משהו קבוע- זה ממש הורס לי את האופציה לשיעורים פרטיים וזה רווחי הרבה יותר מבייביסיטר והאמת שגם יותר נהנית מזה וגם ההרגשה שהיא נותנת לי עם זה שהיא לא סומכת עליי (ולא בגללי, זה משהו שבא ממנה) -קשה לי מידי עם זה.
&nbsp
זה לא שאנחנו מסכנים וזה לא שקשה למצוא פה בייביסיטרים, אם ארצה כך שלא דואגת... פשוט לא יודעת איך לומר לה את זה בצורה יפה ונעימה אך ברורה. רעיונות?

אני מבינה שמדובר בהורים אמריקאים,

ואני לא מכירה את עולם הנואנסים הקטנים באמריקה. אבל לדעתי לכי עם מה שנכון לך ויוצא לך נכון, בלי להכנס למקומות אישיים מידי. במידה ואת פותחת את הנושא, דברי על איך את מרגישה ולא איך היא נותנת לך להרגיש. אבל שווה לשמוע מהחברה שחיים באמריקה.

בהצלחה בכל מקרה.

משל333

New member
רשיון נהיגה כאן זה באמת כמו תעודת זהות

כך שאני מבינה את הנחיצות. כל הכבוד על האומץ לנהוג במנהטן, אין סיכוי שאני הייתי עומדת בזה! יש אולי איזורים שהם פחות עמוסים (האיזורים בלי התיירים)?
בהצלחה עם המשך הטיפולים וחיפוש העבודה.

forglemmigej

New member
השבוע שלי

ביום העצמאות ניסיתי קצת לצפות בטכס מהר הרצל של הדלקת המשואות, אני מתה מתה מתה על הרס"ר שעושה את מצעד הדגלנים ותרגילי הסדר כבר אלפיים שנות ולא אחמיץ בשום אופן ופנים ואכן הוא לא אכזב, הדגלנים צעדו בסך כאילו אנחנו ברוסיה הסוביטית ודבר לא השתנה , קצת ניסיתי לראות את משיאי המשואות ואיך הם פרצו דרך, אבל זה היה משעמם ועד שמגיעים לתפארת מדינת ישראל מתיבשים ,אז כשהגעתי לממציא וויז נטשתי, יסלחו לי כל פורצי הדרך להר הרצל..
אתמול היה יום יחסית יפה אמנם רוח חזקה אבל זה לא מנע ממני להגיע לפיורד המדהים שנראה בתמונות , ישב שם מישהו שצייר את הנוף המרהיב הלכתי קצת מאחוריו וצילמתי שתיים תמונות מתברר שהוא דוקא צייר לא רע,
התחלתי לצפות בסדרה בריטית שאני ממליצה עליה והיא נקראית Indian summers , זה מספר על שהית הבריטים בהודו מ1932 עד לעצמאות שלהם ב1947, זה מה שנקרא slow burner הצילומים מרהיבים ולאט לאט מתארים את הטיפוסים בסדרה שלדעתי תהפך לקלאסית, מה שמענין בסדרה זה הקולוניאליזם בכל כיעורו והניסיון ההודי להשגת עצמאות במקום שהיה כל כך בריטי, הפשעים נגד האנושות שהבריטים חוללו שם ולא רק שם ,אלא גם בשלטון המנדט בפלשתינה, תימן, קניה, בורמה, קפריסין , פשעים נגד אבוריגינים באוסטרליה, נגד שחורים או עמים ראשונים באמריקה , כל מה שצריך עכשו להשלים את התמונה זה איזו בלונדינית תכולת עין לא משכילה במיוחד שתכתוב כמה איומים היהודים-ישראלים שגנבו לפלשתינאים את האדמות

עקבתי אחרי הסידרה Indian summers, אצלנו היא הסתימה

בשבוע שעבר. אני מאוד נהנתי ממנה, אבל משהוא התפספס שם, לדעתי לא הלכו עם הדמויות מספיק רחוק, ואולי ככה זה הבריטים

forglemmigej

New member
ראיתי רק עד פרק רביעי

אז מה את אומרת לא לצפות ..
הסדרה היא יותר על האוירה שהיתה שמה ופחות עלילה , יש משהו בדבריך במעט שראיתי ולדעתי זה מגיע מזה שכולם יפים בצורה בלתי רגילה, עם השמלות המדהימות משנות השלושים, התסרוקות הפרועות בצורה מכוונת ,רובן נראות כמו שחקניות על השטיח האדום באוסקר עם התסרוקות האלו, גם השחקנים ההודים שאמורים להיות ברמת חיים נמוכה יותר נראים זוהרים בצורה בלתי רגילה ,כאילו לקחו אותם מסוכנות דוגמנים , לפי מה שהבנתי כמה חברות אמריקאיות השקיעו בסדרה ובסדרות אמריקאיות העיקר שיהיה בייביליס בשיער, בלי שום קשר לאופי העלילה הסוערת

אני נהנתי מהסידרה הזאת,

בשבילי טלביזיה זה מקום ל Switch off לרוב. לכל אחד מאיתנו משהוא אחר עושה את זה.

הנופים והתלבושות מקסימים

een ogenblik

New member
נגמר!

חזרנו מעשרה ימים בחופשת פסחא בישראל.
בקושי עברנו את סוף שבוע שעבר, והאיש כבר נסע לכינוס בגרמניה. בדיוק במהלך שביתות הרכבת גם בבלגיה וגם בגרמניה.
למרות השביתות הוא הצליח להגיע לגרמניה, והצליח לחזור בזמן לפני מסיבות יום ההולדת כאוס.
סוף השבוע הייתה חגיגה אחת מתמשכת.
כאוס ישנה הלילה על הספה בחדר הטלויזיה כי גם אני וגם האיש פחדנו להכנס לחדרה, אחרי שבשלבים שונים של אתמול שהו שם עשרים ומשהו ילדים עם ממתקים בו זמנית.
הבוקר הילדה ערנית ומאושרת, האיש ואני גמורים.

במצב טבעי נטול ילדים, היו מתחילות עכשיו חגיגות יום ההולדת שלי, אבל כאוס עדין צריכה לסרוק את כל חנויות הצעצועים באזור, לבזבז את *כל* הכסף שקיבלה. ברוב טובה, היא הקצתה לי את סוף שבוע הבא.

mumfor4

New member
השבוע שלי

יום הזכרון היה מלנכולי , כול החברים שאיבדתי בדרך צצו ועלו בראשי . בכיתי בעצב .
לא הלכנו לטקס יום העצמאות כי זה בכלל השבוע אבל גם לא נראה לי שנלך .
אכלנו על האש המסורתי ביום העצמאות והיה נחמד. הקבבים יצאו סוף הדרך .
חברים שלחו לי סרטוני וידאו בוואטס אפ של ההופעות בכול מיני מקומות בארץ , אלפי שקלים שנשפכים כול שנה על 10 דקות זיקוקים ושלושה שירים ואז בוכים על הגירעון המצטבר .
נהנית לקרוא את כולכם .
שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות .

למעלה