סוף השבוע כבר כאן!!

1me too1

New member
סוף השבוע כבר כאן!!

איך עבר עליכם השבוע? בהנחה שכל הילדים כבר יצאו לחופשת הקיץ, איך עבר השבוע הראשון?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה - לא נורא??

שבוע מוזר כזה

הייתי חולה ובמצב דומם רוב השבוע וככה מצאתי את עצמי מפסידה את רוב ימי העבודה השבוע- תלוש המשכורת שלי לא יהיה משהו

&nbsp
חוץ מזה, היה ממש כיף לראות את הקטקטים שהגיעו לגן- החיבוקים שלהם זה פשוט דבר מדהים! נראה שהתגעגעו אליי וזה לגמרי הדדי

&nbsp
היה קצת מבאס כי היה לי פיצוץ עם אותה גננת שסיפרתי עליה בשבוע שעבר- כרגע אנחנו בהסכם שלא מתערבות אחת לשנייה והיא הבטיחה לנסות לתת לי יותר את המקום שלי כגננת. אני מודה שאני קצת מסתכלת עליה בתור האויב כרגע ומנסה להפחית את העוינות כדי שאוכל להנות מהעבודה.
&nbsp
אתמול הלכנו לטיול זוגי בסנטרל פארק בגנים מיוחדים וביקרנו במוזיאון שבמקרה ראינו בדרך והיום מתכננים ללכת לראות את הזיקוקים -פעם ראשונה שלי פה ביום העצמאות של אמריקה.
בכלל, היה מאוד מעניין ללמוד יותר על אמריקה כדי שאוכל ללמד את הילדים- אם כי לא ממש הספקתי את מה שתכננתי בגלל המחלה, אבל לפחות יש לי חומרים לשנה הבאה והעשרתי את עצמי

&nbsp
מחר יום ראשון ללא התנדבות- האמת שמרגישה שזה חסר לי כבר אבל יודעת שזו הייתה החלטה נכונה עבורי.

rona73

New member
החופש הגדול

הילדים כבר שבוע במחנה קיץ,חוזרים בעוד שבוע.הם נהנים, יש פעילויות מהבוקר עד הערב . אני התחלתי את חופשת הקיץ שלי גם השבוע ונחה לי בכיף. בפארק הקרוב יש פסטיבל גאז מקסים, הינו היום ונלך גם מחר.

forglemmigej

New member
יש !! סופשבוע..

כמה ימים יש פה גל חום שממש נותן הרגשה של ישראל בחום יולי-אוגוסט , רוב האנשים מעולפים או עצבנים אבל לא אני אפילו יצאתי לטיול אופניים היום כמה תמונות מצורפות .
מאחלת לכל האמריקאים/יות חג עצמאות שמח, האם אתם צופים בHalfon hill does not answer או שמא בThe lahaka והאם מחר יהיה חידון הברית החדשה בערוץ הממשלתי , יש בכלל דבר כזה או שהכל מופרט

shuttles3

New member
אויש השבוע...

מה טוב? אנחנו שלמים וכמעט בריאים. ה"כמעט" כולל: חום, שיעול כבד שלא נותן לישון בלילה, בלאגן בבטן, היעדר תאבון ולקינוח - דלקת באזניים (כל הזר היפה הזה בתוך גוף בן 2.9 אחד).
&nbsp
מה עוד טוב? קיבלתי את הדרכ(ק)ון המיוחל, אחרי עשרות שיחות טלפון, כנראה שעות של זמן אויר טלפוני, דלי של דמעות ואמונה (קצת חלשה) שהגיון ינצח על חוסר ההגיון. הוא אכן ניצח ואני יכולה לטוס לכנס המקצועי שלי.
&nbsp
עוד טוב? הגברים הנפלאים שלי.
ועוד? הרבה אנשים טובים מסביב.
ועוד? 3 סטים של 8 עליות מתח בחדר כושר, כאשר עד עכשיו הצלחתי לעשות רק 8-7-6. מה שכן, אולי זה קרה פשוט משום שירדתי במשקל ונהייתי קלה יותר בעצם (זה כבר נכנס לסעיף "פחות טוב").
ועוד? הר של אוכל במקרר, כולל ערימת פנקייקים להנאת הילדון שסוף סוף אכל משהו בשבוע הזה. מחר אתחיל להקפיא...
ועוד? נפתח שביל חדש שמובל לפארק/יער אהוב שלנו.
עוד? פאזל מדליק שקניתי לבעלי במכירת חצר ב-50 סנט.
עוד? תיכף 2-3 פרקים של "חברים" ברצף.
&nbsp
מה פחות טוב? הבעל ללא עבודה, הראש בבלאגן, למנהלת שלי יש איזה סוג של פיצול אישיות, הרכב שלי דרש שוב תיקון.
&nbsp
מה נראה רע ובסוף הצלחנו להעביר אותו לסעיף של "לא נורא"? שיחת טלפון מבעלת המשפחתון שבו מאוחלס הילדון, שהודיעה לי על סגירת הגן בעוד כחודש וחצי. כמה שיחות טלפון שבאו לאחר מכן הבהירו לי שמסגרת אחרת תעלה לנו 50% יותר מזו הנוכחית, כאשר אנחנו בקושי סוחבים את זו (ראה סעיף "אבטלה", תיקוני רכב ומשכתנא וחצי). מקסים.
&nbsp
רק שנהיה בריאים. הכי חשוב.
&nbsp
תודה למי ששרד לקרוא.

1me too1

New member
השבוע שלי

שבוע שלם עם הילדון.
ביום שני ארוחת צהרים בבית הספר, כל הצוות, פרידה מהפורשים, מהמתפטרים והמפוטרים. היה נחמד.
הילדון היה אצל חבר ולא רצה לחזור הביתה, וקינחנו ביחד בארוחת ערב בחוץ.
ברביעי, Canada day, מזג האויר היה זוועתי, אפור, קר וירד גשם כללללללל היום, כל החנויות והקניונים היו סגורים ולא עשינו הרבה, למעט ארוחת ערב עם חברים שהתחילה צולעת קצת אבל היתה נחמדה מאוד. את החגיגות הזיזו ליום רביעי, ובערב הלכנו לראות את הזיקוקים.
בחמישי טיילתי עם הילדון, קנינו וילון חדש וכל מיני אביזרים לחדר שינה שהבעל סיים לשפץ, היה נחמד להעביר איתו את היום. בשישי היה לי תור שחשבתי שיהיה ממש זריז, לקחתי את הילדון איתי אבל נתקענו שם מ 9:30-12:00, זה היה מיאש ביותר, אבל עבר, קינחנו בארוחת צהרים במסעדה של חברה.
בסך הכל השבוע עבר בצורה נעימה.
שיהיה סוף שבוע נעים

אני לא יודעת מאיפה להתחיל...

אז אני בחופשה בישראל. אני מוצאת את עצמי מאוד לא פנויה לבוני. אני מרגישה שאבא שלי צריך אותי קצת כמו ילד. כל הזמן רוצה שאני יבדוק את זה, יעשה את זה וכד'. אני מצידי כל הזמן מנקה ומסדרת את הבית שבשוטף לא מתוחזק מספיק, אותי זה מתיש ואני לא פנויה מספיק לבוני. בורחת הרבה למדיה החברתית משום מה. אני מקוה שהשבוע, אנחנו מבלות קצת יותר בלי אבא שלי, וגם כמה מפגשים שלי בלי בוני, יסדר את הנושא הזה. אני צריכה Me time אסור לי לשכוח את זה.

בוני חוגגת פה עם שני ילדים משוודיה שמתארחים בבית הצמוד לבית של אבא שלי. זאת כבר שנה שלישית שאנחנו והם כאן בתאריכים חופפים וזה כייף לראות אותם יחד. כאילו לבוני יש אחים

אני חייבת להודות שאתמול הבנתי אולי קצת מאיפה הגיע מחאת המכנסיים הקצרים

היינו בחוף בת"א. היו שם בנות שלבשו מכנסיים קצרים. קצרים אמרתי? חצי טוסיק בחוץ ותאמינו לי, אני לא שמרנית. אם הבנות מגיעות עם מכנסיים כאלה לביה"ס, זה בעייתי. האמת, צריך לנער את מעצבי הבגדים, איפה הגבול?

אז סה"כ אנחנו בחופשה, יש קיץ חם, מה שאין לי בבית, עושים המון דברים: הצגה, בריכה, ים, חוג קרמיקה והמון מפגשים עם משפחה וחברים, אז השבוע שלי היה שבוע טוב.

חג שמח לכל מי שנמצאים בארה"ב, ומסתבר שגם קנדה.

למעלה